Neden kusuyorsunuz yapmayın lütfen karşı taraf için her şey yolunda gibi görünse de çok zor, kaleyi içten yikiyorsunuz.Bizde kuseriz ama hep yanasan taraf esim olur
Yani ben kustugumde 1-2hafta konusmadan durabilirim
Küstüm yine gecen gün gelip makas falan alıyo sonra pardon ya unuttum küstük dimi diyo bitiyo olay
Acaba sizin esiniz niye oyle
Siz o her küstügünde üzerine gitseniz yani daha bi ilgili falan.
Belki unutur zamanla
kendı kusup sonra da kendı mı barsıyor ?Paşa gönlü ne zaman durulursa kendiliğinden gelir zorla barışır. Madem barisacaksin uzatmak neden?
Evet küslük bir yerde bitiyor ama yazık değil o onca geçen zamana.Heba oluyor resmen. İnsan neden küser ne anlatmak ister ne kadar saçma bir alışkanlık. Gittim barıştim, bazen o geldi kabul etmedim, ben de küstüm uzattım ama hiçbir şey fayda vermedi.Sizde susun.
Madem küsüyor, küstüğü insanın yemeğini yemesin, ütülediği kıyafetleri giymesin , gururlu olsun.
Yani ne yemek verin ne başka bir ihtiyacını görün
Eşek gibi gelip konuşacak sizinle
İsterse üç ay sürsün isterse bir yıl
Kendiniz yemek yiyin, kendi kıyafetlerinizi çocuklarınızlini temizleyin. Madem küs. Sizde küsün
Ne kaybedersiniz?
Çocuklarınız ne kaybeder?
Aynen bugün sabah geldi sarıldı mesale istemedim ittim kalktım yanından.kendı kusup sonra da kendı mı barsıyor ?
sizde bu sefer ben küstüm deyin
Annesi nazlayan bir anne değil tam tersi hiç tatlı dili olmaz. Sitem etmeyi çok sever kv oğluna kızına. Simartma yok aksine kendi ayaklarının üstünde büyümüşler.Yazdiklarini okurken ne kadar tukendigini hissedebiliyorum canim. Sen yirmi cumleyle aktardin belki ama icinde hem kendin hem cocuklarin icin neler neler yasadin cok iyi anliyorum.
Huylu huyundan vaz gecmiyor. Bir tane de benim basimda. Maalesef babamda da vardi o huy. Boylelerini anneleri kucukken "nazli" buyutmusler. Cocuk gibi kuserek ilgi gormeye, istediklerini elde etmeye calisan "hasta" beyinliler.
Maalesef degismiyorlar ama sen kendini kimse icin uzmemek adina kocanin o hareketlerini umursama, gormezden gel, normal davran ama sakin gonlunu almaya calisma. Yani ona annelik yapma.
Artik su hastalikli horozlari dogurup dogurup atmayin! Yetistirirken biraz ozen gosterin "adam" yetistirin "adam". Sonra veriyorsunuz bir zavalli kizin eline adam edecegim derken omur bitiyor.
Hemen hemen aynı anlattıklarınızi yaşıyorum. Hep o haklıdır, kabak gibi ortada kendi suçlu olsa bile mutlaka bana da bir hisse arar bulur çıkartır. Naz naz naz... Tam balık burcu!sanki beni anlatmışsın .. burcu ne ? başak olabilir mi .. benimde aynı sıkıntı başımda var kız gbi herşeyeeee alınır ama herşeyeeee ve küser küsünce burnundan asla kıl aldırmaz hayatta ilk kendi adım atmaz yaklaşmaz ama hayatta yani hep ben hepp ben adım atarım bu huyları asla ve asla geçmiyor.. sanırım anneleri çok şımartmış ben buna bağlıyorum resmen kız gibi benden çok trip atar küser alınır bişey konuşurken 2 kez düşünür öyle konuşurum alınmasın küsmesin diye.. asla hatasını kabullenmez bide ve hep kendi haklıdır nolursa olsun hep o haklı bişeyi ben yapsam 1 hafta başıma kalkar konuşur dır dır yada küser trip atar hayatı zehir eder burnumdan getirir aynısını kendisi yapsın hemen kesss uzatma der. sanırım senin eşin bu kadar nazlı değildir ? benimki böyle ve aslaaa aslaaa düzelmez zaten oldukça anne kuzusu beterin beteri var üzülme :) ben alttan alırsam soytarılık yaparsam barışırız askım canım ciicimler havada uçusur .. işimiz çok zor valla ben şahsen bıktım biraz o da alttan alsın istiyorum biraz o da adım atsın gönlümü almaya çalışsın ben küsünce istiyorum ama yookk
peki nasıl davranır tam olarak küstüğünde ?Aynen bugün sabah geldi sarıldı mesale istemedim ittim kalktım yanından.
aynen aynennnn.. mesela kendi suçlu ya benim taaa 1 yıl önceki hatamı açar üste çıkmak içinHemen hemen aynı anlattıklarınızi yaşıyorum. Hep o haklıdır, kabak gibi ortada kendi suçlu olsa bile mutlaka bana da bir hisse arar bulur çıkartır. Naz naz naz... Tam balık burcu!
