çok geçmiş olsun kızınıza,

bizim öğretmenimiz altına çiş yapan çocuğun üstünü çıkartmak benim vijdanıma kalmış bir olay demişti. Dediği gibi onların vijdanlarına emanet, şayet kendi çocukları varsa anlayabilirler.
Kızımı okula yazdırırken çişini gidip kendisi yapamaz yardımcı var mı sınıfta demiştim var tabi her şekilde biz yardımcı olucaz demişlerdi,
Neyse okulun 3. günü bahçede öğretmenin müdüre yakınmasını duydum, işte okula kaydını almışsınız ama altlarına kaçırıyorlar sürekli! müdürde hemen annesini arayalım konuşalım dedi. Eeeee hani yardım edecektiniz., müdür okula çocuk çekmek için öyle diyor öğretmense haklı olarak yetemiyor.[/QU
çok haklısınız bızım okul mudurumuzde aynen oyle soylemıstı.hatta ablamın sınıfında sadece bır stajer varmıs,ablam 3 tane bırden oldugunu gorunce hıc korkma demıstı.ben tam gun calışıyorum.halıyle evladım butun gun onlara emanet.okul muduru merak etmeyın gereken hersey yapılacak demıstı ama dedığınız gıbı ıs uygulamaya gelınce beklentıler yarıya ınıyo işte.tabııkı özel okul yada özel bakıcı gıbı bır beklentımız olamaz ama bu bırazda vıjdan meselesı.
bırgun ıs çıkısı kızımı almaya gıttım yanımda anasınıfı ogretmenı olan ablamda vardı.bır baktımkı kızım ayakkabısını gıyememıs parmakmaklarının ucuyla ayakkabısı ıterek yürümeye calısıyodu.bana doğru kosmaya calışırken az kalsın yere kapaklanıyordu.o esnada stajerlerın uçude oturmus muhabbet edıyorlardı.ablam keske ayakabısını gıydırseydınız arkadaslar bakın dusecektı son anda tuttuk dedı.stajerlerın ıse ozru kabahatınden buyuk:uyku saatınden uyandıktan sonra kendı basına ayakkabısını gıyıp cıkmıs ....
uyku saatı bıtelı 1.5 saat olmus o cocuk 1.5 saatır oyle gezıyo.ogretmenlerı salı gunlerı dısında 2.5 -3 gıbı cıkıyo halıyle bu durumda o çocuklar stajerlerın elıne kalıyosa kımse kusura bakmasın ama ben onlar orada dersı gozlemlemek için duruyo dıyıp gecemıycem.ben demıyorumkı tum gun bır seyler oğretılsın bırebır ılgılenılsın ama en azından o cocugun kısısel ıhtıyaclarını gıderebılsınler.tam gun okullarda egıtım öğleden once oluyordur muhtemelen oğleden sonra pek bır sey veremıyebılırler.cunku uyku saatı falan var.tv açmalarına bıle razıyım.yeterkı ıçım rahat bırakayım cocugumu....