gittiginiz doktorun yas ortalamasi neydi genelde genc erkek doktorlar daha anlayisli oluyorlar bide isimleri nette aratin genelde birazda olsa bilgin bulabiliyorum ben bir doktora denk geldim yasli ama gelen kadinlari surekli asagliyordu bir daha asla gelmem buna desim yok tecrubeliymis falan filan benim moralimi bozdugu surece hic umrumda olmazŞu dediğiniz okadar güzel bir şey ki. Hani zor değil yapılması, ama bunu yapmayan çok doktor olunca insanın gözüne aşırı değerli ve mucizevi bir şeymiş gibi geliyor. Sizin adınıza çok sevindim gerçekten. Inşallah bu haftadan sonra ben de doğru duzgun anlayıslı bir doktor bulabilirim. Cekilmiyor böyle..
Gerçekten bunalmış olabilirler, eyvallah buna sözüm yok ama sen bu işten para kazanıyorsun. Ekmeğini sana gelen hastalardan kazanıyorsun. Sadece 1 görüntü ya istenen, aşınma falan değil karaktersizlik meselesi. O makine bir tuşla sana benim istediğim şeyi zaten veriyor. Ki kontrol edilme hakkım var. Belki endişelendim hareketleri az geldi, ya da hissetmedim kontrol edilmek istiyorum ultrasonla. Her hafta ultrason olmaz ne demek ya. Ben tüm günümü senin ağzından çikacak tek bir kelimeye bağlı olarak harciyorum oralarda. Bu değil hakedilen.Bence her tip mezunu doktor olamiyor.... sirf kalabalikla ugrasmamak vakit doldurup eve gitmek icin yapanlar var ve bunlarda bize denk gelmis mesleki deformasyona ugramis insanlar. Ki bunu kabul eden ozel doktorum da var evet zamanla asinip sizi dusunemiyoruz dediDevlette tabii bu daha hat safada .
Aynen kardeşim haklısın ....Allah yardımcımız olsun.Gerçekten bunalmış olabilirler, eyvallah buna sözüm yok ama sen bu işten para kazanıyorsun. Ekmeğini sana gelen hastalardan kazanıyorsun. Sadece 1 görüntü ya istenen, aşınma falan değil karaktersizlik meselesi. O makine bir tuşla sana benim istediğim şeyi zaten veriyor. Ki kontrol edilme hakkım var. Belki endişelendim hareketleri az geldi, ya da hissetmedim kontrol edilmek istiyorum ultrasonla. Her hafta ultrason olmaz ne demek ya. Ben tüm günümü senin ağzından çikacak tek bir kelimeye bağlı olarak harciyorum oralarda. Bu değil hakedilen.
35 yaşlarındaydı. Inanır mısın bunu da internette bulmuştum. Güya herkes iyi yorumlar yapmış. Bazen düsünüyorum kendisi mi girip yaptı ki bunları diye. :'Dgittiginiz doktorun yas ortalamasi neydi genelde genc erkek doktorlar daha anlayisli oluyorlar bide isimleri nette aratin genelde birazda olsa bilgin bulabiliyorum ben bir doktora denk geldim yasli ama gelen kadinlari surekli asagliyordu bir daha asla gelmem buna desim yok tecrubeliymis falan filan benim moralimi bozdugu surece hic umrumda olmaz
İğrenç bir şekilde insanın sinirini zıplatıyorlar. Bir şey de yapamıyorsun laf söylemekten başka. Allahından bulsun böyleleri ya. Evet aynı, devlet hastanesi olunca adam yerine konulmuyor insan demek ki.Bakmıyorlar canım bende sadece ayrıntılı ultrason icın gittim elıme sadece kagit tutuşturup postaladılar bı Ultrason bıle bakmadı yanı sonucu almaya gittigım de de aynısı oldu aman heryerde aynı durum yanı