Güldürdünuz beni:)) vallahi çok benziyorlar. Kız dogsalarmis daha yakışırmış.aynen aynennnn.. mesela kendi suçlu ya benim taaa 1 yıl önceki hatamı açar üste çıkmak içinkendi 100 100 suçlu olsun apaçık ortada suçlu ama yinede kabullenmez ben kırılınca falan önemsemez istiyorki ben kırılıncada ben gidim özür dileyim hiç alttan almaz suçluyum özür dilerim demedi 1 kre bile gönlümü hiç almak için bişey yapmadı hep bana hep bana der ama sorsan diyoki bıktım seni altta almaktan çok bencilsin hep bana diyosun ben hep alttan alıyorum diyo
Küstügünde benimle sıfır diyalog, evde sessizlik hakim; hiç konuşmaz konuşursa da mecburen tok ve soğuk sesle "şu nerde vs" sorar. Eve gelirken alış verisini yapar eli kolu dolu gelir çocuklarla yine ilgilenir ama söz konusu ben olunca buz gibi davranır. Beş karış suratına beş kardesi indiresim gelir:)peki nasıl davranır tam olarak küstüğünde ?
siz ne yaparsınız ? gel barışalım falan özürler mi dilersiniz? normal mi davranırsınız?
mesela ne sebep oluyor küsmesine bu en son küstüğü olay özel değilse söyler misiniz
ben de o küstüğünde tepkisiz olmanızdan yanayım
bir de bir arkadaş yazmıs ; küs oldugu birinin yemeğini yemesin eşiniz
siz de onu görmezden gelin kurdugunuz sofraya cagırmayın tabak koymayın
cocuklar oyle de uzuluyormus boyle de uzulurler bı de boyle deneyın bakalım
kesinlikle ya peki sen konuştunmu hiç böyle yapıyorsun diye ?Güldürdünuz beni:)) vallahi çok benziyorlar. Kız dogsalarmis daha yakışırmış.
bizde tam 4. gündeyiz hemde neden küstük biliyomusun iş yerinde patronu var bi kadın kadının sevgilisi var tanıyorum neyse doğum günnü kutlanmış iş yerinde bi personelin sonra toplu resim çekinmişler kadın benimkinin koluna girmiş resimde bende tesadüf birinin sayfasında gördüm resmi işteydi attım sadece empati yap seni eleştirmicem suçlamıcam empati yap yazdım aynısını ben yapsam allaaahhhh 2 hafta 1 ay kavga gürültü dır dır eksik olmaz . ban ayeter bunaldım zaten annemide kıskanıyosun fln dedi konuyu saptırdı ben suçlu oldum 4 gündür küsüsz nerde haksızım anlamadımKüstügünde benimle sıfır diyalog, evde sessizlik hakim; hiç konuşmaz konuşursa da mecburen tok ve soğuk sesle "şu nerde vs" sorar. Eve gelirken alış verisini yapar eli kolu dolu gelir çocuklarla yine ilgilenir ama söz konusu ben olunca buz gibi davranır. Beş karış suratına beş kardesi indiresim gelir:)
Son mesele muhabbet ediyorduk inanın ne dediğimi dahi hatirlamiyorum . Ben canım cicim konuşuyorum hala baktım yüzü düşmüş. Aha dedim yine küsmüş. Ne oldu dedim vay söyle dedin bana bunu söyledin vs. Eften puften bir saçma şeyler. "Usandim" dedim "yeter istemiyorsan bahane arama." Kızım beni kayirmisti "çocukları kendi tarafına çekiyorsun" dedi küstü. Küslükte 4 .güne girdik evellallah.
katılıyorumAyna olun! Onun aynisini sizde yapin ki gorsun yaptiginin nasil bir sey oldugunu baska turlu geciremezsiniz
ay esime oyle benziyo ki hayretler ettim dogrusu .. sizinki yine iyi bizim mutlu gunmz gecmiyo malesefÜç günün sonunda bugün sabaha karşı yatakta gelmiş sarılıyor, hiç açıklama yapmaz gelir sarılır, seni kendi haline bırakmadan hem de zorla sarılır; tutar sıkı sıkı koynunda. Bugün sarılınca ittim artık sarıldığın karına günlerce küsmenin anlamı nedir be adam yeter büyü, değiş unut artık bu huyunu! Artık büyükler devreye girse diyorum anne babamı cagirsam. Aynı şehirdeyiz şimdiye kadar müdahil olmadılar. Çoğuna göre küsmek çok da buyutulecek bir mesele gibi görünmüyor. Olayı büyüklere yansitayim mı büyük nasihati fayda verir mi acaba?
Teşekkür ederim, haklısınız.Keşke eşiniz hiç evlenip 3 çocuk yapmasaymış.
Issız bir adada doğaya küserek yaşamını sürdüyseymiş.
Eşiniz çocuklarına çok büyük zarar veriyor.
Onların ilerde yaşayacakları ilişkilere özellikle.
Rol model çünkü anne baba.
Bence bir aile terapistiyle görüşün.
Düzenli olarak gidin gitmezse boşanacağınızı söyleyin.
Ama bu konuda kararlı olun yoksa yaşlandıkça daha da beter bi hale gelecektir bu adam.
En azından iletişim kurmayı öğrenir.
Bir de Bence eşinizin nazı birtek ise geçiyor o yüzden ben bu kadına eziyet edebilirim diye düşünüyor.
Öncelikle bu algıyı yıkmanız lazım.
Ayrılık lugatinde yok, ben deyince de ciddiye dahi almıyor.ay esime oyle benziyo ki hayretler ettim dogrusu .. sizinki yine iyi bizim mutlu gunmz gecmiyo malesefher gun kavga etck biseyler buluyoruz eften püften sebeplerle kizip duruyo artik bende bunaldm kac kere ayrilalim dedm ama olmadi beni pek ciddiye almadi ama esmde pek ayrilma taraftari degil yoksa cooktan ayrilirdk .. sizin esnizi bilmem ama benimki boyle biseyde daha ters tepki verirdi rezil etton bizi diye .. degsmeye gelnce huylu huyundan vazgecmez ! smdiye kadar nasilsa bundan sonrada oyle olacaktr .. ama takma diyenlerede hayret ediyrm dogrusu ayni evin icindr yabanci gbi davranan bi adama kac saat tahammul edilebilir ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?