Doğuma Hazırlık devlet hastanesi ultrasonunda cinsiyet yanılması olur mu ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar benimde doktorum 17 haftama kadar kız dedi büyük ihtimalle kız göstermiyo falan dedi sonra en son kontrolümü oldum yol iznim aldım memlekte gitim ordaki doktorum yani 5 gün sonraki kontrolde erkek deid ama kız deyinceee göbek kordonuda olablir diye kıvırdı sonra 21 haftalıkken de burdaki doktoruma gittim erkek dedi keisnmi deidm kesin dedi yanlışlık varmı yoksa erkekmi bilemiyorum sağlıklı olsun önemli olan o ama insanda şaşırıyo hazırlık yapmadık daha kız olupda erkek doğan erkek olup kız doğanları gördüm benim eltimde erkek dediler kız dediler doğdu kız beklerken erkek oldu iannmayıp pipisine baktılarr bende özele gidicem haftayaa bakalım ne diyecek ne derse desin bende hala şüphe olucak sanırım vee gönlüme göre pembiş yada maviş hazırlıkları doğumdan sonraya kalıcak sanırım güvenemdiğim içi hayırlısıyla sağlıkla gelse dünyayaaa bebekleirmiz

byzglm yani renkli filan girmeden alma bişey .ben devletteki ultrasonun çok karanlık olduğunu gördüm hatta aeşim helal olsun ben bişey göremezken adam cinsiyet gördü filan dedi.sen renkliye girdiysen o doğrudur.ama dediğin bgibi nedne kafa karıştırıyorlarki göremiyorsan yapma yorum.

kıyafetleri pembe mavi dışında almak gerek aslında tulumlar zıbınlar çok var renkli kırmızı sarı yeşil alınabilir.ilk ayda zaten hep tulum pijama tarzı giyebiliyo bebekler.sonradanda alınabilir.bebek odasıda renkli çok güzel odalar var.park beşikler kırmızı renkli alınabilir.bebek arabasıda kırmızı alınabilir.bebek arabası doğumdan sonrada alınabilir.hele kış bebeği ise.ama ikinci bebeği düşünenler yani benim gibi arabayı mavi pembe dışında bi renk almak mantıklı.biz mavi almıştık.kız olsaydıeşim maviye bidermi kız dedi pespembe alırız demişti.ama ultrasonda yine oğlumuz olacağını öğrendik.tabi ben pipiyi görmeme rağmen yine mavi şeyler almamaya özen gösteriyorum.doğumda sürpriz olmasın diye:))))

yok canım ben renkliye girmedim daha bu hafta özele gidicem devlette olmuyomuış açıkçası araştırdım fiyatlarıda baya yüksek yaa raştırmada yada özelde çektirmem gerekiyomuş gidicem bakalım ne olucakk sen nerde çektirdin öğrenebilirmiyim fiyatlar hakkında bilgin varmı 300-350 civarı yazıyo nette ama doğrumu birde renkliyede güvenmiyorum yazılanlar doğruysa 2 kere renkliye giren arkadaş da yanılma olmuş bende renkliye güvemniyodum ama bakalım ne olucak canım hayırlısı ile sonuçlansada bende başlasam yoksa ortak renkler alıcam el mahkum çok haklısın hani emin değilsen göremiyosan yapma tmm bizler merak ediyoruz ama mesela ben kızödiye pembe taıkımlar alıcaktım eşim tuttu bellide olmaz diyee alsaydım ne olucaktı dememeleri lazım aslında ama beni gören genişlemişşin kız seninki dediler sürekli böyle baya bir kız modunda geziyodum ama erkeği duyunca böyle kaldım kızım oğlum farkı yokdaa ahh güvenebilsek sorun kalmıycak canım

özel hastaneye giderseniz renkli usg'de bedavaya gelir.
ben eskişehir acıbademe gidiyorum. 42,5 muayene ücreti önce 2 boyutluda bakıyor sonra 3 noyutlu ve renklide bakıyor.
ekstra ücret de yok.
rabbim hayırlsını versin. bende daha çok ortak renkler aldım.

evet canım haklısın aslında uzamnlar bile 100%100 keisn sonuç değil diyorlar ultrason için ama biz sabredemiyoruz bende son zamanlrda bu tür karışıklıklar gördüm arkadaşıma erkek kız dediler özele gitti erkek çıktı işte oda kırmızılı falan aldı hastane çıkışlarını Allahım yeterki eli ayağı tam sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizee inş gerisi boş bu meraklarda tatlı heyecanlarr işte merak ediyoruz hakkımızda hayırlısı olsun kolay doğumlar nasip etsin inş Aminnnnnnn

öylemi oluyo canım çok tşk ediyorum bu bilgi için bizde giriş ücreti veriyoruz 35 de ama polis eşlerinee 30 oluyomuş şimdi girişle birlikte bkılıyo hepsi öylemi ilk defa duydum hep ekstra ücret diye okudum çok sağolsın haftaya kesinleşir inşş hemen kendimi alışverişe atarım ama dediğin gibi yinede kesin renkler almıycammm :26:

canım ben dha renkliye girmedim daha erkenmiş bize ama girecem nasipse özlede sordum 100-150 civarı dediler sgklıya tabi .

canım ben dha renkliye girmedim daha erkenmiş bize ama girecem nasipse özlede sordum 100-150 civarı dediler sgklıya tabi .

anladım canım senin 16. haftanmış şimdi baktım takviminee 20. haftadan sonraa oluyo sanırım 28. haftaya kadardaa süresi varmış bazı topiklerde 350 yaptıranı duydum gerçekmi bilemiyorum hani hastanesinemi bağlı anlamdım ama çok güzel birşeyy diyolar yarım satt falan kalıyomuşşun ultrasonda herşeyini ayrı ayrı görüyomuşşun heyecan basıyoki beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…