Devlet hastaneleri usg goruntusu vermek mecburiyetinde degil mi? Lutfen bakin!

Yani Allah bu dr ları bildiği gibi yapsın(ilgisiz davranıp dikkatli kontrol etmeyenleri).Bir dedikleri lafı o kadar ciddiye aldığımızı bilmiyorlar mı bunlar?Bir hafta geri gelişimi,böyle devam ederse sonlandırılır gebelik demişti bana da.Meğer 3 haftaya kadar gerilik normal kabul ediliyormuş.Gereksiz endişe yarattı benim dr um da.

İnanmıyorum kist demis? Nasil manyak bunlar . Cok korkunc. Bir sey olmadi kotu umarim?
Ozeller oyle evet ama aslinda devlette de bunun aynisinin yapilmasi zorunlu. Belki 45 dk bakamaz evet ama o baktigi 2 dakika bile olsa goruntu vermeliler. Bundan sonra daha da kati olucam doktorlara karsi. Hakkini aramayinca eziyorlar.

Aa evet sanirim burda bir konu acmistin. Okumustum onceden, evet normal kabul ediliyor. Benimde 1 hafta geriydi hep simdi son 3 haftadir 4 gun ileri cikiyor :) bu bile cok mutluluk veriyor mesela. Iyi doktoru nasil bulucaz bilmiyorum ama bulmamiz gerek yani... Her sey onlara bagli cunku bu durumlarda..

Valla orası bence şans.Sabit bir dr a gitmeyi de düşünmüyorum artık.Onerilen bir kac taneyi denicem doğumu ebe yaptırıyormuş zaten. Evet konu açmıştım. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu m.nyk dr larla.

Aynen oyle, amin insallah ...

Kiz idrar testi pozitif olnca baska dr a gitmis kese demis dr u. Smdi 20 haftalk oldu :)

Verme mecburiyeyi var mi bilmiyorun ama benim devlette gittigim doktor her defasinda verdi ultrason fotosu.

En iyisi özele az kalmış zaten arasana devlette bulamassin ben şimdi hamile kalmak icin tedavi amaçlı gidiyorum özele inşallah sonuç basarilı olur ya hamile kalırım ilaç verdi pazartesi biticek salı kontrol inşallah hayırlı şeyler olur ya

Caniim, insallah diledigin gibi olur her sey. Melegin gelir :) Iyi haberlerle gelirsin buraya

Devletteki doktorlar zorla calışıyolar sanki bazıların özel muayene yerleri var oraya cağrıyolar terbiyesizler doğmda zaten uğrasmıyolar.bende bikere istedim burası fotoğraf sütüdyosu değil deyip tersledi beni

Ay lafa bak, stüdyo değilmiş. Elinin altındaki makine bunu veriyor ama saniyede. Ne için kullanıyorlar ozaman anlamıyorum. Sağlığının yerinde olup olmadığını söylüyorlar iyi hoş ama biz de merak ediyoruz. Nasıl, büyümüş mü değişmiş mi. Sonra tatsızlık çıkınca haksız taraf biz oluruz.

Aynen canım bide insanın ilk gebeliği olunca merak ediyo dimi yani.ayrıca erken doğum diye sürekli ebelere bni muayene ettirmişti altan.hemen imza verip sorumluluğu üstüme alıyom diye imza atıp kactım.topuklarımı vurara özele gittim doktor süper ilgilenmişti ne doğumu bunlar hazırlık sancıla dedi.sonrada doğum zamanında özelde sezeryan oldum :)

Insanı firar edecek kıvama getiriyorlar gercektende En azından mutlu sonla bitmiş :) Bundan sonra bende ayda 1 özel muayeneye gitmeye karar verdim. Doğumu devlette yapıcam ama artık kime denk gelirse

Insanı firar edecek kıvama getiriyorlar gercektende En azından mutlu sonla bitmiş :) Bundan sonra bende ayda 1 özel muayeneye gitmeye karar verdim. Doğumu devlette yapıcam ama artık kime denk gelirse
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ne kadarlık seninki benim 2.yolda özele gidiyorum ilk basta 2haftada bi gidiyodum özele şimdi ayda bir oldu kan pıhtılasması var diye kalp atışını kontrol ediyoduk.devlete gitsem hayatta umutsamaz zaten :) gerci benim belli değil belki arastırmada yaparım doğumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…