Devamlı küsen koca çook zor!

Neden kusuyorsunuz yapmayın lütfen karşı taraf için her şey yolunda gibi görünse de çok zor, kaleyi içten yikiyorsunuz.

Evet küslük bir yerde bitiyor ama yazık değil o onca geçen zamana.Heba oluyor resmen. İnsan neden küser ne anlatmak ister ne kadar saçma bir alışkanlık. Gittim barıştim, bazen o geldi kabul etmedim, ben de küstüm uzattım ama hiçbir şey fayda vermedi.

Annesi nazlayan bir anne değil tam tersi hiç tatlı dili olmaz. Sitem etmeyi çok sever kv oğluna kızına. Simartma yok aksine kendi ayaklarının üstünde büyümüşler.

Hemen hemen aynı anlattıklarınızi yaşıyorum. Hep o haklıdır, kabak gibi ortada kendi suçlu olsa bile mutlaka bana da bir hisse arar bulur çıkartır. Naz naz naz... Tam balık burcu!

Aynen bugün sabah geldi sarıldı mesale istemedim ittim kalktım yanından.
peki nasıl davranır tam olarak küstüğünde ?
siz ne yaparsınız ? gel barışalım falan özürler mi dilersiniz? normal mi davranırsınız?

mesela ne sebep oluyor küsmesine bu en son küstüğü olay özel değilse söyler misiniz

ben de o küstüğünde tepkisiz olmanızdan yanayım
bir de bir arkadaş yazmıs ; küs oldugu birinin yemeğini yemesin eşiniz
siz de onu görmezden gelin kurdugunuz sofraya cagırmayın tabak koymayın
cocuklar oyle de uzuluyormus boyle de uzulurler bı de boyle deneyın bakalım

Hemen hemen aynı anlattıklarınızi yaşıyorum. Hep o haklıdır, kabak gibi ortada kendi suçlu olsa bile mutlaka bana da bir hisse arar bulur çıkartır. Naz naz naz... Tam balık burcu!
aynen aynennnn.. mesela kendi suçlu ya benim taaa 1 yıl önceki hatamı açar üste çıkmak için kendi 100 100 suçlu olsun apaçık ortada suçlu ama yinede kabullenmez ben kırılınca falan önemsemez istiyorki ben kırılıncada ben gidim özür dileyim hiç alttan almaz suçluyum özür dilerim demedi 1 kre bile gönlümü hiç almak için bişey yapmadı hep bana hep bana der ama sorsan diyoki bıktım seni altta almaktan çok bencilsin hep bana diyosun ben hep alttan alıyorum diyo

Güldürdünuz beni:)) vallahi çok benziyorlar. Kız dogsalarmis daha yakışırmış.

Küstügünde benimle sıfır diyalog, evde sessizlik hakim; hiç konuşmaz konuşursa da mecburen tok ve soğuk sesle "şu nerde vs" sorar. Eve gelirken alış verisini yapar eli kolu dolu gelir çocuklarla yine ilgilenir ama söz konusu ben olunca buz gibi davranır. Beş karış suratına beş kardesi indiresim gelir:)

Son mesele muhabbet ediyorduk inanın ne dediğimi dahi hatirlamiyorum . Ben canım cicim konuşuyorum hala baktım yüzü düşmüş. Aha dedim yine küsmüş. Ne oldu dedim vay söyle dedin bana bunu söyledin vs. Eften puften bir saçma şeyler. "Usandim" dedim "yeter istemiyorsan bahane arama." Kızım beni kayirmisti "çocukları kendi tarafına çekiyorsun" dedi küstü. Küslükte 4 .güne girdik evellallah.

