Kız İsteme Devam eden birlikteliğimi babama nasıl anlatmalıyım ?

Bilmiyorum neden öyle söyledigini ama sanirim okumam icin meslegim icin öyle söyledi, yani meslegini al calismaya basla ondan sonra basima erkek getir gibisne ama benim meslegim bu sene bitiyor saten. Anlamadim bende morelimi bozdu o günden sonra.. Annemde dedi baban sana cok bagli oldugu icin öyle dedi sen takma kafana onu fazla diye ama yinede üzüldüm .. Sevgilimin ailesi beni taniyorlar yani Görüsmesek bile ailesiyle az cok haberleri var benden, haliyle annesi olsun akrabalari olsun artik söz yokmu diyorlar

erkek ark kac yasinda ne is yapiyor veya okuyor mu? sence baban nesini begenmez veya begenir?

erkek arkadasim agustosda 21 yasina giricek, Meslegide benimle birlikte bitiyor amcasinin Temizlik Firmasi var onun basina gecicek bir kac sene sonra.. Mesleginle yada yasinla begenmicegi bi konu yok sanirim ama babamin fikri nasil olur yinede bilemiyorum tabi

haklisin tatlim allah korusun tabikide bozulmasini istemiyorum . ama dedigim gibi gezemiyoruz hep gizli sakli bulusuyoruz :18: aman biri görür eder diye. Inan 3,5 senede toplam 3-4 kere var yok ortamlara yani ne biliyim arkads dogm gnülerine gittik :))) haliyle ben gidemiyince oda gidemiyor.. En büyük sorun saten bu.. Evet gercekten öylesi cok kötü olur babam yüzünden iliskim biterse ama böyleside bizim icin kötü anlata biliyormuyum

Istedigim gibi gezip tozamiyorum iste :))) Tabikide heves ile Heycanda var ama sorunlarin en büyüklerindden biri saten onunla gezip tozamamam. Simdi diceksiniz daha iyi olur ortada gezmemeniz bas basa hep ama inanin 3,5 sene iliskiden sonra gizli sakli yan yana bile yürüyememek sokaklarda cok kötü sIkIcI oluyor... Bende istemem bu yasta evlenilmesini yada nisan olmasini ama baska cagrem yokki ? Sonucta ben onunla bir hayat kurmak istiyorum

canım bende senin gibi düşünüyorum en azından bi söz olsun rahat gezelim elele fln istiyoruz senle tek fark ımız ben 20 yaşındayım iki yaş büyüğüm senden ama cesaret edemedim söyleyecem ama

Son düzenleme:
canım bende senin gibi düşünüyorum en azından bi söz olsun rahat gezelim elele fln istiyoruz senle tek fark ımız ben 20 yaşındayım iki yaş büyüğüm senden ama cesaret edemedim söyleyecem ama

Ama sanirim bu yaslarda 2 sene bile olsa cok fark ediyor herkez kücük diyor baksana kaldiki acaba babam ne dicek ell elle bile olmak zorunda degil ama yan yana bile yürüyemiyoruz kii öyle oldukdan sonrada Carsiya falan cikamiyoruz hic biyere gidemiyoruz yarim saaat 1 saat geze biliyoruz ikki tarafdanda sorun oluyor..Ama söz olunca daha rahat ede bilicez ... Sonucta artik herkez biliyor ve kimse kötü laf edemez bak bak bak sunun kizi erkeklerle geziyor gibisine :26:

canım bencede sabret anlıyorum seni bayağı kötü bir durum. bir benzerini bende yaşıyorum. ben 22 yaşındayım sevgilim 27 ikimizinde okullar bitmiş mesleklerimiz elimizde.. ama sorun aynı firmada çalışmamız patron yanyana gelmememiz için elinden geleni yapıyor. akşam çıkışta ancak yarım saat vaktimiz oluyor onunda 20 dk yol :2: ben izinli olunca ona izin verilmiyor o izinli olunca bana.. bizde işi resmiyete dökmeye karar verdik ailesi öğrendi sorun yok benimde annem biliyor ama babama konuyu nasıl açacam bilemiyorum.. anneler 1 aya kadar tanışacaklar ama babamın bilmesi olayı beni korkutuyor çok mu tepki verecek hayır ama karşısında "baba ben artık anlaşabileceğim hayatımı beraber geçirebileceğim kişiyi buldum" demek yada bunu demeye çalışmak çok zoooooooooooooor geliyor. erkek arkadaşınında seninde yaşlarınız söz olsun nişan olsun daha erken sırf rahat olayım derken farketmeden hata da yapabilirsin. 3,5 yıl yani sevgilin 16-17, sen 14-15 yaşındayken başlamış ilişkiniz tam karakterlerden öte cinsiyet kavramının oturmaya başladığı dönemlerde.. şuan ikinizinde karakteri tam olarak oturmamış yani bugün böle düşünüp yarın farklı düşünebilirsin.. ay çok konuştum ben ya

