Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesidevam sütünü ne zamandan itibaren verdiniz?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim oğlum 10 aylık.. 6 aylıkken emmeyi bıraktı, ek gıdalara geçtik.. devam sütünü de sadece bibeonla geceleri alıyor.. şu an 3 numara devam sütü kullanıyoruz... malesef inek sütüne alıştıramıyorum.. hemen tadını anlıyor ve içmiyor..
canım emiyosa şuan neden devam sütü veresinki?hem emzir hem ek gıdalarını ver.devam sütü anne sütü almayan bebekler için.ama bebbeğin kilo alımı yetersizse doktorana danış ve onun önericeği şekilde başla derim ben
benim kızım on aylık hala emziriyorum ama bazen gece emiyor iki saat sonra bir daha emmek istiyor ama süt az geliyor sanırım doymuyor devam sütü hazırlayıp veriyorum yedi buçuka kadar mızırdanmadan uyuyor birde ben işyerinde sağıyorum bayağı azaldı 200 cc bırakıyorum gündüz içmesi için annem bir seferde biberon maması veriyor. emzirince doyup doymadığını anlarsın zaten ama ben yeni yeni devam sütünü çoğalttım. daha senin bebeğin yedi aylık emzirmeye daha ağırlık vermeni tavsiye ederim. doktorumuz bana sekiz ay anne sütü verdiğin için rahat etsin demişti.