- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
İnşallah çok teşekkür ederim :)Ben pek develte gitmedim sadece 1 kez kanunıye muaneye gittim töbe ettim . Elbette iyi hastaneler vardır inşallah bulursun gönlüne uygun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok teşekkür ederim :)Ben pek develte gitmedim sadece 1 kez kanunıye muaneye gittim töbe ettim . Elbette iyi hastaneler vardır inşallah bulursun gönlüne uygun
Ben birazda doktordan kaynaklı diye düşünüyorum ben hamılelıgımın ılk aylarında medıpol mega ya gittim doktor garipti düşük tehlıkem kanamam vs olmamasına ragmen dusuk ılacı yazıp gonderdı keseyı ve bebegı gormesıne ragmen kan testı ıstedı ve kendıme yakın bulamadım sonra devlete basladım doktoruma anlattım o ılaca gerek yok ben sorun gormuyorum dedı ekstra testler ıstemedı. Ve hala ona devam edıyorum cok ılgılı kı oyle kotu bı hastanede gorev alıyor kı o doktor oraya fazla bana göre. Devlette bılsem kı dogumuma o gırecek orada yaparım ama devlette ebeler gırıyor dıye duydum doktor son dk gelıyormus dedıler ne kadar dogru bılmıyorum tabiİstanbul u bilmiyorum ama acikcasi iki kez devlete kontrole gittim. Ozel hastane ile aralarinda bariz fark oluyor. İlgisizler en basta.
Benım aklımda 2 hastane var arkadaslarım gecen ay dogum yaptı bırı esenler avıcenna 1750 tl istemiş. Diğeri esenler medipol 1850 tl orası da iş sorunu olmasa bu ıkısı arasında tercıhte bulunacaktım acıkcası tabıkı sartlar ne gosterır bılmıyorum olurda ıs bulur ve sorunumuz olmazsa zaten özel istiyorumBen 2 sene once ozel bir hastanede normal dogum yaptim 500tl idi. Ekstra hicbir para da almadilar. Ozel hastanelerin de uygunlari var
Ben hamileligim boyunca bir ozele bir devlete her seferinde nerdeyse baska dr a gittim yani icime sinmeyen ve farkli aksilikler yuzunden doguma 1 ay kaldi tamam dedim buldum dr umu devletteydi kendisi, aksilik iste o da doguma 2 hafta kala drun kolu kirildi rapor aldi ve beni baska dr a yonlendrdi, o dr a ilk kez gitmeme ragmen cok guzel ilgilenildi ve dogumum gerceklestirildi ve burasi devlet hastanesiydi tabi istanbulda degil ama istanbulda olsam ozeli tercih ederdim cunku orasi yogunluktan dolayi zor oluyorYok artik. Kimsenin öyle bir lüksü yok. Herkes doktorunu kendi secebilir ve gerekirse son haftasin da baska doktora gidebilir. Doktor ben sana bakmiyoruk diyemez.
Yanlis anlamayin sitemim size degil. Ben de bi saglik memuruyum. Atamam olmadan önce dev. Has. Kadin dogum da sekreter olarak calistim. Bunu deme lüksü yok doktorun ya ne munasebet.
5 yıl önce, İzmir Katip Çelebi Hastanesine saat gece 2 sularında, 33 haftalıkken sancı şikayetiyle gittim. Açılmam 4cm, doğum başlamış kendi drnuza gidin dedi. Öylece kaldım, diğer hastanın hakkına girmemek için bağırmadım, çağırmadım. Çıktım.Kendi drumun mesai saatini beklemeyi tercih ettim ve hata yaptım. N...lat haplarıyla ve bilmem kaç serumla doğumum durduruldu ve bebeğim kurtarıldı. Hastanelerin bir suçu yok, vicdan önemli.Yok artik. Kimsenin öyle bir lüksü yok. Herkes doktorunu kendi secebilir ve gerekirse son haftasin da baska doktora gidebilir. Doktor ben sana bakmiyoruk diyemez.
Yanlis anlamayin sitemim size degil. Ben de bi saglik memuruyum. Atamam olmadan önce dev. Has. Kadin dogum da sekreter olarak calistim. Bunu deme lüksü yok doktorun ya ne munasebet.
Ben hamileligim boyunca bir ozele bir devlete her seferinde nerdeyse baska dr a gittim yani icime sinmeyen ve farkli aksilikler yuzunden doguma 1 ay kaldi tamam dedim buldum dr umu devletteydi kendisi, aksilik iste o da doguma 2 hafta kala drun kolu kirildi rapor aldi ve beni baska dr a yonlendrdi, o dr a ilk kez gitmeme ragmen cok guzel ilgilenildi ve dogumum gerceklestirildi ve burasi devlet hastanesiydi tabi istanbulda degil ama istanbulda olsam ozeli tercih ederdimYok artik. Kimsenin öyle bir lüksü yok. Herkes doktorunu kendi secebilir ve gerekirse son haftasin da baska doktora gidebilir. Doktor ben sana bakmiyoruk diyemez.
