- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
- Konu Sahibi sopakuzuli
-
canım senin hamilelik 20 haftayı geçmiş sadece bir kez mi cinsiyet söylendi .ben erkekten kıza dönen çok okudum burda Allah gönlündekini versin inşaallah.ben herkese söyledim kız diye dayanamadım :))))
evet göstersin canım benim 15 haftalıktı ultrasonda 13 haftalık duramadım.ama arkdaşımın bebeğide göstermedi aynen kız doğurdu canım.
canım dün gittim doktora ve bebeğim erkekmiş devletteki doktor yanılmadı haklı çıktı.ikinci oğlum geliyo
13+3 te devletteki doktor sormadığım halde %80 erkek evet evet erkek dedi.Sonrada ult.resminin üstüne erkek resmi çizdi elime verdi.Kesin erkek diye herkese söyledim bende.15+5 te kendi özel doktoruma gittim kız gibi görüyorum hiç çıkıntısı yok dedi.Bende erkek biliyoruz ama diyince bacak arasını banada gösterdi hiçbişey yok burda ama madem diğer meslektaşım erkek demiş sen hazırlık yapma 1 ay sonra netleştirelim dedi.Bu cuma günü erkek diyen doktora tekrar gidecem bakayım ne diyecem.Bende bişey anlamadım şimdi kızmı erkekmi :)
sağlıkla gelsin annesi doğana kadar hala şüphe var neler okuyoruz burda.ahmetin burcusunada vermişler pipi resmi sonra 30 haftayı geçtikten sonra bir bakıyorlar kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?