• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xxxmucizebeklxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
61
23
3
26
Kızlar ilk hamileliğim kimyasal gebelik oldu ikinci hamileliğimde altı haftalıkken bebeğin kalp atışını gördük iyi ilerliyordu fakat sekiz haftalıkken maalesef gelişmediği söylenerek kürtaj oldum iki gün önce genetik testi yaptırmak istiyorum bu testi devlet hastanelerinde nasıl yapıyorlar randevu alıp doktora muayene olup iki kere düşük yaptığını söyledikten sonra o mu yönlendiriyor yoksa gitmemiz gereken herhangi bir yer mi var bilgi paylaşır mısınız

Kızlar ilk hamileliğim kimyasal gebelik oldu ikinci hamileliğimde altı haftalıkken bebeğin kalp atışını gördük iyi ilerliyordu fakat sekiz haftalıkken maalesef gelişmediği söylenerek kürtaj oldum iki gün önce genetik testi yaptırmak istiyorum bu testi devlet hastanelerinde nasıl yapıyorlar randevu alıp doktora muayene olup iki kere düşük yaptığını söyledikten sonra o mu yönlendiriyor yoksa gitmemiz gereken herhangi bir yer mi var bilgi paylaşır mısınız
Bende ıkı duşuk yaptım kadın doğuma gittim oda beni yönlendırdı oraya gittim onlarda randavu almamı söyledi aldım bugun gittim bayramdan dolayı testler yapamadılar bayramdan sonra

Bende ıkı duşuk yaptım kadın doğuma gittim oda beni yönlendırdı oraya gittim onlarda randavu almamı söyledi aldım bugun gittim bayramdan dolayı testler yapamadılar bayramdan sonra
Allah razı olsun şu cevabı bulmak için 500 tane şey okudum ilk defa biri yazdı ben de gideyim bayramdan sonra teşekkür ederim

Allah razı olsun şu cevabı bulmak için 500 tane şey okudum ilk defa biri yazdı ben de gideyim bayramdan sonra teşekkür ederim
Rıca ederim siz bayramdan sonra kadın doğuma giidn kendııs demese bile siz soyleyın bene genetik testlerımı yapmak istiyorum onlarda senı yönlendirecekler digersın durumu anlat onlar test falan yapıyorlar

Biz yaptırdık. Tıbbi genetik bölümüne randevu alıyorsunuz zaten bahsettiğiniz zaman durumdan ona göre testler isteyecek sizden kağıtla bilgilendirme yapılıyor ne zaman sonucun çıkacağı falan sonra kan veriyorsunuz 3-6 ay içinde çıkıyor sonucunuz mesaj geliyor size sonra doktora tekrar randevu alıyorsunuz size sonuçları tek tek açıklıyor

Tıbbi genetik bölümüne randevu alıyorsunuz. Engelli gelişen bebeğimizin genetik problemi çıktığı için bizden kaynaklı mı öğrenmek adına genetik test istendi eşimle benden. Biz daha vermedik ama tıbbi genetik doktoru durumunuza uygun testler istiyor. Size ne kadar sürede çıkacağı bilgi veriliyor genelde sürecin yarısında bi ön rapor çıkar. E nabız üzerinden sonuç nedir göremiyorsunuz ama sonucun çıktığını görebiliyorsunuz. Bebeğime yapılan genetik testin sonucu çıktığında bana mesaj gelmişti.

Uskudar zeynep kamil hastanesinde tibbi genetik bolumine randevu almistim. Buljndugun sehrin tibbi genetigine randevu al ve dusuklerinin oldugunu soyledi. Senden iki tup esinden bir tup kan alicaklar. Bizimki 15 gun sonra cikti. Mesaj geldi hastaneden ve e nabizda da sonuclanmistir yaziyordu. Hastaneye gidip sonuclari aldik ve doktora gosterdik canim

Uskudar zeynep kamil hastanesinde tibbi genetik bolumine randevu almistim. Buljndugun sehrin tibbi genetigine randevu al ve dusuklerinin oldugunu soyledi. Senden iki tup esinden bir tup kan alicaklar. Bizimki 15 gun sonra cikti. Mesaj geldi hastaneden ve e nabizda da sonuclanmistir yaziyordu. Hastaneye gidip sonuclari aldik ve doktora gosterdik canim

Şimdi sayende bende zeynep kamilden randevu buldum hemen aldım teşekkür ederim vesile oldum Allah razı olsun 🌸
Insallah sonuclarin guzel cikar canim benim birbirimize dua edelim. Sonucun ciktiginda eger doktoruna randevu bulamazsan sabah erken saatlerde oradakk hemsirelere rica et randevu bulamadim diye yaedimci oluyorlar. Sen veya esin ikinizden biri gidebilir sonucu almaha

Insallah sonuclarin guzel cikar canim benim birbirimize dua edelim. Sonucun ciktiginda eger doktoruna randevu bulamazsan sabah erken saatlerde oradakk hemsirelere rica et randevu bulamadim diye yaedimci oluyorlar. Sen veya esin ikinizden biri gidebilir sonucu almaha
Çok teşekkür ederim dualarım seninler 🙏🏻🙏🏻

Tıbbi genetiğe randevu alıp gidip durumu anlatıyorsunuz kan alıyorlar yaklaşık 2 ayda sonuç çıkıyor eşinizle gidin eşinizede randevu oluşturun

Back
X