selam kızlar,
ben istanbul'da devlet hastanesinde burun ameliyatı olmak istiyorum.izmirde olacaktım gidemedim.yarıyıl tatilinde istanbulda devlet hastanesinde olmak istiyorum.özel hastane doktorlarıyla devlet doktorları arasında fark olduğunu düşünmüyorum fiyat haricinde. tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?hastane var mı?
burnum çok sorunlu bir burun değil,sadece yüzümün diğer hatları çok küçük olduğu için,kemik eğriliği olan bir burun yerine hokka burunu tercih edicem.
ben de bu salı oldum devlet hastanesinde :)
nerde oldun hangi hastane bilgi verir misinn canım?
başlığı okudum ve geldim.bayanlar aman diyim devlet hastanesi düşünmeyin.ilgi alaka sıfır.çünkü zaten orada siz doktora özel para vermiyosunuz hastaneye veriyosunuz doktor normal ücretini alıyo aylık maaşını.ve hijyen olarakda çok önemli.devlet hastanesinin hijyeni ortada.ben bundan 2 sene önce ankara gazi devlet hastanesinde estetik olup başta çok sevinen çok ilgililer şöyleler böyleler mükemmel oldu burnum falan filan diyip sonradan ilgilenilmediğine şahit oldum.bas bas bağırdılar burda olmayın sakın devlete diye.benden söylemesi kızlar.fark yok diye düşünmeyin çok fark varr devletle özel arası.bu keyf bişey çünkü
canım ben sana msj atıcaktım ama atamadım yeni üye olduğum için.evet devlette asistanlar girer proflar uzmanlar falan girmez o hikaye.onların adını duyurmak için onların girildiği söylenir.onlar ilgilenmezler bile.özelde ilgi vardır.parsını bastırdığın için.ama devlette falan ilgi alaka hijyen beklemeyin çünkü hiçbirisi yok.baştan sağma var.artı devletteki plaastik cerrahlar kendilerini estetik konusunda devlet hastanelerinde yetiştiremezler.seminerlere katılma şansları olmaz.bu alan için çok bilgili ve deneyimleri olması lazım doktorların.sizin verdiğiniz paralar direkt doktorun cebine girmiyoki sizinle müthiş ilgilensin.o gene hastaneden normal maaşını alıyo.asiatanlar girer ameliyata onlar tecrübe kazanır.ben ameliyat olmadım ama yorumları okumuştum o yüzden uyarmak istedim..sevgile kalın