- 20 Ocak 2021
- 1.865
- -144
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ben kendi sosyal fobimle ilgili bir tedavi planı istiyorum.bana özel.kendimle ilgili.ben iş sorunu eski koca konuşmak istemiyorum. Ben beni düzeltmek istiyorum.tayin alma diyor ama ben gidicem.hakkimi haram edip gidicem.itle köpekle uğraşmayacağım.uzun zaman diliminde psikolojim hasar görecek.bundan korkuyorum.benim evliliğinin bitişini hep iş sorunları tetikledi.Siz sihirli değnek beklediniz sanırım. Ne desin yenilerle konuşun demiş. Eskilerle artık aranız iyi olmaz ama siz bence tayin alın ruh sağlığınız kötü etkileniyor sonradan çıkıyor acısı.
Bencilim sosyal fobi sorunu ile ilgili bir plan yok.hep aynı şeyler.Etkisini görmüşsün işte, devam et, ne güzel.
Psikolog.ozgecmisi iyi.site sağlam.siteye girersen daha uygun fiyata da sesli terapi alabiliyorsun.belki 500 lige gitsem daha adam gibi bisi olacak.bu kadin sorublnlara anlık çözüm bulmaya çalışıyor.yapici olarak.benim sorunum sosyal fobi daha farklı bir destek bekliyorumDaha ne kadar açacaksın aynı konuyu acaba
Psikolog olduğuna emin misin bu terapi yapan şahsın? Online terapi ücretlerini bilmiyorum ama iyi bir okuldan mezun iyi bir psikoloğun terapi ücreti 300-500 arasında değişiyor.
Tedavi plani demissiniz ama eski koca is konusmak istemiyorum diyosunuz. Sorunlarin temeline inmeden bunu cikartamazlar diye düşünüyorum. Bide gitmeyi kafaya koymussunuz sanirim onay bekliyorsunuz. Bu şekilde daha iyi hissedecekseniz tayin isteyin imkaniniz varsa. Daha farkli destek derken psikiyatrist ile mi görüşseniz acaba psikologla konusmak tatmin etmiyor sanirimBen kendi sosyal fobimle ilgili bir tedavi planı istiyorum.bana özel.kendimle ilgili.ben iş sorunu eski koca konuşmak istemiyorum. Ben beni düzeltmek istiyorum.tayin alma diyor ama ben gidicem.hakkimi haram edip gidicem.itle köpekle uğraşmayacağım.uzun zaman diliminde psikolojim hasar görecek.bundan korkuyorum.benim evliliğinin bitişini hep iş sorunları tetikledi.
Senin sorunun psikiyatrilik ama inatla gitmiyorsun işte. Kadın ne yapsın?Psikolog.ozgecmisi iyi.site sağlam.siteye girersen daha uygun fiyata da sesli terapi alabiliyorsun.belki 500 lige gitsem daha adam gibi bisi olacak.bu kadin sorublnlara anlık çözüm bulmaya çalışıyor.yapici olarak.benim sorunum sosyal fobi daha farklı bir destek bekliyorum
Hiç icime sinmedi sonradan dedikleri ama tabi doğrusu ne bilemedim, zaten düzelmişsiniz śükür ben de daha yeni başladım psikolog'a , o da bana elimizde sihirli değnek yok dedi. Derdimiz bayağı benziyor sizinle. Psikolog la konuştuk ya bız yüzyüze, gram faydasını almadım, tamam tabiki sihirli değnekle düzelecek hâlim yok ama kendimi tanıtıp derdimi anlatmakla geçti , şema çizdi, ödev verdi.bence çözüm önerisi vermeliydi bana, hemen çözecek halimiz yok da yolunu gösterseydi, haftaya tekrar gidicem, anlatacak cümlem de kalmadi bakalım ne diyecek,Iki aydır görüşüyoruz.tam herkesle sorun yaşadığım kafayı yediğim bir anda netten psikolog buldum ve onun dedillerini yaptım.is hayatındaki insanlar artik laf atmamaya başladılar.ben de farklilastim.is hayatındaki adamları kafaya takmamaya başladım.
Dün aradım psikoloğu sağolun eski eşimle artik görüşmüyorum, hayatıma yeni birini istiyorum iş hayatimdaki sorunlar da bitti.gunaydin demiyoruz ama en azından laf atmıyorlar.
