- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Zeynep kamilMerhaba. Bu hangi hastanenin istedigi evraklar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynep kamilMerhaba. Bu hangi hastanenin istedigi evraklar?
Aşılamayla başlayacaksınız o zaman. İnşallah olur da tüp bebeğe gerek kalmazKızlar şimdi anlatıyorum olanları ilk gittiğimde usg ve kan istediler normal geldi hepsi bugün eşimin muayenesi için gittik üroloji bölümüne onunda sonuçları iyi geldi tüp bebek merkezine elimizdeki sonuçlarla gittik kaç düşük oldugunu sordular falan cevapladık hepsini tüp bebek yaptırmam için 2. Defa aşılama yaptırmak lazımmış eğer onda da başarısız olurlarsa tüp bebek olayına gireceğiz şuan devlet hastahanesinde aşılama için bizden istenilenler kimlik fotokopileri evlilik cüzdanının ilk 4 sayfası ve e devletten aile nüfus kayıt örneği eğer daha önce aşılama olduysanız veya hsg çekindiyseniz onların raporları hangi doktor yaptıysa ıslak imzalı dontordan aşılamayı ne ile yaptığına dair kağıt şimdilik bukadar ben bugün herşeyi hallettim yarın aşılama için dosya açaçaklar gelişmeleri bu şekilde paylaşacağım. Bilginize
İnsallah canımAşılamayla başlayacaksınız o zaman. İnşallah olur da tüp bebeğe gerek kalmaz
Kızlar şimdi anlatıyorum olanları ilk gittiğimde usg ve kan istediler normal geldi hepsi bugün eşimin muayenesi için gittik üroloji bölümüne onunda sonuçları iyi geldi tüp bebek merkezine elimizdeki sonuçlarla gittik kaç düşük oldugunu sordular falan cevapladık hepsini tüp bebek yaptırmam için 2. Defa aşılama yaptırmak lazımmış eğer onda da başarısız olurlarsa tüp bebek olayına gireceğiz şuan devlet hastahanesinde aşılama için bizden istenilenler kimlik fotokopileri evlilik cüzdanının ilk 4 sayfası ve e devletten aile nüfus kayıt örneği eğer daha önce aşılama olduysanız veya hsg çekindiyseniz onların raporları hangi doktor yaptıysa ıslak imzalı dontordan aşılamayı ne ile yaptığına dair kağıt şimdilik bukadar ben bugün herşeyi hallettim yarın aşılama için dosya açaçaklar gelişmeleri bu şekilde paylaşacağım. Bilginize
Evet isteniyor hepsiMerhaba amh düşüklüğündede rahim filmi, sperm testi vs tetkikler isteniyor mu yinede yoksa direk çıkıyor mu rapor
canım allah razı olsun kağıdı kaybetmiştim o kadar iyi olduki çok sağol gerçekten yarın doktora gideceğim ve ara ara bulabildim teşekkür ederiz bilgilendirme için :)Merhabalar bende devlette başlıyorum. ilk önce infertiliteye giderek başlamıştım. Regl iken giderseniz daha mantıklı olur hatta 2 veya 3. günde kan ve ultrasonla bakıyorlar. Onların sonucuna göre aşılama ya da tüp bebek diye yönlendiriyorlar. Tüp bebek ise bu aşamada sizden başka tahliller de isteniyor onları ekledim görselde. Sperm tahlili, meme ultrasonu, rahim filmi, vajinal kültür, smear testi bunları başka hastanede de yaptırabilirsiniz yanınızda götürmeniz yeterli. Daha çabuk sonuç almak açısından biz özelde yaptırmıştık. tüm bu tahlilleri tamamladıktan sonra kurula giriyorsunuz. Ekg çekiliyor, kan alınıyor, akciğer filmi çekiliyor. Tüm hepsiyle birlikte dahiliye, anestezi, psikiyatri ve genel cerrahiden imza alıyorsunuz. İmzaları tamamlayınca dosya açtırdım ben. Dosya açılışı için kocanızda yanınızda olmalı imzalarını alıyorlar.
Bunların dışında evlilik cüzdanının ilk üç sayfası, çiftlerin kimlik fotokopileri ( 3 adet olsun bence yanınızda, ekstra da istiyorlar), çiftlerden birinin hizmet dökümü, nüfus kayıt örneği (her iki çift için de aile olarak, bu da yanınızda en az 2 adet olsun) de isteniyor. Her şey tamamlanınca dosyanız halledilmiş oluyor. Sonrasında tüm hepsini sağlık kuruluna teslim ediyorsunuz. Raporunuzun çıkmasını bekliyorsunuz. Şu tarihte gel raporun çıkmış olur diyorlar zaten ortalama bir hafta gibi sürede çıkıyormuş. Bunlardan sonra direkt tedaviye başlıyorsunuz. Tüp bebek süreci için geçerli bu söylediklerim.