devlet hastanesi burun estetiği

Valla benim kardeşim oldu devlet hastanesinde biz hiç memnun kalmadık. Sonuçtan demeyeyim de ilgi ve alakadan dolayı. Doktor bi kere kafasına göre yaptı, bırakın fotoğraf göstermeyi şöyle olcak böyle olcak bile demedi. Ameliyattan sonra kardeşim 4 gün hastanede kaldı yüzü o kadar şişti ki gözlerini açamıyodu ama doktor bey tüm o günler boyunca iki kere geldi o da 5 dk bile değil. Ayrıca o tamponları çıkarması, aylık muayeneleri sırasında da o kadar acımasız davranmış ki kardeşim her seferinde acıdan ağlıyodu. Diyeceğim o ki iyi araştırın, biz kardeşim nefes bile alamadığı ve acilen ameliyat olması gerektiği için araştırmadan yaptırdık, pişman olduk. Sonra gördük ki çok iyi doktorlar da var ama iş işten geçmişti...

Arkadaşlar Allah aşkına devlet hastanesinde ismi hiç duyulmamış doktorlara estetik ameliyat olmak nasıl bir cesarettir. Hiç olmam daha iyi diye düşünüyorum. Para olayını sıkıntı yapıyorsanız da bir kac sene bekleyip, biriktirip ona göre muayenesi olan bir doktora gitmenizi tavsiye ederim. Burun en zor ameliyatlardan biri bide. Sonradan defalarca olmayı kim ister ki? Bence acil kararlar vermeyin derim, iyicene araştırın.

kızlar şu anda forumda en popüler doktorlar bile devlet hastanesinden çıkma,her doktor muhakkak devlette çalışıp daha sonra özel yerini açmıştır ya da özel hastanelere geçmiştir,önemli olan doğru doktoru bulmak

bundan belki 10 sene önce forumdaki çok ünlü doktorları kimse tanımıyordu devlette çalışırken

Sadi konuk devlet hastanesinden randevu aldım yorumlar hep olumlu bakalım

Öğrendiğim kadarıyla en az 1200 en fazla 2000tl imiş devlet hastanelerinde, yapılan işleme göre bu aralıklarda bir fiyat oluyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…