devit 3 ampul

sedef4309

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
121
46
48
34
merhaba kızlar 11 haftalık hamıleyım doktorum beni devit 3 ampul e baslattı. on gün arayla. içerken zeytınyağıyla ıc dedı fakat ben zeytınyağıyla ıcme taraftarı degılım mıdem bulanr bılıyorum. sizler neyle ıcmeyı tavsıye edersınız.

Suyun içine veya kuru ekmeğin içine damlatilip da iciliyor

Devit 3 damla olan degil mi? Aylardir kullaniyorum az bi suyun icine 10 damla. Ekmege damlatildiginida duydumda zeytinyagini ilk defa duyuyorum. Suyla ic iste pratik ve basit

Devit 3 damla olan degil mi? Aylardir kullaniyorum az bi suyun icine 10 damla. Ekmege damlatildiginida duydumda zeytinyagini ilk defa duyuyorum. Suyla ic iste pratik ve basit
yok damla degıl ampul şeklinde 10 gün arayla ıcılıcek dedı doktor bu aksam suya katıp içiyim madem .

Merhabalar bende bugün aldım devir-3 damla olarak eczaneye girdim kafama göre aldım her gün mü 10 damla kullanıyorsun acaba ?

En güzeli ekmek, sıvı şeylerin içinde bardakta kalıyor bir kısmı yağ gibi olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…