Şu an benden konuşalım.ben nasıl iletişim kurabilirim.insnalara kendimi nasıl sdvdiriim.is döndü dolaştı yine işyerindeki insanlara geldi.isyerinde bu hafta neler oldu dedi.dedigi su bu insanlara zamanında senin namusuna kadar konuşmuş sana önyargılı bakmış olsa da gidip ortamı yumuşatan konusma yapacaksın.bubir erdem.kendini.kucuk düşürme değil.yaklasip bir bilgi sorduğumda bile cevap vermiyorlar ne konuşacağım bu insanlarla.
Bu konuşmayı yapmaya gönlüm yok.ote yandan hiç konuşmadığım bir yerde de olmak istemiyorum.onyargiyla bana gelmiş hiç de dostane davranmamislar.konusmalimi tayin mi almalı.
Öte yandan psikoloğun dediği sosyal aktivite yap.yeni gelen personellerle konuş.gecici görevle gelen de olsa onunla diyalog kur.ilimli ol.alttan al.ekimden beri bunu söylüyor.bana özel bir program vs çıkartmadı mesela.ben sanırım para verdiğim için sorunları çizmemi sağlıyor.ama haftalık 160 lirayı kaldıramam daha fazla.yarim saat akşam o da bi siye benzemiyor.
Psikologlarher seans aynı şeyi mi soyler.ya da her hafta değil ama kriz çözme konusunda yardıma ihtiyaç duyduğumda mi görüşmeliyim.bilemedim.skpe den sesli görüşüyoruz.dunaksam saatleriydi.ilk baştaki gibi ilgisi de yoktu.sesler geldi.sanirim mutfakla bisilerle de uğraşıyordu.telefonu hemen dakikası dolunca kapattı.ne biliyim.sanirim kesin müşteri gözüyle gördükleri kişiye fazla çabalamıyorlar.
Buradan ayrılmak istemiyorum.ipce çok güzel.oglum benalistik.istanbula yakin.gitsem yeni bir yere alış vs zor.bu işyerindeki insanlar yüzünden gitmek istiyorum.bublar tayin istiyorlar gerçi. Tayın alır ya da terfi ile giderlerse ben gitmek istememTedavi plani demissiniz ama eski koca is konusmak istemiyorum diyosunuz. Sorunlarin temeline inmeden bunu cikartamazlar diye düşünüyorum. Bide gitmeyi kafaya koymussunuz sanirim onay bekliyorsunuz. Bu şekilde daha iyi hissedecekseniz tayin isteyin imkaniniz varsa.
En azından bisiler çizmiş.bu iş en sonunda alttan al iletişim kur yapıcı ol.hep aynı şeyler.bak sesiydi dersin.iletisim konusunda sorun yaşayanlar hep iş hayatında başarısız oluyorHiç icime sinmedi sonradan dedikleri ama tabi doğrusu ne bilemedim, zaten düzelmişsiniz śükür ben de daha yeni başladım psikolog'a , o da bana elimizde sihirli değnek yok dedi. Derdimiz bayağı benziyor sizinle. Psikolog la konuştuk ya bız yüzyüze, gram faydasını almadım, tamam tabiki sihirli değnekle düzelecek hâlim yok ama kendimi tanıtıp derdimi anlatmakla geçti , şema çizdi, ödev verdi.bence çözüm önerisi vermeliydi bana, hemen çözecek halimiz yok da yolunu gösterseydi, haftaya tekrar gidicem, anlatacak cümlem de kalmadi bakalım ne diyecek,
Psikiyatriye gitseniz özelde yada üni hastanesinde belki tedavi plani psikoterapi vs ilaclarla falan bulundugunuz ortama gecmisten beri icinizde biriktirdiklerinizden dolayi olan bakis aciniza fayda sağlayabilir. Tabi nelerle karsilastiniz yasadiniz bilemeyizm Belki sosyal fobi olarak adlandırdığınız durumun altindan farkli şeyler bile çıkar ve çözülür zamanla.Buradan ayrılmak istemiyorum.ipce çok güzel.oglum benalistik.istanbula yakin.gitsem yeni bir yere alış vs zor.bu işyerindeki insanlar yüzünden gitmek istiyorum.bublar tayin istiyorlar gerçi. Tayın alır ya da terfi ile giderlerse ben gitmek istemem
Yani psikolog yapmasi gerekeni yapiyor belkide icerigini bilemeyiz ama konusma tavsiye seklinde olan durum seni tatmin etmiyor. Bir psiyatriste basvurabilirsiniz araştırıpEn azından bisiler çizmiş.bu iş en sonunda alttan al iletişim kur yapıcı ol.hep aynı şeyler.bak sesiydi dersin.iletisim konusunda sorun yaşayanlar hep iş hayatında başarısız oluyor
Alttan alıp idare ede ede , sıka sıka senelerce idare ettim, hem alttan alırsam gerginligim geçmez ki, ben de rahat bı tıp olmak istiyorum. Bu arada dediğin doğru hep aynı şeylerdir ama tekrar gidecek olma sebebim, evden uzaklaşıp nefes almak açıkçası ,çok bunaldım, hava alayım.En azından bisiler çizmiş.bu iş en sonunda alttan al iletişim kur yapıcı ol.hep aynı şeyler.bak sesiydi dersin.iletisim konusunda sorun yaşayanlar hep iş hayatında başarısız oluyor
Daha önce gittim psikiyatriye ama.benim şahsi görüşüm ilaçlı tedavi istemiyorum.hissizlesmistim.ilaclar mizacını çok neşeli biri haline getirmişti.ama o ben değildim.benim amacım konuşarak sorunlarımı çözmek ve artık insanların bana zorbaca davranmasını istemiyorum.haklari yok.dislamaya vs.sence buradan tayin almalıyım mi.ilce güzel.cok sevdim burayı ama işyerindeki üç kişi hiç konuşmuyor dişliyorlar beni.en başta uzerime onair geldiler.ben de cevap verdim.ben gelmeden biri dedikodu yapmış.dedikodu illetiSenin sorunun psikiyatrilik ama inatla gitmiyorsun işte. Kadın ne yapsın?
