Devlet Hastanesi Pişmanlıktır - Labioplasti

Çok geçmiş olsun.Rica etsem özelden hastane ve doktor ismini yazabilir misiniz

Merhaba bende özelden bilgi alabilir miyim

Benim arkadaşımda devlette olmuştu ama özel ip aldırmıştı doktoru keşke sizde alsaydınız devlet hastanesindekiler genelde erken açılıyormuş doktorumuz öyle demişti sadece ip ücreti ödeyip yapılmıştı
Geçmiş olsun revizyon ameliyatı olacaksanız erkenden olun ama zaman geçtikçe başarı şansınız daha da düşüyormuş duyduğum kadarıyla sağlık herşeyden önemli

Merhaba hastane ve doktor adını özelden yazabilir misiniz? Çok geçmiş olsun.

Ben 14 yıl önce labioplasti oldum. Iki iç dudak eşit olmadı.Birinde yanlış düğümden et parçası mercimek büyüklüğünde oluştu. Bir de iç dudakla dış dudak arasında küçük bir et kivrimini kesmek yerine yukarı dikişle askiladigi için zamanla orası üçüncü bir iç dudak gibi büyüdü.Yillarca para değil mesele daha beter olursa diye korkudan duzelttiremedim. Özel bir hastanenin kendi kliniği de olan bir kadın doğum uzmanı salak bir kadına oldum. Ücretsiz düzelteyim dedi güvenir miyim bir daha. Bir cesaret birden özel bir üniversite hastanesinden plastik cerrah bir doçentten randevu olsun 5 gün içinde hemen ameliyat günü belirledik. 22 Temmuzda genel anestezi ameliyatı muayene ücreti dahil 66 bin liraya oldum. İç dudakla dış dudak arası bir yerdeki et kivrimi boylu boyunca perineye kadar kesilip dikildi. Dikiş çok o yüzden. Küçük dudaklar eşitlendi. O ey parçası da gitti. Benim klitorise hiçbir zaman dokunulmadi çünkü çok küçük zaten. Çok hızlı iyileştim. Bugün 12.güne girdim koşuyorum bile. Dikişler düşmeye başladı. Görüntü de genç kizligimdaki gibi çok güzel. Hiçbir estetik kusuru yok. Vajina güzellik yarışmasına girse ilk 3'e kalır diye düşünüyorum O başarısız ameliyat sonrası nasıl bir kabus en iyi ben bilirim. Psikolojisi bitiyor insanın. Üzgünüm ama ucuza bu işi düzelttirme şansınız yok. O paraları iyi bir sonuç olsun istiyorsanız vereceksiniz. Geçmiş olsun.

Merhaba Doktor'un ismini soyismini hangi şehirde olduğunu banada yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…