Senin durumunda baya kötüymüs ablacim :26: inanirrim söyleyemedigini .. evet cok erken basladi iliskimiz .. Yanlis arkadaslardan dolayi hatalar oldu ama sükür allaha iyi birisinle karsilastim simdiye kadar hic yanlisi olmadi bana karsi.. Diger arkadaslarimin anlatiklarini dinledigim zaman sasiriyorum nasil erkekler var bu dünyada ben müslümanim türküm diye dolasan..

haklisiniz hepiniz ama kimse beni neden anliyamiyor ki :84: ben o kadar yanlis biseymi istiyorumm :84:

ben anlıyorum canım seni bende söyleyecem rahat olarak yürümek gezmek istiyoruz sadece

"sözlü" olmak "rahat rahat dolaşmak lüksü" değildir. "evliliğe" ilk adımdır. diğer bir deyişle "hayatınızın kararıdır. "
bir adım attıktan sonra ardı ardına "nişan" ve "nikah" adımlar beklenecektir ve gelmelidir. çünkü ilişki artık "iki kişinin" olmaktan çıkar "ailelerin de dahil olduğu " bir ilişki başlar. müdahale eden çok olur hele de etmek isteyen...

yani "serbestçe gezip dolaşmak için sözlenilmez" etrafa "biz artık evleniyoruz, işte bu da ilk adımımız" demek için sözlenilir.

dersen ki ben en geç 1 yıl içinde evleneceğim o zaman babanla otur ve konuş. ama yok "daha genciz, hayatımızı yaşayacağız, yaşlarımızda küçük" dersen bu işler için çok erken...

tatlım elaleme sebepp dusunme bu ciddi işleri..söz,nişan,evlilik gercekten kutsalldr ve ciddiyett ıster.
Sen kendını evlılığe ufaktan hazır hıssedıosan ve gercektenn ıstıosan babana ac konuyu..
ama sırf rahat olabılmek ıcn mıllet ne derr dıee dusunduğun ıcın ısteme bnce byle bseyı.. aranızdakı bağ ve sevgı ne kadar guclu olursa olsun gonulden olmadığı ıcn mutsuzz olabılrsınız.. bi işi gönülden isteyıp gerceklestrmek var,bıdee zorakıı gereklı gorulduğu ıcın gerceklestrmekk var;evlılık gıbı bı konudaa elalemın cenesını dusunupp hayatınaa yön vermee derim...

Neden hersey 1 sene icinde olmak zorundaki ?:26: Illaki öyle olmak zorunda degildir bence.. Biz 1 sene saten anca tanisma isteme konulari uzar diye düsündük .1 senede nisanli kalsak saten 20 / 21 yasina girmis olucam. Ve o yas benim gözüme aslinda iyi gibi geliyor .. ve tabikide sadece "gezip" tozmak icin degil .. Birbirmizi sevdigimiz icin dedigin gibi "ilk adim" evlilige olsun diye. Yanliz yaslarimiz kücük oldugu icin ufaktan sadece sözle basliyalim diye düsündük böyle olunca ne ben onun ailesini nede o benim ailemi taniyamiyor benim düsüncemde egerki birinle evlenirsen onun ailesinle anlasa bilmek zorundasin .. Egerki anlasamazsan hep sorunlar cikar.. Hayatimi ben saten onunla yasamak istiyorum o yüzdende bu adimi atmak istiyorum :26:

Evet biliyorum öyle oldugunu, ben onu cok seviyorum dememe saten gerek yok cünkü sevmesem neden böyle birsey istiyeyim.. Kesinlikle millet icin degil ben hem ailemi düsündügüm icin hem iliskimi düsündügüm icin istiyorum .. Evet ya 18 yas kücük diyorlar ama benim gözümde kücük degil :26: eskiden 16 Evlenenler vardi.. ben 20 - 21 yasinda evlenmek istiyorum bunun kötü tarafi neyki ? :26:
Ama bi tarafdanda Milletin agzi torba degil canim bunuda düsünmek zorundayimm..?

sebebini bir önceki mesajımda yazmıştım. " çünkü ilişki artık "iki kişinin" olmaktan çıkar "ailelerin de dahil olduğu " bir ilişki başlar. müdahale eden çok olur hele de etmek isteyen..."
sinir harbi yaşarsın, karşılıklı yıpranırsın. yaşlarınız zaten çok küçük.
ailesiyle anlaşamazsan yolunu ayırır mısın ? hiç sanmıyorum. amacının evlilik olmadığını sadece rahatça gezmek için sözlenmek istediğini ... 1 saat gezmenin yetmediğini...ortamlara akamadığını...vsç önceki mesajlarnda belirtmişsin. sözlenince sanki sınırsız gezme hakkınız olacakmış gibi geliyor ama yanıldığını anlayacaksın : )