Seansı ne kadarHiç icime sinmedi sonradan dedikleri ama tabi doğrusu ne bilemedim, zaten düzelmişsiniz śükür ben de daha yeni başladım psikolog'a , o da bana elimizde sihirli değnek yok dedi. Derdimiz bayağı benziyor sizinle. Psikolog la konuştuk ya bız yüzyüze, gram faydasını almadım, tamam tabiki sihirli değnekle düzelecek hâlim yok ama kendimi tanıtıp derdimi anlatmakla geçti , şema çizdi, ödev verdi.bence çözüm önerisi vermeliydi bana, hemen çözecek halimiz yok da yolunu gösterseydi, haftaya tekrar gidicem, anlatacak cümlem de kalmadi bakalım ne diyecek,
Psikolojik kitaplarla da kendinizi destekleyin bence, ordaki insanlarla gerekirse bireysel olarak güzelce konuşun hatta helâlleşin ki bu kindarlık bitsin..Iki aydır görüşüyoruz.tam herkesle sorun yaşadığım kafayı yediğim bir anda netten psikolog buldum ve onun dedillerini yaptım.is hayatındaki insanlar artik laf atmamaya başladılar.ben de farklilastim.is hayatındaki adamları kafaya takmamaya başladım.
Dün aradım psikoloğu sağolun eski eşimle artik görüşmüyorum, hayatıma yeni birini istiyorum iş hayatimdaki sorunlar da bitti.gunaydin demiyoruz ama en azından laf atmıyorlar.
Şu an benden konuşalım.ben nasıl iletişim kurabilirim.insnalara kendimi nasıl sdvdiriim.is döndü dolaştı yine işyerindeki insanlara geldi.isyerinde bu hafta neler oldu dedi.dedigi su bu insanlara zamanında senin namusuna kadar konuşmuş sana önyargılı bakmış olsa da gidip ortamı yumuşatan konusma yapacaksın.bubir erdem.kendini.kucuk düşürme değil.yaklasip bir bilgi sorduğumda bile cevap vermiyorlar ne konuşacağım bu insanlarla.
Bu konuşmayı yapmaya gönlüm yok.ote yandan hiç konuşmadığım bir yerde de olmak istemiyorum.onyargiyla bana gelmiş hiç de dostane davranmamislar.konusmalimi tayin mi almalı.
Öte yandan psikoloğun dediği sosyal aktivite yap.yeni gelen personellerle konuş.gecici görevle gelen de olsa onunla diyalog kur.ilimli ol.alttan al.ekimden beri bunu söylüyor.bana özel bir program vs çıkartmadı mesela.ben sanırım para verdiğim için sorunları çizmemi sağlıyor.ama haftalık 160 lirayı kaldıramam daha fazla.yarim saat akşam o da bi siye benzemiyor.
Psikologlarher seans aynı şeyi mi soyler.ya da her hafta değil ama kriz çözme konusunda yardıma ihtiyaç duyduğumda mi görüşmeliyim.bilemedim.skpe den sesli görüşüyoruz.dunaksam saatleriydi.ilk baştaki gibi ilgisi de yoktu.sesler geldi.sanirim mutfakla bisilerle de uğraşıyordu.telefonu hemen dakikası dolunca kapattı.ne biliyim.sanirim kesin müşteri gözüyle gördükleri kişiye fazla çabalamıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?