Devamlı küsen koca çook zor!

Size akıl vermek bana düşer mi bilmiyorum (yasiniza istinaden) ama küslüge benim de hiç tahammülüm yok. Ve bu tarz insanlar gerçekten çekilmez oluyorlar bir süre sonra. 15 yıl dayanmissiniz, gerçekten sabirliymissiniz. Bilmiyorum ne yapılır, yakınımda hiç yok. Olmasın da inşallah.

Bu durumu kustugu anlarda pek muhattap olmayarak, duyarsız davranarak atlatabilirsiniz gibime geldi. Sebebini sordukca, iletişim kurmak istedikçe yarardan çok zararı olur diye düşündüm. Sonuçta bu hareketin sizde ise yaradığını düşündürür karşı tarafa.

Eğer duyarsız kalmak da bir ise yaramaz ve bu hal katlanarak büyürse, o zaman ayrılık bir seçenek olarak düşünülebilir. Ama sizin vurdumduymaz görünmek için hatrı sayılır bir çabaya ihtiyacınız var, umarım basarirsiniz.

muhakkak ki cok zor bir durum icerisindesiniz ancak su bir gercek ki insanlarin farkli yapilari oluyor. misal benim esim sinirli iken kesinlikle benimle konusmaz, oysa ben tartisalim; hadiseyi cozelim ve bitsin isterim. o sessizlik beni deli eder... peki ne yaptim? kabullendim. kabullendikce artik deli olmamaya basladim. tek careniz bu gibi gorunuyor, kabullenmek. cunku inanin bu konu disinda tamamen yolunda olan bir evlilik zaten bu kabullenmeyi hak ediyordur. evlatlariniz ve esinizle yuzunuzun gulmesi temennisiyle...

Ayni benim kocam ve ben etimi kesse kusemeyen bir insanim düşün
Cevremdeki hic kimsede anlamiyor kuserse kussun bosver sende ona kus diyorlar ama o kadar basit degil
4 yillik evliyim cocukta yok o olmassa yapacak hicbisey kalmiyor duvarlarla konusuyorum kk ya takiliyorum cok zor bir durum seni anliyorum
Ama senin yerinde olsam cocuklari ogutler 1 hafta hic konusmazdim onla ortada hicbisey yokken kucuk bi lafina alinip hicbiriniz konusmayin belki nasil bisey oldugunu anlar

Beni anlatmışsın resmen benimki de böyle aynen.dariliyor en ufak bi sôzümden aliniyor kiriliyor.sabrimi deniyor ya.kız gibisin cocuk gibisin diyorum
Ben senin kadar küsmuyorum diyorum nafile vazgecmedi huyundan bi turlu.

Her defasinda gidip gönül almaya calismaktan biktim artik.sanki o kadın,ben erkegim bu evlilikte

Esiniz ikizler burcu olabilir mi acaba :)

Valla 15 yıldır değişmeyen adamı degistiremediyseniz bu saatten sonra da değişmez bunu kabullenin
Boşuna kendinizi yormayın adamın huyu öyle ya öyle çekeceksiniz ya nokta koyacaksınız başka çareniz yok gibi görünüyor

canıım benim yaa inanılmaz üzüldüm mekanı cennet olsun anneciğinin, .. Annelerimiz aah annelerimiz neler çekioyo benim annecimde neler çekti allaha bin şükür hayatta ama babam hala kapris kapris gerçi artık bizde onu susturuoruz mümkün mertebe.. işte bu yüzden babalarına düşman nesiller yetişiyo ataerkil toplumun meyweleri... Aman o erkek alttan al, ne yapıcaksın kabullen dien zihniyetin sonuçları.. Topiği açan arkadaşım işin gerçekten zor bende küsen kocaya sinir olurum kocamın da bu tarz eğilimleri war beni çileden çıkarıo.... kadın we erkek neden eşit deil neden hep kadınlar madur edilmek zorunda anlamıorum we kesinlikle katılıorum naz niyaz kadına yakışır.... İşte çocuklarımız için herzaman çok güçlü olmalıyız onlar sağlıklı yetişmesi için

Benim eşim öyledir
Çok uğraştım
İlk başlarda bir ay sürmüşlüğü vardır küslüğünün
Şimdilerde azalttı biraz ama buna taktik sökmüyor maalesef
Yani bağır,çağır, sende küs falan hepsi boş
Benimkine sadece sevgim bitiyor dedim, dayanamıyorum, çok ağladı o gece , kendi başına bıraktım hiç ilgilenmedim sabaha kadar ağladı. Elimde değil diyor, yapım böyle, değiştiremiyorum. Değiştireceksin dedim; ben nasıl 35 sene bekar yaşayıp sonra seninle tüm eski alışkanlıklarımdan vazgeçtiysem, sende bırakacaksın bu huylarını. Zamanla azaldı, şimdilerde iki üç gün sürüyor ve kaba saba halleri olmuyor en azından, kavga etmiyoruz, zamanla biraz daha toparlanacağını düşünüyorum. Ayrılık konusunu benimki de hiç ihtimal dahilinde görmezdi ama olabileceğini hissettirdim çok net bir şekilde

Çocukların çok etkilendigi bir dönemde söz verdi iki günü geçmeyecek diye tüm sözler unutuldu aynen devam... Sizi tebrik ederim az çok kendinizi anlatmayı basarmışsınız.