Son düzenleme:

cicmyaşonemlı deıl buna bnde ınanıormm tecrubeler ınsanı yaslandırır gecen zaman deıll ole kı goruorm 27-28 yasındakı kızz 7 yasındakı cocuğun hareketlerını tasıyabılıoo senın evlılığı ıstemen ve hazır olduğnu hıssetmen onemlı 20 ye gelıncee bısey değsmezz madem mılletı umursamıosunn tamamdrr sekerımm korkma bncee

bence söyleme babana... söz için de hiç acele etmeyin, yalnızca biraz daha sabredin bekleyin sıkın dişinizi sonuçta aranızda ki bağ o kadar güçlü ise hiç birşey olmaz. mesela ben 20 yaşındayım, uzun süredir bir ilişkim var, babama anlattım, tanıştı ve çok iyi karşıladı ama şimdi zaman geçtikçe sözlenin sözlenin diye sürekli beni sıkıştırıyor ve bizim daha işimiz gücümüz yok benim okulum var vs... açıkcası babama önceden anlattığım için çok pişmanım evet karşımdaki doğru insan ama bazı şeylere babam değil ben karar vermek istiyorum.... sakın acele etme güzelim ne kadar geç o kadar iyii...

bence ne olursa olsun babandan saklamamalısın.
annenın olduğu kadar babanında bunu bilmeye hakkı var diye düşünüyorum
uygun bi dille söylersen anlayışla karşılar bence.
18yaş bi ilişkin olabilmesi için çok erken bi yaş değil bence :)

Cnm kardeşim,Sevdiğin biri olması çok güzel lakin ciddi adımlar atmaya değer mi ilişkin.ileride bu konu seni ve aileni yıpratmasın.Amman cnm iice düşünmeni ve sağlıklı bir adım atmanı dilerim.

Öyle canimm.. Tesekür ederim yorumlarin iciiin

Ama bak sen diyorsun ki ,,isimiz gücümüz yok daha" Benim okulum ben sözlencek olursam bu sene bitmis ve isim hazir olucak.. Ayni sey sevgilime de olucak .. :26: Seninde isin gücün herseyin yerinde olsaydi ? sende Sözlenmek istemezmiydin?

Katiliyorum sana, bende kendimi o kadar kücük hissetmiyorum .. Kendimi hazir hissediyorum bu herkezin kendi düsüncesidir.. Bazilar hazir degildir bazilarida hazirdir ..

Cnm kardeşim,Sevdiğin biri olması çok güzel lakin ciddi adımlar atmaya değer mi ilişkin.ileride bu konu seni ve aileni yıpratmasın.Amman cnm iice düşünmeni ve sağlıklı bir adım atmanı dilerim.

Ablacim benim icin deger.. Onunla iyi ve kötü günlerde birlikte olmayi düsünmek cok mutlu ediyor beni .. Ondan korkuyorum bende saten ailemle sorunlar yasarim bu konu yüzünden diye. Insallah ablacim .. Tessekküür ederim yorumun icin

Ya canim sanki beni anlattin burda :)

ama sana gercekten hak veriyorum insan ister istemez korkuyor acaba birisi gorecekmi, birisi
duyacakmi diye.. ve 3,5 yilda az bir surec degil az cok biliyorsundur nasil oldugunu, evlilik icin
telasin yok bu cok guzel birsey.. Ve ben olumlu bir kararin oldugunu dusunuyorum bende aynen
senin gibi istiyorum artik sozlenmeyi senin nasil bir durumda oldugunu cok iyi anliyorum ve sozlenmek
icin 18 yas kucuk oldugunu sanmiyorum bence uygun sozleneceksin ve oda 1 yil gecti diyelim sonra
nisan evlilik vs.. 21 yasina gelip evlenirsin ve ikinizinde meslegi var sartlar uygun gozukuyor canim
sen bence babana anlatmaya calis annendende yardim iste cunku babanda anlar utandigini ve demez
bana guvenipte gelmedi diye fln... oyle seyleri dusunme, Allah yardimciniz olsun durumuda bildirmeni isterim:)
Optum.

bende seninle aynı durumdayım senden 1 yaş büyüğüm o kadar . artık çok sıkılmıştım kaçamak buluşmalar yalan sölemeler. abimler annemler bunlar aracılığıyla babama söledik. babanın sana güvenmemesiyle ilgisi yok bunun bu işler böledir. ama annen veya bi başkasıda konuştuğunda sende yanında da durabilrsin. yaşın küçüklüğünede gelince malesef bende aynı şeyle karşı karşıya kaldım ama şunu dedim sadece şunu; hayat bu neyi ne zaman karşına çıkaracağını bilemiyorsun ki ben 19 yaşndayım ve bana daha erken diyosunuz ben belki 30yaşına gelcem bana dicektinizki kaç yaşına geldin hala evlenmiyormusun bende dicektim ki o insan karşıma çıkmadı daha... ama şimdi 19 yaşındayım ve ben o insanı buldum. ertelemeye ne gerek var ben ömrümü onunla geçirmek istiyorum. dedim :) sende böle konuşursan tıpkı bana olduğu gibi sanada yararı olur. bu arada 3 hafta sonrada sözüm var inşallah rabbim nasip kısmet ederse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…