merhaba arkadaslar ben gectıgım yaz beynıem kan gıtmedıgın ıcıcn düşüp bayılımıısım ve kafamı betona carpmısısm:sinifsinif: 5 gun gercekten ne oldugumu tam bılmeden yatttım adımı aclıgımı solemsı ayıp vc bıle gıdıp gıdmetgımı bıranda unutuyordum ıssn garıbı hıcbır hastane benı özeller bıle üstüne sorumlulk almayıp eve yolladılar zmanla ıyılsecegımı soledıler daah sonra bır unıvesıte hastanesıne gtıtım ve orda sarumlarla ayaga kalktım kendıem geldım ama yaklasık 3 ay sonra tat almamaya basladım yedıgım hıcbırseyı anlamıyordum ve aynıarkadasta oldugu gıbı koku olayı var ılkın o hastanee kantınınden gelen kızrtma kokusu vardı sureklı sonra onun yerıne ıgrenc pis bır koku yerlestı ve hala o koku var hayatımda baska hıcbırsey almıyorum yanımda kızartma borek yanıyor ben o kokuyu duymuyorm ama o ıgrenc koku yedgm elmada yedgm ekemekte oglumda kendı tenımde ve bazen nefes alamayıp kafamı dısarı cıkardıgmda o havada bıel var psıkıatrıye gıtıtm ama faydası yokbilmiyorumkismile belkı duzelrısın yada hep bole kalırısn dıyor doktorum dedıgı o ıgrenc kokuya ragmen nasıl ıstahlı olablıecegım onu anlayamadı bende anlamıyorum ınanaın o kokuyu duysanız evden cıkmaz kımseye yanasmaz ve hıcbırsey yemezsınz ama sanırırm ben o kafamı carpmamlar beraber bırcok seyımı kaybetıım duygularımı bıle,,,,:1no2: bılmıyorum arkadaslar ne olck bu ısın sonu ıstanbulda bıldgınz ıyı bır beyın cerraahı varmı yada psıkıatrı ?:sm_confused: