• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlet hastanelerinde doğum yapmakdan korkuyorum...

biricik61

http://biricikbirtek.blog
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
588
8
68
İstanbul
daha önce bir komşum kendisine kötü davranıldığını ve bacaklarından cimciklenip çürütüldüğünü söylemişdi. devlt hastanesinde doum yapanlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. tsk ederim.bana ne önerirsiniz.

daha önce bir komşum kendisine kötü davranıldığını ve bacaklarından cimciklenip çürütüldüğünü söylemişdi. devlt hastanesinde doum yapanlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. tsk ederim.bana ne önerirsiniz.

hamile bi bayanı niye incitsinlerki , insanlık dışı zaten acı çekiyor bide niye cimcikliyorlarki, ayyyy vicdansızlıga bak.

e normal tabi paran varsa özelde yap dogumunu...

özel hastane dedik gittik bir şaşa bir ihtişam karşıladılar lakin dogum dan sonra bebeğimle başbaşa kaldığımda aynı oda icersinde birkaç yatak ve o yatakda dogum sancısı ceken anneler vardı ben bebeğimle o bayanların kanamalarını kusmalarını vs vs izlemek zorunda bırakıldım. neticesinde bebeğim mikrop kaptı.şok içinde olduğumdan ilk dogumum ve acemiliğiminde etkisiyle sadece olanı biteni izledim.ikinci bebeğimde daha temkinli olmak isdiyorum. sizlere danışmakda fayda görüyorum.

Bence böyle şeyler çok eskiden oluyormuş.Şimdilerde devlet hastanesinde doğum yapan kimseden böyle şikayetler duymadım.Ama eskiden oluyormuş.Hatta doğumunun başlamasını hastane koridorunda bir ileri bir geri dolaşarak bekleyen hamile kadına doktorun tokat attığını ve bağırdığını bizzat annem görmüş bana hamileyken.Hatta doğum yapan kadınlar 3 er kişi aynı yataklarda yatıyormuş.Hatanenin her yeri hamam böceği doluymuş vs.vs.Ama dediğim gibi çok eskidenmiş şimdi böyle şeyler olacağını sanmam.

Back