Devlet hastanesi kürtaj acillll

Aleyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
184
92
27
Kizlar devlet Hastanesi'nde kürtaj olanlar var mı anestezi uyguluyorlar mi yoksa uyutmadan mi yapiyorlar birde kazıma yöntemi mi var vakumla mi yapiliyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Kizlar devlet Hastanesi'nde kürtaj olanlar var mı anestezi uyguluyorlar mi yoksa uyutmadan mi yapiyorlar birde kazıma yöntemi mi var vakumla mi yapiliyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Beni uyutmadilar o şekil yaptılar ve vakumlama yaptılar. Gecmis olsun size Rabbim birdaha göstermesin gerçekten çok zor

Benim tercihime bırakmışlardı. Ben anestezi olmadan yapılmasını istemiştim. Benimkini kazımışlardı alternatif sunmadılar yani

Bana direk anestezi dediler vakumlu kürtaj o zamanlar bilmiyordum o yüzden direk onlara teslim olmuştum eğer vakumlu varsa onu tercih et Çünkü ben kürtajdan sonra tekrar hamile kalamadım büyük ihtimal kazıma yöntemini kullandılar☹️

Hala kazıma var mi biz nerden bileceğiz ki ben de Bilkent şehir hastanesinde oldum ne yapıldığını bilmiyorum ama kazıma eskide kaldı diyorlardı biri vakum kullanırken diğeri neden kazıma yapıyor ki

Doktorunuza sorun bunu. Bazı hastanelerde anestezili bazılarında anestezisiz yapıyorlar. İlk zorunlu kurtajimi devlette oldum Eskişehir'de, anestezili ve vakum yöntemiyle yaptılar. İkincisinde özelde takipli doktorum parsiyel mol gebelikten şüphelendiği için tamamen temizlemek adına kazıma yöntemiyle yaptı, yine anesteziliydi. Ama burada devlette anestezisiz yapıldığını duydum.
Doktorunuzla konuşursanız en net bilgiyi alırsınız.

X