devlet hastaneleri doğum ücretleri bilgi

coollady0212

musab yuşam
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
96
20
13
Merhaba arkadaslar. Kanuni sultan süleyman hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnunum hastane güzel temiz.muayanelerde tahlillerde ücret ödemedim. Sadece recete ücreti var. Buraya kadar hersey yolunda sigortamız yok dogum icin fiyat sordum normal icin 1000 tl sezeryan 2000 tl dediler ki bu fiyat devlet hastanesi olmasına ragmen bana cok yüksek geldi.Özel hastane fiyatı neredeyse. Saglık bakanlıgını aradım sordum. Bana söyleneni aynen uyazıyorum. Hiç bir devlet hastanesi sigortalı olsun olmasın hicbir gebeden muayane ve dogum icin ücret alamaz. Bashekime gidip form doldurmak istediginizi söyleyin ve gebeliginizi belgeletin. Eger ücret isterlerse fatura isteyin daha sonra bu faturayı gerekli yerlere basvurup paranızı geri alabilirsiniz. Devletimiz gebelik ve dogumlar icin cok kolaylıklar sagladı. Ama vatandaslarımız bilmedigi arastırmadıgı icin hastane calısanları bilgilendirmiyorlar
Bilgi almak isteyen olursa ALO SABİM 184 dü arayabilir.

Hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende kontrollere burada baslayip dogumuda bu hastanede yapmak istiyorum hem evime yakin hem de ozel hastanelere guvenim kalmadi tecrubelerini paylasirsan cok sevinirim

Hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende kontrollere burada baslayip dogumuda bu hastanede yapmak istiyorum hem evime yakin hem de ozel hastanelere guvenim kalmadi tecrubelerini paylasirsan cok sevinirim
k.bakma canım cevabım cok gec oldu. şiddetli sancılarım gece tuttu 5 gibi hastaneye gittik. yanıma kimseyi almadılar. cok sancım var diye yavas yavas yürüyordum hemsire kolumdan cekti hızlı yürü senimi beklicez işim var diye. sancıyı mancıyı unuttum hemşireyle laf dalasına girdim. alttan muayane eden nöbetci dr. hem erkekti hem cok sinirli acımasızdı resmn canımı aldı gibi geldi.dogum baslamıstı sancı odasına aldılar. cok kalabalıktı 4 kişilik odalarda 8 kişi kalıyorlardı ve bel atı hepsinin acıktı erkek hizmtliler girip cıkıyordu herkesin mahrem yerleri ortada yani afedersiniz.berbat bi yerdi. cıkmak istedim bayagı bi ugrastım cıkarın diye kagıt imzalattılar mesuliyet kabul etmiyoruz diye. eve gittik sabah 9 a kadar sancılarımı evde cektim 10 da esenler kadın dogum ve cocuk hast. geldik muayane oldum suyumda muayane esnasında patladı. dr 6 cm. acıklık var dedi hmn doguma hazırladılar.orda sancı cekmeye devam ettim kendi normal sancım suni istemedim. 2.30 da doguma alındım 2.48 de oglum geldi.ilk dogumum olmasına ragmen drmun yönlendirmeleri sayesinde güzel gecti cok korkmama ragmen öyle öldüm dirildim olayı yoktu. korktugum gibi degildi.drların ilgilenenlerin hepsi bayandı sürekli kontrole geliyorlar cok ilgililerdi. hastane cok temiz odalar 2 kişilik calısanları güler yüzlü. tek sorun hastane yeni oldugu gece acil dogumu ve kantini yok. dr.mun adı ghülten di soyadını hatırlamıyorum yabancıydı drum

Cok gecmis olsun canim ya bu kadar tahmin etmiyordum bikac kisiden daha senin anlattigin sekilde duydum cok uzuldum zaten gecen hafta tekrar dusuk yaptim kontrole gittim hicbisey anlamadim sansa kaliyor biraz Allah yardimcimiz olsun esenleride degerlendiricem canim bilgi verdigin için cok tesekkur ederim.. Bebisinde hayirli olsun canim darisi basimiza bu sefer saglikla bizede kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…