Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıklarıdevit-3 me zamana kadar kullanılıyor
dün sağlık ocağına aşıya gittik... deviti 6. ayda bırakıcaz mı die sordum, hayır 1 yaşına kadar devam dediler... demir damlasına da 1 yaşına kadar devam edicez dediler....
Deviti bende 15 günlükken başladım doktor 1 yaşına kadar devam dedi.Anne sütünde D vitamini hariç tüm vitaminler var, devit te bu D vitamini açığını kapatıp kemik gelişimi için gerekli dedi .
bızde 2 haftalıkken basladı vermeye havalar ısınır ısınmaz ve bebegımı gunesi aldıkdan sonra bıraktım hergun duzenlı gunes olıyor ne dıye anne sutunde tek bulunmayan bu vıtamının ıllakı bulunmamasının b sebebe vardır dıerek vemedım
bizim dr 15 günlükken başladı 6 aylıkken bıraktırdı ve polivit verdi polivit bütün viitaminleri kapdıyomuş başka polivit veya başka çoklu vitamin kullanan yok u yaw, kafamçokkarıştı