Canim ozelde de ebeler giriyor doguma, eger yuksek bir meblag vermiyorsan kendi dr un gelmiyor dpgumuna hastanede nobetci bir dr oluyor sprun olursa geliyor o da, devlette doghanede hep nobetci dr oluyor amaBen birazda doktordan kaynaklı diye düşünüyorum ben hamılelıgımın ılk aylarında medıpol mega ya gittim doktor garipti düşük tehlıkem kanamam vs olmamasına ragmen dusuk ılacı yazıp gonderdı keseyı ve bebegı gormesıne ragmen kan testı ıstedı ve kendıme yakın bulamadım sonra devlete basladım doktoruma anlattım o ılaca gerek yok ben sorun gormuyorum dedı ekstra testler ıstemedı. Ve hala ona devam edıyorum cok ılgılı kı oyle kotu bı hastanede gorev alıyor kı o doktor oraya fazla bana göre. Devlette bılsem kı dogumuma o gırecek orada yaparım ama devlette ebeler gırıyor dıye duydum doktor son dk gelıyormus dedıler ne kadar dogru bılmıyorum tabi
Ilk dogumunuzsa ozelde yapin derim. 1800-2000 tl bir sekilde odenir siz de calisiyormussunuzBenım aklımda 2 hastane var arkadaslarım gecen ay dogum yaptı bırı esenler avıcenna 1750 tl istemiş. Diğeri esenler medipol 1850 tl orası da iş sorunu olmasa bu ıkısı arasında tercıhte bulunacaktım acıkcası tabıkı sartlar ne gosterır bılmıyorum olurda ıs bulur ve sorunumuz olmazsa zaten özel istiyorum
Ya doktor ugrasmak istemeyebilir. Takibini yapmadim diye ama ben sana bakmam diye bir sey olamaz. Cok sevindim adinizaBen hamileligim boyunca bir ozele bir devlete her seferinde nerdeyse baska dr a gittim yani icime sinmeyen ve farkli aksilikler yuzunden doguma 1 ay kaldi tamam dedim buldum dr umu devletteydi kendisi, aksilik iste o da doguma 2 hafta kala drun kolu kirildi rapor aldi ve beni baska dr a yonlendrdi, o dr a ilk kez gitmeme ragmen cok guzel ilgilenildi ve dogumum gerceklestirildi ve burasi devlet hastanesiydi tabi istanbulda degil ama istanbulda olsam ozeli tercih ederdim cunku orasi yogunluktan dolayi zor oluyor
Evet bazen problemli gebelik diye kabul etmiyorlar bazen de yogunluktan dolayi almak istemiyorlar ama sikayet edince ya da mecbur kalinca mutlaka alirlarYa doktor ugrasmak istemeyebilir. Takibini yapmadim diye ama ben sana bakmam diye bir sey olamaz. Cok sevindim adiniza![]()
Aynen oyle arkadasimi kapidan cevirmisler. Kapidan cikmadan hemen saglk bakanliginin sikayet hattini aramislar. Kostur kostur aldilar doguma. Yok oyle bi dunya. 4 cm aciklikla nasil bir kadin gonderilir ya evde mi dogursun. Uzuldum adıniza disinizi gösterin lütfen bir daha arayin sikayet edin herkes gorevini yapmak zorunda.5 yıl önce, İzmir Katip Çelebi Hastanesine saat gece 2 sularında, 33 haftalıkken sancı şikayetiyle gittim. Açılmam 4cm, doğum başlamış kendi drnuza gidin dedi. Öylece kaldım, diğer hastanın hakkına girmemek için bağırmadım, çağırmadım. Çıktım.Kendi drumun mesai saatini beklemeyi tercih ettim ve hata yaptım. N...lat haplarıyla ve bilmem kaç serumla doğumum durduruldu ve bebeğim kurtarıldı. Hastanelerin bir suçu yok, vicdan önemli.
Ee o zaman ne anlamı var ki ben şöyle düşündüm atıyorum sen dedınkı medıpolde su doktorda dogum yaptım ılgılı alakalıydı bende o doktordan randevu alıp oyle devam edecektım doguma o gırer dusuncesıyle.Ben hamileligim boyunca bir ozele bir devlete her seferinde nerdeyse baska dr a gittim yani icime sinmeyen ve farkli aksilikler yuzunden doguma 1 ay kaldi tamam dedim buldum dr umu devletteydi kendisi, aksilik iste o da doguma 2 hafta kala drun kolu kirildi rapor aldi ve beni baska dr a yonlendrdi, o dr a ilk kez gitmeme ragmen cok guzel ilgilenildi ve dogumum gerceklestirildi ve burasi devlet hastanesiydi tabi istanbulda degil ama istanbulda olsam ozeli tercih ederdim
Canim ozelde de ebeler giriyor doguma, eger yuksek bir meblag vermiyorsan kendi dr un gelmiyor dpgumuna hastanede nobetci bir dr oluyor sprun olursa geliyor o da, devlette doghanede hep nobetci dr oluyor ama
Şimdilik çalışıyorum ama 4 ay dogum ıznıne ayrılıcam ve o süreç içinde maddı durumumuz nasıl olucak hıc bı fıkrım yok. son aldığım maası saklama sansımda olmucak kıra vb gıderler ıcın harcamak gerekıyorIlk dogumunuzsa ozelde yapin derim. 1800-2000 tl bir sekilde odenir siz de calisiyormussunuz
Çok teşekkür ederim annemde bu fikirde devlet daha iyi diyorBence zaten doğumunu devlette yapmalısın ben herkesin devlet hastanelerinde doğurması taraftarıyım. Hayırlı doğumlar dilerim
Asistan drdu. Kondurmak istemiyorum ama sanırım paniklediAynen oyle arkadasimi kapidan cevirmisler. Kapidan cikmadan hemen saglk bakanliginin sikayet hattini aramislar. Kostur kostur aldilar doguma. Yok oyle bi dunya. 4 cm aciklikla nasil bir kadin gonderilir ya evde mi dogursun. Uzuldum adıniza disinizi gösterin lütfen bir daha arayin sikayet edin herkes gorevini yapmak zorunda.
Devlet hastaneleri almıyor derken normal devlet sevle en yakın kadın doğum ve çocuk hastanesine gönderiyor eğer yeri varsa kendi alıyor. Arkadaş da bunu anlatmaya çalışmış sanırımBilmediğim için soruyorum. Nasil yani mecbur kalsada hayir baştan kaydınız yok mu diyorlar? İlginç..