- Konu Sahibi SonunaKadar
18 yaş çok kücük bir yaş değil üstelik 3.5 yıllık bir sevgililik dönemi var ,seni istemeyi mi düşünüyorlar ki babana açmak istedin bilemiyorum ama eğer bu tarz bir beklentin yoksa bence huylandırmana gerek yok babanı.ve babanın 25 yaşına kadar erkek çıkartma demesi çok garip geldi.nasip işleri bunlar kimin kaç yaşında çıkar bilinmez.üstelik sen 25 yaşına kadar hiç mi evlenme fikrine sahip olmayacaksın geri kafalılık değil babam kızmaz demişsin ama bu lafı da pek iyi dememiş baban.
Bilmiyorum neden öyle söyledigini ama sanirim okumam icin meslegim icin öyle söyledi, yani meslegini al calismaya basla ondan sonra basima erkek getir gibisne ama benim meslegim bu sene bitiyor saten. Anlamadim bende morelimi bozdu o günden sonra.. Annemde dedi baban sana cok bagli oldugu icin öyle dedi sen takma kafana onu fazla diye ama yinede üzüldüm .. Sevgilimin ailesi beni taniyorlar yani Görüsmesek bile ailesiyle az cok haberleri var benden, haliyle annesi olsun akrabalari olsun artik söz yokmu diyorlar