Anlamadım canım bebeğe ultrasonda ayrıntılı şekilde bakıp vermek zorunda o kağıdı.Nasil bakmadilarBakmıyorlar canım bende sadece ayrıntılı ultrason icın gittim elıme sadece kagit tutuşturup postaladılar bı Ultrason bıle bakmadı yanı sonucu almaya gittigım de de aynısı oldu aman heryerde aynı durum yanı
Onlarda bunu biliyor bence benim hatirlatmama gerek bile olmamasi lazim. Ama islerine gelmiyor. Hakliymis gibi tavir yapiyor bir de. Boyle doktorlar da var malesef. Evet ben tam manyagina denk geldim. Onun yuzunden 2 kez ozel muayeneye gittim. Bu saatten sonra ona gitmeyecegim ama. Sikayetimizi ettik. Ise yararsa tabi...Hasta ne isterse ona uymak zorunda. Orn. Alttan muayene istemiyorum dersin olmazsin. Sonucumu istiyorum dersin alirsin. Ayni sekilde istediginde usg de alabilirsin. Benm dr umda hic vermiyodu. Arkdslarmn kesesinin bile fotosu vardi. Dr a gittigimde fotosunu istiyorm dedim verdi. Bdha gittigmde yine istedim verdi. 3.de ben soylemedim foto vericem ama makina eski oldugu icin net gozukmuyo o yuzden vermek istemiyorm dedi bende o bile benim icin cok anlamli dedigimde guldu artik kendi veriyo. Snn dr garipmis oyle bi hakki yok. Her hafta gitsen her hafta usg girme hakkn var yani. Kendi dr um bsy olrsa gel hemen diyo mesela. Ayrıca ozelede gidiyorm dr umdan habersiz o adamda istedign zman geleblrsin diyo ztn muayene tarihini o ayda 1 gel diyo ama ben istersem 1 hafta one cekiyorum. Bizim hakkimz bu.
Söylenmek işe yaramıyor. Çoğu defa yaptım. Son olarak eşimin tepkisi ile karşılaştı işte dün. Bir daha asla gitmem ona, konuşmaya görüşmeye gerek yok yani. Inanın ben onun ağzını çekmek zorunda değilim. Doktor olmak başkalarına tepeden bakmayı gerektirmiyor. Başka doktor bulucam. Bulamazsam ayda 1 özele giderim artık. Bu ayı saymazsak 3 ayım kaldı doğuma. İnşallah sen iyi doktorlarla karsilasirsin. Şans bu resmen. Zar atmaya benziyoGeçmiş olmus olsun.
Ya doktorla tekrar görüşün durumu yada doktoru değiştirin.
Bende şuan dev. Hast. Deyim.
2 sefer b.hcg ye baktırdım.
Ama sadece ıceri girip kan testi istedim ve ciktim.
Şimdi kan testi istediğim doktoru görürüm umudu ile geldim ama ameliyatı varmış.
Başka bi doktor a giriş yaptırdım.
İnşaallah benimde basima böyle saçmalıklar gelmez.
Hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum.
Üstüne doktor un bana yaklasimi kötü olursa sonuç ne olur bilmiyorum.
Ben çok sert tepkilerde dayanamayıp soylenirim.
Doktorsa doktorlugunu bilsin.
Yediği paranın hakkını vermek zorunda.
Aynısı bana da oldu. Sinirini zıplatıyorlar insanın. Sen kim oluyorsun da beni tersliyorsun yani. Ya da hakkım olanı yapmayıp üste çıkmaya çalışıyorsun. Birilerinin elinde kalacaklar bu gidişleBirde tavsiye üzerine gittim bu doktor çok iyi felan dediler eşekten düşmüş gibi oldum hiç birşey bu kadar zoruma gitmemişti. Çok acayip insanlar. Hemen başından savma savuşturma bune ya böyle o zaman git evine yat madem bu mesleği yapıyolar hakkını versinler. Yoksa her bir lokma kursaklarında düğümlenir.
