Doğuma Hazırlık devlet hastanesi ultrasonunda cinsiyet yanılması olur mu ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sopakuzuli

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
1.121
210
323
mrb kızlar dün doktora gittim özel hastanedeki doktoruma 13 haftalık göründü ultrasonda cinsiyetini göstermedi çok hareketli dedi .ben çok merak ediyorum bugün 13+1 oluyorum ultrasona göre devlet hastanesine gidip bide orda şansımı denemek istiyorum. daha önce bir kere gitmiştim doktorum çok iyiydi ama ultrason görüntüsü çok puslu ve karanlıktı özelle kıyaslanamazdı bile.şimdi şunu sorucam size ben devlete gittiğimde cinsiyet söylerse ki doktorum çok şeker uğraşır söylemek için o tahmine ne kadar güveneyim.ya da hiç başına böyle bişey gelen oldumu devlette farklı özelde farklı cinsiyet tahmini yapan.

daha çok erken. cinsiyetini bu kadar düşünme. sağlıklı olsun.
benim dr.um prensip olarak 16. haftadan önce kesinlikle söylemiyor.

canım aslında 15. haftaya girdim ama usgde 13 haftalık çıktı . ya ilk bebeğim çok merak ediyorum.burda arkdaş diyor devlete güvenme bana erkek dediler kız olduğu ortaya çıktı diyor.devletle özel ultrason farkeder mi ?
bide şöyle bişey var özeldeki doktorum inanılmaz ciddi bir doktor bana kendi görürse söyler bebek göstermezse uğraşıp denemez ama devletteki doktorum çok çok anlayışlı.doktorumuda değiştiremiyorum küçük yer ve alanında en iyisi deniyor.

kızlar ben gittim geldim bile kız olduğunu söyledi :))))))) valla helal olsun bu doktorlara o kadar flu görüntüde kızı seçti.devletteki doktorum özelden daha çok ilgileniyor Allah razı olsun ondan. yanlış görmüşsede canı sağolsun niyeti iyiydi dicem napim.
inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim.

canım bunun farkını ben söyleyebilirim sana ama yarın yazarım.devletteki doktora gittim 2 hafta oldu.çok emin konuşmadı dediğiniz gibi ben hususi cinsiyete bakmıyorum dedi görürsem söylüyorum dedi.%70 erkeğe benzettim dedi.ama emin değilim diye de ekledi.yarın medikale gidicem nasipse benim ikinci bebeğim.bi oğlum var bide kızım olsun istiyorum hayırlısı yinede eğer medikaldeki kız derse fark oluyodur dicem.çünkü ayrıntılı ultrasona giricem yarın.yarın akşam yazarım buraya bakalım devletteki haklımı değilmi

canım senin hamilelik 20 haftayı geçmiş sadece bir kez mi cinsiyet söylendi .ben erkekten kıza dönen çok okudum burda Allah gönlündekini versin inşaallah.ben herkese söyledim kız diye dayanamadım :))))

canım senin hamilelik 20 haftayı geçmiş sadece bir kez mi cinsiyet söylendi .ben erkekten kıza dönen çok okudum burda Allah gönlündekini versin inşaallah.ben herkese söyledim kız diye dayanamadım :))))

evet canım geçti artık ama hala göstermedi biraz nazlıyız.herkes göstermiyosa kızdır diyo ama bilmiyorum bakalım yarın belli olur heralde olsun yani.amin canım en başta gönlümdeki sağlıklı bi bebek olsun.anne karnında bebeğini kaybedenlerde var o yüzden sağlık herşeyin başı.sonuçta her iki cinsiyette benim bebeğim olacak.merak var çok işte bide büydü artık göstersin dimi

evet göstersin canım benim 15 haftalıktı ultrasonda 13 haftalık duramadım.ama arkdaşımın bebeğide göstermedi aynen kız doğurdu canım.

evet göstersin canım benim 15 haftalıktı ultrasonda 13 haftalık duramadım.ama arkdaşımın bebeğide göstermedi aynen kız doğurdu canım.
gerçektenmii.inşallah benimkide kızdır.üffffff çatlamak üzereyim artık.yarında gelmez şimdi bekle bekle.

canım dün gittim doktora ve bebeğim erkekmiş devletteki doktor yanılmadı haklı çıktı.ikinci oğlum geliyo

görümcemin doğumuna haftalar varken devletteki doktor kız dedi doğumda erkek oldu.........bebeği bize verdiklerinde yaşadığımız şoku siz düşünün

valla heralde bizimki değişmicek çünkü pipisini gördük bebeğin bende çok net gördüm.önce kendi doktorum gördü sonra ayrıntılı ultrason için başka bi doktorum yanına gittim ordada doktor erkek kesin dedi.

canım dün gittim doktora ve bebeğim erkekmiş devletteki doktor yanılmadı haklı çıktı.ikinci oğlum geliyo

sağlıkla gelsin annesi doğana kadar hala şüphe var neler okuyoruz burda.ahmetin burcusunada vermişler pipi resmi sonra 30 haftayı geçtikten sonra bir bakıyorlar kız :)

13+3 te devletteki doktor sormadığım halde %80 erkek evet evet erkek dedi.Sonrada ult.resminin üstüne erkek resmi çizdi elime verdi.Kesin erkek diye herkese söyledim bende.15+5 te kendi özel doktoruma gittim kız gibi görüyorum hiç çıkıntısı yok dedi.Bende erkek biliyoruz ama diyince bacak arasını banada gösterdi hiçbişey yok burda ama madem diğer meslektaşım erkek demiş sen hazırlık yapma 1 ay sonra netleştirelim dedi.Bu cuma günü erkek diyen doktora tekrar gidecem bakayım ne diyecem.Bende bişey anlamadım şimdi kızmı erkekmi :)

benim özeldeki doktorum söylemesi ama ben duramadım devlete gittim 14 hafta civarıydı bende ultrasonda 13+1 çıktı kız dedi.bizde herkese daha hastanedeyken müjdeyi verdik :) ya ben özelde bebeğimin her hareketini rahatça görüyordum devlette o kadar karanlık ki

sağlıkla gelsin annesi doğana kadar hala şüphe var neler okuyoruz burda.ahmetin burcusunada vermişler pipi resmi sonra 30 haftayı geçtikten sonra bir bakıyorlar kız :)

allahım yaa o pipi nasıl değişiyoda kız oluyo hayret yani bende hazırlık yapmadan bekliyimmi acaba.:18::44:

bedef canım ahmetin burcusu'nun olduğu konuyu bulursam yazarım sana kadında çok şaşırmış zaten 35. haftada öğrenmiş sanırım.

Ben de devlet hastanesine gidiyorum. Doktorum 12. Haftada ve 16. Haftada kıza benziyor dedi. Sonuç olarak 20. Haftada kız dedi :) Eğer doktor alanında iyi bir doktorsa kesinlikle anlıyor cinsiyetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…