Devlet hastanesi doğum ücreti var mı?

gulenperi4

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
111
37
13
Merhaba bilgisi olan hemşireler yada devlette doğum yapanlar vardır . Şu an eşimin de benimde sigortamız yok . Devlette kadın doğuma gidiyorum . Her yerden araştırdım bulamadım . Sigortamız olmadığı için sezeryana ne kadar ücret ödenir devlette ? Ödeyenler var mı bu konu hakkında bilginiz?

Gss niz ödeniyorsa yani ödüyorsanız ücretsiz yararlanabiliyorsunuz. Aylık ücreti var ve normal sigortaya göre çok çok uygun e devletten kontrol edebilirsiniz. Geçmiş borcunuz yoksa onu ödeyerek devam edin

Öncelikle bı sağlık sorununuz yoksa sizin talebinizle sezeryan yapılmaz, öncesi sezeryansa sıkıntı yok sezeryan yapılır, devlette öyle işliyor talebe bakmıyorlar normal doğum odaklilar, gebelik döneminde kadınlarin gebelik kontrolleri muayeneleri falan devlette ücretsiz, devlet karşılıyor, ben doğum yaptığım dönemde eşimin sigortadan çıkışı vardı bı süre benim de doğal olarak sağlık provizyonum yoktu bir kuruş ödemedim aylarca kontrollere gittim dogumumu yaptım bir kuruş ödemeden ciktim, bu arada da beş gün serviste yattım, doğum sürecim de çok güzel geçti yine aynı yerde doğum yapacağım inşallah, siz de sağlıcakla kavusun inşallah

Son düzenleme:
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Bazı hastaneler ücret almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…