• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesinde burun estetiği

ilaydadurak96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
34
3
1
26
Kızlar merhaba ben tekirdağ devlet hastanesi plastik rekönstrüktüf ve estetik cerrahiden randevu aldım bu ayın 16 sına.Doktorumun adı Tuğba Dindar benim kafama takılan şu.Bildiğim kadarıyla burnumda herhangi bir sağlık problemi yok ve ben direk gidip burun estetiği olmak istiyorum diyebilir miyim devlet hastanesinde ve yazdığım doktorla ilgili bilgisi olan veya daha önce bu doktora ameliyat olanınız var mı şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum.

Tabiki sonuçta estetik cerraha gidiyosunuz sağlık probleminiz olmak zorunda değil.şeklinden memnun değilim deyip isteklerinizi direk söylersiniz.

Canım hiç takma onların zaten işi daha çok istek üzerine yapılan estetikler.yani sağlık problemi olan o kadar gelmiyordur.bende devlette oldum.için rahat olsun inşaAllah doktorun denk gelirde istediğin burna kavuşursun.
Bişey daha sormak istiyorum canım devlette oldum demişsin ne kadar sonrasına ameliyat günü verdi acaba muayeneden sonra ve sen hangi devlet hastanesinde oldun ameliyatını?

Back