• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deviant art' a ugramalısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuvalda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kuvalda

Ziyaretçi
deviant art internette bulabileceğiniz en geniş amator ve profosyonel anlamda fotoğraf ve resimle ilgilenenlerin çalışmalarını paylaştırıyor...buyrun keyifle bakın efendim :)

http://deviantart.com//

Son düzenleyen: Moderatör:
:) bilmez miyim mehmet abimizi...o adam biraz aşmış...ben onun tarzını pek beğenmiyorum..ama saygı duyuyorum takdir edilesi bir iş yapıyor..yani bu zevk meselesi...çalışmalarımı gördüyseniz fazla fotografların orjinalliğini bozmaktan yana değilim..ama hobi işe...digital manipulasyonsuz da olmuyor..

Hoş Bir Tarzin Var Paylaşimlarin Için Tekrar Teşekkür Ederim....fotoğraf Senin Yaşam Tarzin Olmuşa Benziyo Bu Iş Için Emek Veriyosun.....çok Iyi Bi Yolda Olduğun Da Belli ....devam Derim...iyi Yapilan Işte Sonuna Kadar Devammmm......takipçinim.......

teşekkür ederim :) o fotoğrafta aslında 2 tane kedi var farkettiniz mi :)

Hoş Bir Tarzin Var Paylaşimlarin Için Tekrar Teşekkür Ederim....fotoğraf Senin Yaşam Tarzin Olmuşa Benziyo Bu Iş Için Emek Veriyosun.....çok Iyi Bi Yolda Olduğun Da Belli ....devam Derim...iyi Yapilan Işte Sonuna Kadar Devammmm......takipçinim.......

ah çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim çalışmalarımı :) aslında benim işim bu olcak bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Farkettiğim Doğruysa Tahtanin Araliğinda Arkadan çekilmiş öylemi?

Fotğrafla Ilgili Engin Bilgim Yok Tabiki Ama Bakinca Illaki Benimde Söyleyecek Birşeylerim Var.....ama çok Uğraşmak Isterdim.....böyle Adim Adim Dolaşip Gözüme Yansiyanlari çekebilmek......çünkü Bakinca Herkes Ayni şeyi Görmüyo...... Bu Da Benim Gördüğüm şeyler Diyebilmek Isterdim...hoş Bunu Türkçeyi Kullanarakta Gayet Iyi Ifade Edebiliyorum Ama öle Işte Görsel Paylaşimlar Hoşuma Gidiyo....kizima Bakacak Birisi Olsaydi Bu Ara Yağli Boya Resim Kursuna Gitmek Istiyordum Oda Hoşuma Gidiyor.....ama Maalesef Bu Planlarim Kizimi Biraz Daha Büyütene Kadar Bir Köşedde Sakli Durucak.....gençlere Hep Tavsiye Ediyorummm...boş Anlamsiz Size Hiçbir şey Katmayacak Işler Yerine üretici ,yaratici Işlerle Meşgul Olun DiyeBana Boş Gelen De Onlara Dolu Geliyo Galiba....

Fotğrafla Ilgili Engin Bilgim Yok Tabiki Ama Bakinca Illaki Benimde Söyleyecek Birşeylerim Var.....ama çok Uğraşmak Isterdim.....böyle Adim Adim Dolaşip Gözüme Yansiyanlari çekebilmek......çünkü Bakinca Herkes Ayni şeyi Görmüyo...... Bu Da Benim Gördüğüm şeyler Diyebilmek Isterdim...hoş Bunu Türkçeyi Kullanarakta Gayet Iyi Ifade Edebiliyorum Ama öle Işte Görsel Paylaşimlar Hoşuma Gidiyo....kizima Bakacak Birisi Olsaydi Bu Ara Yağli Boya Resim Kursuna Gitmek Istiyordum Oda Hoşuma Gidiyor.....ama Maalesef Bu Planlarim Kizimi Biraz Daha Büyütene Kadar Bir Köşedde Sakli Durucak.....gençlere Hep Tavsiye Ediyorummm...boş Anlamsiz Size Hiçbir şey Katmayacak Işler Yerine üretici ,yaratici Işlerle Meşgul Olun DiyeBana Boş Gelen De Onlara Dolu Geliyo Galiba....

Dimi ya..vakit bu zamanda çok değerli zaten...İnsanın özellikle ruh hali kötüyken düşüncelerini kanalize edebileceği faydalı uğraşların hepsini destekliyorum ben...Normal zamanda vakit ayırabileceğim bir uğraş değil benim için fotoğraf...Ama az da olsa ayırıyorum işte kafam dağılıyor. Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama eğer 4 yaş ve aşağısıysa gerçekten düşüncelerinizi tebrik ediyorum. Onun size oldukca ihtiyacı olcaktır. Kaş yapayım derken göz çıkarmayalım sonra :P

O görüntü için arkadaşlarımdan birinin yorumunu yazıyorum aynen ''rock derken heralde Lordi ile aynı kategoride insanlık dışı makyaj açısından :P başka bi benzerlik göremedim ehueuhe''
:D

Back