Evet ben de çok dedim rolleri değistik diye ama artık ben de yoruldum hem de çok. Neden iki medenî insan gibi oturup konuşulmaz da tavır yapılır anlam veremiyorum.

İdaresi zor bir adam. Bu tür insanları çekmek her kesin hakkı değil.
Huyu böyle demek ki 15 yılda değişmemiş , şimdiden sonra değişmesi mümkün mü ?

Üç günün sonunda bugün sabaha karşı yatakta gelmiş sarılıyor, hiç açıklama yapmaz gelir sarılır, seni kendi haline bırakmadan hem de zorla sarılır; tutar sıkı sıkı koynunda. Bugün sarılınca ittim artık sarıldığın karına günlerce küsmenin anlamı nedir be adam yeter büyü, değiş unut artık bu huyunu! Artık büyükler devreye girse diyorum anne babamı cagirsam. Aynı şehirdeyiz şimdiye kadar müdahil olmadılar. Çoğuna göre küsmek çok da buyutulecek bir mesele gibi görünmüyor. Olayı büyüklere yansitayim mı büyük nasihati fayda verir mi acaba?

Allah sabır versin. Erkeğin böylesi hiç çekilmez. Bahane arıyor gibi geldi bana. Bir insan ne diye küser ki durduk yere bu kadar uzun süre??

Geçmez bacım geçmez can çıkar huy çıkmaz demişler senin yapacağın şey eşinin küslüklerine tepkisiz kalmak hiç uğraşma barışmaya çalışma sadece çocuklarına hissettirmemeye çalış sadece onlara odaklan değiştirmeye çalıştıkça ters tepiyor şimdiye kadar düzelticem diye uğraştında ne oldu uğraşma umursama ne hali varsa görsün.yok say evde yokmuş gibi davran farzetki bir kukla

Çocukların çok etkilendigi bir dönemde söz verdi iki günü geçmeyecek diye tüm sözler unutuldu aynen devam... Sizi tebrik ederim az çok kendinizi anlatmayı basarmışsınız.
aynı evde iki gün bile çok fazla ben iki saat kalsam daral geliyor keza eşime de öyle duramıyoruz barışıyoruz, konunu takip edicem yeni evli bi arkadaşım var fikirleri okuyup ona da anlatmak isterim

Eşinize "Sabır sevgiden, katlanmak mecburiyettendir. Çok iyi bir insansın iyi bir eş iyi bir babasın lakin bu küsme huyun da olmasa. Ben senin küsme huyuna katlanmak zorunda değilim çünkü maddi yada manevi olarak sana mecbur değilim. Sabır ise tükenmek üzere sonumuzu hiç iyi görmüyorum" deyin. Ve sözünüzün arkasında olun küstüğü zaman o yokmuş gibi davranın.

Çocukluğuna inmek gerekiyor diye düşünüyorum aslında. Nedir bu küsmek gerçekten ilginç bir vaka
Bence de.. Alıp karşınıza ciddi ciddi konuşsanız?? Niyetin ne? Ayrılmak istiyorsan ayrılalım, istemiyorsan da hareketlerine dikkat et gibisinden.. Benim annemle babam ayrı. Bana çok dediler onları barıştır diye ama bizim olay da farklıydı. Evde kavga gürültü hiç yoktu son zamanlarda. Kıskançlık da yoktu. Saygılıydılar birbirlerine karşı ama sanki aynı evde kalan arkadaşlar gibiydik aileden çok. Tek beraber olduğumuz an akşam yemekleriydi. Tek çocuktum bir de.. Çok zor ve sıkıntılı dönemlerdi. Annem bazen yengemlerde kalırdı, yatakları yıllardır hep ayrıydı. Hal böyle olunca ayrıldılar ve herkes bana baskı yapmaya başladı "sen ne kadar kötüsün, barıştırsana annenle babanı" diyenler oldu. Açıklama gereği bile duymadım çoğuna. Çünkü insanlara laf anlatmak çok zor. şimdi annem de babam da bayramda seyranda birbirini arar, benim düğünümde hiç ayrılmamış gibiydiler mesela. Ama ikisi de karı-kocadan çok arkadaş gibi görüyorlar birbirlerini ve böyle mutlular. Demem o ki, aşkınız bittiyse zorlamayın kendinizi çocuklar için. Emin olun aynı evde yabancı gibi yaşamanız daha çok etkiliyor çocukları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…