- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
Allah gerçekten hakkı ile işini ifa edenlerle karşılaştırsın.
amin arkadaşım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gerçekten hakkı ile işini ifa edenlerle karşılaştırsın.
Bende Antalya dayım nasıl denk geldiniz ki.Hani çok süper ötesi değil ama hiç tersleyenenine gelmedim espri yapıp eğlenditen bile oldu.Ama vardır tabi arada asıl memurlar işte suratsızlar.Tıp fakültesinin aciline git bence hem memur hem doktor güler yüzlü.biraz fazla tutuyorlar tahlilmfilan derken üç saat bekledim meğer işk 6 yaşındannberi olan dökümlerime bakmışlar.Antalya canim evet cekiyorum sanki ben .
Bana denk geliyo her biri ama devlette gordugum muamale hep hep ayniiii
Konuyu okurken kesin Antalya'dır diye geçirmiştim içimden, yanılmamışım.Hamileyken bana da denk geliyordu öyleleri.Sanırım doğumhanede var bi sorun.Diğer bölümlerde hiç sorun yaşamıyorum çünkü.Antalya canim evet cekiyorum sanki ben .
Bana denk geliyo her biri ama devlette gordugum muamale hep hep ayniiii
Apandist sizin sandığınız gibi çok acil ameliyata alalım durumu değildir.bende ayağımı kırdığımda gittim devletin aciline....hep stajyerdi tabi....hastane acili mi kız okul kantini mi belli değildi!!!!!benim sadece ağrım vardı dayanabiliyordum ama kızın birinin apandisti mi ne patlamıştı ağlıyordu acıdan hiiiiç oralı bile olmadan sevgilileri hakkında konuşuyorlardı....babamda kızdı zaten..akşam şikayet etti hemen....maalesef devlet öyle..ancak özele de herkesin gücü yetmiyor... :-/
Bıçak parası??O kadar kızıyorumki hatalrın mevburiyetlerini kullanmalarına. Ahh ahhhh... Ameliyat için bıçak parası milyarlar isterler kredi çeker veririz muayene parasını bulur buluşturur veririz insan sağlığı için mevbur kalınca... Gegrçekten ben doktor olsam böyle olmazdım ama gerçekten. Olamazdım yani. Ğzülürdüm insanlara sömüremezdim o parayı çocuklarıma yediremezdim.
Dr.lardan ziyade yanlarindaki sekreterler gicik ya gicik da ne dr.dan havali acayip bi kafadalar. Ayrica dr.un kotusu ozelde de kotu denk gelmisligim var sanirim karakterle de ilgili. Adamin mizaci sert biraz da tersse ozel falan kar etmiyo.
Şu an yatsam yatamıyorum, kalksam kalkamıyorum migrenden dolayı.
Telefon ışığı beter ediyor ama bir şeyle ilgilenmeyince de kendimi dinliyorum hepten.
Acile gitsem devlete gitmeye bu muamelelerden ötürü çekiniyorum, özele gitsem bi 3 liralık kıytırık iğne olacağım diye 50 lira vermeye acıyorum.
Öyle yani.
iyisi de var kötüsü de ama çok şükür iyiler denk geldi bana geçen ay ameliyat olmam gerekiyordu özeldeki doktorum 3000 tl dedi bende emin olmak için üniversite hastanesine gittim oda aynı şeyi söylerse özelde ameliyat olacktım ve söyledi de muayene etti sonra ameliyat olman gerek dedi tamam dedim tahlil sonuçlarına bakayım yarın çıkınca dedi olur dedim sonuçları alıp gittim ve bana çoktan ameliyat günü ayarlamış anesteziden randevu al dedi anestezi 10 gün sonrasına gün veriyor doktor 2 gün sonra ameliyat diyor dedim anestezi randevu vermiyor bir telefon etti onuda halletti çok az su içtim diye ameliyatı yapmayacaktı anestezi doktorları doktorum en son alırız gerimi gönderelim buraya kadar indirmişiz hastayı dedi yani iyisi de var kötüsü de çok şükür hep iyilere denk geldimDevlet özele göre daha kötü ama bu kadar kötüsü kaldımı yahu hangi şehirdesiniz merak ettim arada gıcıklar çıksada şimdiki drlar hemşireler gayet iyi hepside size denk gelmişler sanki geçmiş olsun üzme kendini bebişine yazık
aa şaka gibi sezeryan da zaten genel anestezi vermiyorlar mı nasıl vuracakmış. çok haklısınız herkes hakkını savunamıyor en azından savunanlar sesini çıkarmalıBana hep iyiler denk geldi.Eşimle kavga ede ede devlete gittim doguma .O ozel istiyodu ..Ablamın ozelde sezeryanda elini yaktılar.Vurdu deyip bandajlamislar bi baktik ki sinire yakın yanmış baari bi söyleyin .
Devlette bi durumla karşılaşınca lutfen şikayet edin .Başkalarini belkide sessiz sakin sesi cikmayan bi garibanı kurtarırsinız bu muameleden .Ben öyle düsunuyorum.