Evet bu doktor yuzunden 2 kere ozele gittim. Ilgi alaka muhtesem. Dedigin gibi hasta sınırı olacak ozaman, eger yoksa da azarlamak zorunda degil. Oyle bir hakki yok. Kucuk goruyorlar nedense. Karsisinda ona muhtac bir insan var ama. Bu kadar gaddarlar. Bundan sonra ben de ya iyi bir doktor bulmaya ugrasicam ya da zaten bu ayi saymazsak son 3 ay kaldi. Ayda 1 veya 2 ozele gidecegimYa zaten devlet hastaneleri berbat ya insana insan muamelesi yapmıyorlar bacim bende senin gibi devlette düzgün bakmıyorlar ultrasonda resim vermiyolar bide bişey sordunmu azarlaniyosun ama özel öylemi ben ozelde ki doktorumla herhangi aklıma takılan ne oluyorsa evden arıyorum ve çok ilgili oluyorlar ozelde kiler ben anlamadım bu devlet hastanesindeki doktorları kendilerine bi kitle belitlesinler hastalara daha ilgi gözlemek için fazla hasta bakmasınlar 1 günde herşey cozulur valla 3 kuruş fazla olsun ama insan gibi sıkilmadan derdimizi rahatça anlatalım özel hastaneler iyi ya tabi bazıları fazla ücretli ama ilgi mükemmel heleki hamilelikte ultrasonda belki yarım saten fazla tutuyorlar
Umurlarinda degil, vicdanlari korelmis bildigin. Haksizlik yapmis, hak etmedigim kazanc elde etmis, birilerinin moralini bozmus umurlarinda degil. Dunya onlardan ibaret cunku ya. Herkesin imkani olmuyor, ama her ay her ay imkanim olsa ciddi anlamda sirf hamilelikte ozelden baska yere gitmezdim...Bu konuda katılıyorum. Ne demek veremez ya bende cinsiyet için sormuştum söyleyemem dedi gittim özelde ögrendim aglayacaktım nerdeyse çocuğumu görmemişim bir ay geçsinde kontrole gideyim diye sabırsızlandım. Ayrıntılı ultrason da söylemedi. Bide ultrasonla bakmadı bile. Bunlar nasıl doktor anlamıyorum. O parayı hak etmiyorlar nasıl kursağından geçiyor hayrwt.
He bir de ben de gittigimde cinsiyet icin erkege benziyor demisti. Ki 16. Haftaydi bu dusun. Artik benziyor demek yerine net bir ifade ile 2 dakika fazla bakarak bunu soyleyebilirdi. Ilk o zaman gittim ozele. Cunku manyak ozamanda tek bir goruntu vermemisti. Istedigimde bebegin kafasini cekmistim demisti ve bir goruntu cikartmisti. Gorsen ne oldugu anlasilmiyor bile.Umurlarinda degil, vicdanlari korelmis bildigin. Haksizlik yapmis, hak etmedigim kazanc elde etmis, birilerinin moralini bozmus umurlarinda degil. Dunya onlardan ibaret cunku ya. Herkesin imkani olmuyor, ama her ay her ay imkanim olsa ciddi anlamda sirf hamilelikte ozelden baska yere gitmezdim...
Ya kist bile olsa usg vermek zorundalar. Goreyim bileyim bdhaki sefere karsilastiraym diye. Heleki bebekse insanlar ne heveslerle gidiyo ztn. Ozeldeki dr ben demeeden catir catir br suru foto veriyo. Ztn vermese bende parasni vermezdm ama devlette oyle olmyo malesf ondan diyolar ya sirtini devlete dayican diye :) benm arkdsmn bebegine devletteki dr kist demis sokturucu vermis dusun yani ne kdr sorumsuzluk. Kiz bide gebelik suphem var demis dr a.Onlarda bunu biliyor bence benim hatirlatmama gerek bile olmamasi lazim. Ama islerine gelmiyor. Hakliymis gibi tavir yapiyor bir de. Boyle doktorlar da var malesef. Evet ben tam manyagina denk geldim. Onun yuzunden 2 kez ozel muayeneye gittim. Bu saatten sonra ona gitmeyecegim ama. Sikayetimizi ettik. Ise yararsa tabi...