Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben üniversite hastanesinde yaptırdım, kasım ayında..pıhtılaşma 3 haftaya, genetik 2 aya çıkar demişlerdi.Merhaba
Bakırkoy dev hastanesınde genetık test yaptırdım.
Devlet hastanesınde genetık test yaptıranlar; sonucları ne zaman aldınız??
1ayı gectı mı sonuçlar?
Hadi yagenetik testler 2 ay hatta 3 ayı bile bulabiliyor.sırf bu testler yüzünden 6 ay sonuç bekledim.ilk yaptırdığım yerde makina arızalandı diye beklettiler.başka bi hastanede de 3 ay bekledim.
Sonunda tedavime başlayabildim.
Hangı hastanede yptırdınız??Ben araştırma hastahanesinde yaptırdım 45 güne çıkmıştı
Elazığ araştırma hastahanesinde yaptırmıştımHangı hastanede yptırdınız??
Banada 1ayı en fazla 1hafta gecer dedıler
Hadi yabuna cok uzuldummmm
Ben aradım fakat 1 ayı gecer ama en fazla 1 hafta gecer dedıler hangı hastanede yaptırdınız acaba??
Bakırkoy devlette yaptırdım ben.bezmialemde yaptırdım 2 ay sürdü.kartal lütfi kırdar da 3 ay sürdü.
Hangi testi yaptırıcaksınız onada bağlı uzun sürüp sürmemesi.
3 ay süren testimin tüp bebekle alakası yoktu.başka bi hastalıktan şüplenmişlerdi çok şükür bişey çıkmadı.
1.5 2 ay da çıkar.geç olsun güç olmasınBakırkoy devlette yaptırdım ben.
Kromozom analızı ve pıhtılasma testını yptırdım . Stres ve heyecanla beklıyorum sonucları şimdi uzar diye cok endıselıyım![]()
2ayı bulurmu dıyorsunuz? Yaptırdınızmı kromozom analızııı1.5 2 ay da çıkar.geç olsun güç olmasın
2ayı bulurmu dıyorsunuz? Yaptırdınızmı kromozom analızııı