devam sütü (2008 kasım anneleri), bağışıklık sistemi

muslukum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
308
0
kızlar ben kızıma devam sütü vermiyorum, acaba bağışıklık sistemini güçlendirmek için verilmesi gerekir mi? çok uzun zaman oldu devam sütünü bırakalı. kaşık maması veriyorum, genelde uyuyacağı zaman biberonla veriyorum. lütfen yanıtınızı bekliyorum. bu konuyu doktorumuza danışmayı unuttum.

yavruklarımızın bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebiliriz? önerilerimizi paylaşalım lütfen.

Son düzenleme:
canım ben devam sütünü hala veriyorum benimkiler onusuz yapamıyorlar.. ben emziremediğim için alıştılar biberona şimdi gündüz normal çocuk sütü veriyorum pınarın sütünden bazen ballısından alıyoruz bir haftadırda meyveli süt veriyorum.. gece ise 2-3 kere devam sütü içmeye kalkıyorlar.. nasıl bıtrakacağım bilememiyorum özellikle kaan çok içiyor çokta kilo aldı kardeşiyle arasındaki fark 2 kiloya çıktı..
sende eğer bağışıklık sistemi güçlü olsun istiyorsan aralıllarla junior sütleri var bebelak milupanın onlardan kullanabilirsin..
sadece sütle güçlenir diyede bişey yok tabiki tahıllı mamalar proteinlerde bağışıklık sistemi için gerekli..

muslukum ben kızımı 11 ayına kadar devam sütü ile büyüttüm ve 11 ayında normal inek sütü kullanmaya başladım.
bana sorarsan bu bağışıklık sistemini güçlendirdiğini idda eden mamalar falan hep fasa fiso .artık yaşındalar ve bizim yediğimiz hemen hemen herşeyden yiyebiliyorlar çok şükür.
tahıl ihtiyacını ekmekten pilavdan vs den karşılıyorum sebzesine meyvesine fikkat ediyorum .uzun süredir neredeyse 9. ayından bu yana ne kaşık maması ne de başka bir mama vermiyorum.. doktorumuzda çok şükür benimle aynı görüşte..
sen normal beslenmesine dikkat ettiğin sürece emin ol bağışıklık sistemi onun gayet güzel güçlenecektir.

lelalime katılıyorum , batu hiç devam sütü içmedi , açıkcası o nedir hiçbir fikrim yok CADIARZU

hala beni emiyor , tabi kahve niyetine artık çok süt yok , inek sütü alerjisi olduğu için inek sütü de içmiyor , ama peynir , yoğurt , yumurta , et , köfte , balık , tavuk , her türlü sebze ve meyveyi yiyor , ee daha ne olsun...

canım ille devam sütü olmak zorunda değil artık benimki gündüz ve gece yatarken Pınarın çocuk sütünden içiyor gece içine cicibebe 3 kaşıkta 8 tahıllı muhallebi koyuyorum öyle veriyorum gece kalkıp içecek olursa o zaman devam sütü yapıyorum kalkmazsa hiç içmiyor sabahları beni emiyordu zaten ama onu da bırakacak gibi hatta bıraktı gibi desem daha doğru olacak

kızımda herşeyden yiyor. haklısınız sonuçta tüm vitamin protein karbonhidratları alıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…