- 12 Kasım 2020
- 14
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi bebegimari
Merhabalar.. Buraya az evvel üye oldum ve direkt konumu acıyorum. Ben yıllardır takip ederim fakat üye olmamıştım. İşte şimdi aranızdayım. 19 yaşındayım ve ciddi bir burun, çene problemim var. Öğrenci olunca bütçe yeterli gelmiyor mecburen devlet hastanesinde karar kıldım. Ben öncelik olarak burun dedim doktorum da 3000 fiyat çıkardı. Sonrasında çenem de geride diyince bana "evet biz hastaları etkilememek için söylemiyoruz fakat farkında olduğun bir durumsa onun için ya çene implantı ya da çift çene ameliyatı yapılıyor fakat çift çene maddi açıdan da iyileşme süreci olarak da sıkıntılı bir dönem" dedi. Benim de implant daha işime geldi kızlar dişlerim konusunda vs büyük sıkıntım yok tel takmak istemiyorum. Çene için de 3000 fiyat biçti ama en az nisan mayıs şu an ameliyatlar durdu pandemi dolayısıyla dedi. Özelde bunların ikisini 11 bine yaparız diye de ekledi fakat öğrencilik başa bela işte öyle bir bütçem yok el mahkum beklemedeyim. Şimdi asıl sorulara geçiyorum. Bu bekleme süreci İstanbul içi tüm devlet hastanelerinde böyle mi?? Bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfen. İkisini bir arada olmak beni iyileşme sürecinde çok yorar mı? Çene implantı hakkında ne düşünüyorsunuz sizce yüzüm çok uzar mı epey geride ve küçük bir çene uzaması işime de gelir açıkçası... Çirkin olması korkum. Çene ucu öne çıkınca benim kemiksiz çene hattım çok belirgin olur ve jawline yaptırma gereksinimi doğar mı? Eveeettt bu kadar sorularım bilgilendirir, yorum yaparsanız çok mutlu oluruumm