devlet hastanesinde doğum (bakırköy devlet)

rehnuma14

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
684
13
643
İstanbul
arkadaslar ben normalde özele gidiyordum fakat perinatologa gitmem gerekti ve bakırköy kadın doğumun tasındığı kanuni sultan süleyman devlet hastanesine gittim.şimdi orda takipliyim.fakat doğum konusunda kararsızım.daha önce devlette doğum yapanlardan dinlediğim olumsuz hikayeler beni huzursuz ediyo.ilk doğumum olacak ve ne yapmam gerektiğini bilemiorum.ben çok pinpirikliyim bu konuda.yani bi kaç kadınla aynı yrde doğum yapmak,gelen giden asistan doktorların muayene edip durması ve devletteki ebelerin olumsuz davranışları... çok korkuyorum sizce ne yapayım.burda her hafta takip ediliyorum kendi doktoruma gitmiyorum bu yüzden.

öncelikle Allah yardımcınız olsun bir an önce kurtarsın bakırköy devlet yazısını görünce dayanamadım size sakın ama sakın kesinlikle orada doğum yapmayın derim ablam 2 yıl önce doğum yaptı ve ailece bin pişman olduk ablamın dilinden yazıyorum bir odada 5-6 kadın hepsi doğum pozisyonunda yatar halde kıvranıyor ortalıkta dolaşan erkek bayan hemşire fark etmiyor her gelen açılma varmı diye elini sokup gidiyor ağlayan kadınlar sinirden sancıdan yardım edin deyince hemşireler yapıcak bişey yok çekiceksiniz diyor ilgilenen yok ayrıca bizi ablamın yanına bile almadılar gece 12 de suyu geldi ve oraya gitti ertesi gün akşam 6-7 ye kadar hiç görmedik yanına bile annem zar zor çıktı ablamın resmen psikolojisi bozuldu doğumdan sonra ve bin pişmanız ve şunuda eklim 2 gün 3 gün sancı çekin umurlarında değil sezaryana almıyorlar yine size kalmış ama ben kesinlikle tavsiye etmiyorum

ya bu hastaneyle alakalı hiç mi iyi bişey duymayacağım.eşim illa tutturdu doğum orda olsun diye.bende bu olumsuz şeyler yüzünden hiç istemiorum.olumlu bişey söyleyen yok ki orası hakkında.ne yapacağımı şaşırdım...

öncelikle bende iyi şeyler söylemek isterdim ama malesef bizzat yapanlara tanık olduğum için kesinlikle yapmayın derim bende şuan hamileyim ve Allah düşürmesin büyük konuşmakta istemem orda doğum yapçama evde yaparım bin kat iyidir insana insan gibi değilde hayvan gibi davranan bir hastaneden başka biryer değil orası başka devlet hastanalerini araştırmayı deneyin ama bakırköyü asla tercih etmeyin ,ya yanınıza eşiniz, anneniz bile zorlukla giriyor tek başınıza resmen ölüm kalım savaşı ablamın psikolojisi resmen bozuldu sizde bida düşünün .başka hastane araştırın bende şuan kendime iyi bir hastane ve iyi bir doktor arıyorum umarım bulurum.

konuya şimdi rastladım ve gülüyorum aah ahh bebişim doğdu da sekiz alık oldu bile. ve bu hastanede doğum yaptım.sonuç fecaat,allah düşürmesin.duyduklarım doğruymus...

bende capada doğum yapmıstım..hikaye hep aynı..banada epey bir bağrındılar...hijyen yönünden sıfırdı zaten..sansıma kimse doğurmuyodu o anda..yinede hiçç rahat değildim..temizlikçinin gelip yer silmesi benim o sırada masada yatmam da çoook baska not: temizlikçi erkekti

evet temizlikçi bizim de erkekti,oadalarda yatarken bile hiç kapıyı çalmadan direk içeriye dalıyodu adam

Arkadaşım bence imkanlarını zorla ve özelde yap. çok uygun fiyata doğum yaptıran hastaneler var. Orda doğum yapanların anlattıklarını burda yazmak bile istemiyorum ama allah kimseyi düşürmesin.

bende orda doğum yaptım ya bi daha yapmak istemiyorum,ama özellerden de korkuyorum,sırf para için neler yapıolar,bende çok şeylere şahit oldum orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…