Eşinizin evine ve size bağlı olduğundan çok mu eminsiniz? Belki de üçüncü şahısla iyi iken sizinle küsüyordur, onunla arayı düzeltince sizinle küsüyordur. Vaktinde eve gelmesi sadakatli anlamına gelmez.
Böyle biriyle evliydim (12 yıl). Küslükler bir iki gün ile başladı, sonra bu iki aya kadar çıktı. Olmadık sebeplerden bahane arayarak bile küsecek şeyler buluyordu, sonra da bir bakıyorsunuz hiç bir şey olmamış gibi gelip sarılıyordu. Ona ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemez hale gelmiştim. Resmen psikolojik şiddet idi. Sanırım sizi kaybetmekten korkmuyor. Biz boşandık. Boşanırken öğrendim aynı iş yerinden biriyle beraber. Şimdi ona küssün artık. Ben huzuru buldum oğlumla. Hayatı küserek kaçırdığının farkında değil böyleleri. Yıllar çabuk geçiyor ama bilirim ki böyle bir karakterle konuşsan da olmaz, sussan da. Bir de dışarıdaki insanlara sorsan onlar mükemmeldirler, anlatsan da kimse inanmaz sana. Kolay gelsin.

bizde tam 4. gündeyiz hemde neden küstük biliyomusun iş yerinde patronu var bi kadın kadının sevgilisi var tanıyorum neyse doğum günnü kutlanmış iş yerinde bi personelin sonra toplu resim çekinmişler kadın benimkinin koluna girmiş resimde bende tesadüf birinin sayfasında gördüm resmi işteydi attım sadece empati yap seni eleştirmicem suçlamıcam empati yap yazdım aynısını ben yapsam allaaahhhh 2 hafta 1 ay kavga gürültü dır dır eksik olmaz . ban ayeter bunaldım zaten annemide kıskanıyosun fln dedi konuyu saptırdı ben suçlu oldum 4 gündür küsüsz nerde haksızım anlamadım

Benim babam aynen böyle bir insandır. Yıllar geçti ama bu huyu değişmedi hatta daha da ilerledi. Bayram seyran tatil özel gün, hepsi annemle küs geçmiştir kadıncağız hep mutlu olması gereken günlerde morali bozuk gezdi. Aynı şekilde kuzenimin nişanlısı da böyleydi. Baktı düzelmiyor kızcağız attı yüzüğü. Bu küsme olayının düzeldiğini hiç görmedim ben

Annemle babamı gördüm sizde. Benim babam da aynı idi. Sonuç 30 yıl evlilikten sonra boşandılar.
Ama babam aynı hiç değişmedi. Şimdi de kafası esince bize yani çocuklarına küsüyor ashdagadaf

Keşke eşiniz hiç evlenip 3 çocuk yapmasaymış.
Issız bir adada doğaya küserek yaşamını sürdüyseymiş.
Eşiniz çocuklarına çok büyük zarar veriyor.
Onların ilerde yaşayacakları ilişkilere özellikle.
Rol model çünkü anne baba.
Bence bir aile terapistiyle görüşün.
Düzenli olarak gidin gitmezse boşanacağınızı söyleyin.
Ama bu konuda kararlı olun yoksa yaşlandıkça daha da beter bi hale gelecektir bu adam.
En azından iletişim kurmayı öğrenir.
Bir de Bence eşinizin nazı birtek ise geçiyor o yüzden ben bu kadına eziyet edebilirim diye düşünüyor.
Öncelikle bu algıyı yıkmanız lazım.

ay esime oyle benziyo ki hayretler ettim dogrusu .. sizinki yine iyi bizim mutlu gunmz gecmiyo malesef her gun kavga etck biseyler buluyoruz eften püften sebeplerle kizip duruyo artik bende bunaldm kac kere ayrilalim dedm ama olmadi beni pek ciddiye almadi ama esmde pek ayrilma taraftari degil yoksa cooktan ayrilirdk .. sizin esnizi bilmem ama benimki boyle biseyde daha ters tepki verirdi rezil etton bizi diye .. degsmeye gelnce huylu huyundan vazgecmez ! smdiye kadar nasilsa bundan sonrada oyle olacaktr .. ama takma diyenlerede hayret ediyrm dogrusu ayni evin icindr yabanci gbi davranan bi adama kac saat tahammul edilebilir ki ?

Teşekkür ederim, haklısınız.

Ayrılık lugatinde yok, ben deyince de ciddiye dahi almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…