Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni uyutmadilar o şekil yaptılar ve vakumlama yaptılar. Gecmis olsun size Rabbim birdaha göstermesin gerçekten çok zorKizlar devlet Hastanesi'nde kürtaj olanlar var mı anestezi uyguluyorlar mi yoksa uyutmadan mi yapiyorlar birde kazıma yöntemi mi var vakumla mi yapiliyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Benim tercihime bırakmışlardı. Ben anestezi olmadan yapılmasını istemiştim. Benimkini kazımışlardı alternatif sunmadılar yaniKizlar devlet Hastanesi'nde kürtaj olanlar var mı anestezi uyguluyorlar mi yoksa uyutmadan mi yapiyorlar birde kazıma yöntemi mi var vakumla mi yapiliyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Bilmiyorum bana sormadılar direk çatıya çıkardılar ve kürtaj yaptılarBenim tercihime bırakmışlardı. Ben anestezi olmadan yapılmasını istemiştim. Benimkini kazımışlardı alternatif sunmadılar yani
Ben görüşmeye gitmiştim muayene etmişti sonra kürtajı anlatmıştı. Ama hoca özel de bakıyor belki ondandır biz muayenehanesine gittikBilmiyorum bana sormadılar direk çatıya çıkardılar ve kürtaj yaptılar
Kazıma zararlı diye söylüyorlar rahim duvarı zarar goruyormus tekrar hamile kaldın mı acabaBenim tercihime bırakmışlardı. Ben anestezi olmadan yapılmasını istemiştim. Benimkini kazımışlardı alternatif sunmadılar yani
Bana direk anestezi dediler vakumlu kürtaj o zamanlar bilmiyordum o yüzden direk onlara teslim olmuştum eğer vakumlu varsa onu tercih et Çünkü ben kürtajdan sonra tekrar hamile kalamadım büyük ihtimal kazıma yöntemini kullandılarKizlar devlet Hastanesi'nde kürtaj olanlar var mı anestezi uyguluyorlar mi yoksa uyutmadan mi yapiyorlar birde kazıma yöntemi mi var vakumla mi yapiliyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Ben zaten tüp bebekle hamile kalmıştım. Hala kalamadım 9 ay oldu ama dediğim gibi öncesinde de kalamıyordum. Kontrollerimde bir sorun çıkmadıKazıma zararlı diye söylüyorlar rahim duvarı zarar goruyormus tekrar hamile kaldın mı acaba
Ama bi tanıdığım da aynı doktora aynı şekilde kürtaj oldu 3 ay sonra hamile kaldıBen zaten tüp bebekle hamile kalmıştım. Hala kalamadım 9 ay oldu ama dediğim gibi öncesinde de kalamıyordum. Kontrollerimde bir sorun çıkmadı