Devam sütü

• Konu Sahibi Konu Sahibi mitens
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mitens

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
7
2
36
37
İyi geceler arkadaşlar daha önce benzer bi konu açmıştım ama pek tavsiye alamadım bayram dan sonra bebeğime sütü bıraktırmak istiyorum 18 aylık ama tecrübesizim devamında nasıl ilerleyeceğim devam sütü mü kullanacağım biberon ile ek gıda alıyor evet ama arada devam sütü ile destekleyecek miyim lütfen bilgisi olan yazsın teşekkürler

merhaba benimki 16 aylık,sabah 8:30-9:00 gibi kahvaltı yapar
-öğle uykusuna kadar arada meyve veya yoğurt vb atıştırma gibi
-12:00-12.30 gibi öğle ıykusuna gecerken 60-80cc civarı hipps combiotic kullanıyorum ben mama içer
-kalkınca öğle yemeği çorba,köfte veya sebze yemeği
-aralarda akşam yemeğine kadar meyve atıştırmalık kurabiye yaparım bazen pankek bazen sadece yoğurt canı ister ve çok acıkırsa çorba veririm bir kase daha
-akşam bizle yemeğe oturur bazen sadece salatadan atıştırır (zorlamıorum hiç) amabu yazdığım düzene alışıktır
-gece uykusuna gecerken 90cc mama
-sabaha kadar uyandığında bir kere daha 60cc civarı mama veriyorum
Yani toplamda 3 kere,ama bazen canı yemek istemez mamayı biberonu gösterir 4 kere olur mama içmesi

Benim sizden farkım memeyi epey önce bıraktı kızım o nedenle ek gıdanın başından beri mama takviyesi yapıyorum doktorumuzla belirlemiştik o zamanlar hipp combiotics kabızlık sorunumuz oldugu için iyi geldi bize sınrasında da onunla devam ettik

Ama dr mamayı 18.ay gibi kesmemi önerdi

Siz çocuğunuzun yemek yeme düzenine göre,aralarda ayarlayabilirsiniz memeyi emme sıklıkları kadar takviye devam sütü verilmez çünkü artık yemek yeme düzenlerini oturtmaya çalışıyoruz,doktorunuzlada bir konuşun günlük ara takviyeler yapabilirsiniz ,

merhaba benimki 16 aylık,sabah 8:30-9:00 gibi kahvaltı yapar
-öğle uykusuna kadar arada meyve veya yoğurt vb atıştırma gibi
-12:00-12.30 gibi öğle ıykusuna gecerken 60-80cc civarı hipps combiotic kullanıyorum ben mama içer
-kalkınca öğle yemeği çorba,köfte veya sebze yemeği
-aralarda akşam yemeğine kadar meyve atıştırmalık kurabiye yaparım bazen pankek bazen sadece yoğurt canı ister ve çok acıkırsa çorba veririm bir kase daha
-akşam bizle yemeğe oturur bazen sadece salatadan atıştırır (zorlamıorum hiç) amabu yazdığım düzene alışıktır
-gece uykusuna gecerken 90cc mama
-sabaha kadar uyandığında bir kere daha 60cc civarı mama veriyorum
Yani toplamda 3 kere,ama bazen canı yemek istemez mamayı biberonu gösterir 4 kere olur mama içmesi

Benim sizden farkım memeyi epey önce bıraktı kızım o nedenle ek gıdanın başından beri mama takviyesi yapıyorum doktorumuzla belirlemiştik o zamanlar hipp combiotics kabızlık sorunumuz oldugu için iyi geldi bize sınrasında da onunla devam ettik

Ama dr mamayı 18.ay gibi kesmemi önerdi

Siz çocuğunuzun yemek yeme düzenine göre,aralarda ayarlayabilirsiniz memeyi emme sıklıkları kadar takviye devam sütü verilmez çünkü artık yemek yeme düzenlerini oturtmaya çalışıyoruz,doktorunuzlada bir konuşun günlük ara takviyeler yapabilirsiniz ,
Peki gece uyanırsa napıyorsunuz acıkmıyor mu

İyi geceler arkadaşlar daha önce benzer bi konu açmıştım ama pek tavsiye alamadım bayram dan sonra bebeğime sütü bıraktırmak istiyorum 18 aylık ama tecrübesizim devamında nasıl ilerleyeceğim devam sütü mü kullanacağım biberon ile ek gıda alıyor evet ama arada devam sütü ile destekleyecek miyim lütfen bilgisi olan yazsın teşekk

İyi geceler arkadaşlar daha önce benzer bi konu açmıştım ama pek tavsiye alamadım bayram dan sonra bebeğime sütü bıraktırmak istiyorum 18 aylık ama tecrübesizim devamında nasıl ilerleyeceğim devam sütü mü kullanacağım biberon ile ek gıda alıyor evet ama arada devam sütü ile destekleyecek miyim lütfen bilgisi olan yazsın teşekkürler
Merhaba 7 aylık gece beslenmesi bitirmiştim 1 yaşında veya 13 aylık olması lazim mamayı tamamen bırakmıştım çünkü ek gıdayı iyi yiyordu doktorda biraktirdi

Benim oğlum 14 aylik gece uyanınca mama içiyor , gündüz ek gıda yiyor biz ne yiyorsak veriyoruz, bazen istahsizsa pek yemek yemediyse gün içinde de mama veriyorum

Peki gece uyanırsa napıyorsunuz acıkmıyor mu
İşte 1 kere 60 cc veriyorum, 1 den fazlada uyanabiliyor bazen uykuya döndürmeye çalışıyorum zaten hangi uyanışında mama gerekli biliyorum artık,bırakacağımız zaman su verebilirsiniz demişti dr bakalım buraya yazarımbaşarulo olursam:))

18 aylıktan sonra inek sütüne geçebilirsiniz sanırım. Dr.Osman Gönülal öyle söylüyordu.

Back
X