Siz çalışmıyorsunuz eşiniz çalışmıyor bu durumda bebek gerekli mi gerçekten?Maalesef onun gün sayisi yeterli degil şuan calişmiyor
Ben çalışiyorum ama ssk yok sadece eşimde yeni iş ariyor sadece bilgi almak istedimSiz çalışmıyorsunuz eşiniz çalışmıyor bu durumda bebek gerekli mi gerçekten?
Sigortasız çalışmayı kabul etmeyin lütfen emeğinizi harcatmayın, sigortasız çalışmak/çalıştırmak yasak.Ben çalışiyorum ama ssk yok sadece eşimde yeni iş ariyor sadece bilgi almak istedim
Maalesef onun gün sayisi yeterli degilEşinizin sigortası yok mu? Onun sigortasından faydalanabilirsiniz.
Eşimin son 5 yıllık sigorta primi ile, ben kendi sigortam ile faydalanabilmistim. Eşimin 5 yıllık sigorta primi vardı ama o sırada işten çıkmıştı. Benim sigorta yeni başlamıştı ben onun üzerinden faydalanabilmistim.Iyi gunler hanımlar devlet destekli tüp bebek yaptirmak istiyorum ama bi sorum olacak sizlere bnm toplam 3249 prim gün sayim var ama 2019 dan beridir calişmiyorum ssk yok tekrar ssk yaptirsam devlet destekli tüp bebekten faydalanabilirmiyim fikrinize ihtiyacim var bilgi verebilirmisiniz acaba
Verdiginiz bilgi icin tesekkur ederimEşimin son 5 yıllık sigorta primi ile, ben kendi sigortam ile faydalanabilmistim. Eşimin 5 yıllık sigorta primi vardı ama o sırada işten çıkmıştı. Benim sigorta yeni başlamıştı ben onun üzerinden faydalanabilmistim.
Bu işlere başvururken sigortanizin olması şart ama prim gününüz ne kadar olması gerekiyor son 5 yıl içinde bilmiyorum. Ona göre ilaç sayısı da belirleniyor olabilir. Size en doğru sonucu SGK verir.
Bilgi....Iyi gunler hanımlar devlet destekli tüp bebek yaptirmak istiyorum ama bi sorum olacak sizlere bnm toplam 3249 prim gün sayim var ama 2019 dan beridir calişmiyorum ssk yok tekrar ssk yaptirsam devlet destekli tüp bebekten faydalanabilirmiyim fikrinize ihtiyacim var bilgi verebilirmisiniz acaba?