Kız İsteme Devam eden birlikteliğimi babama nasıl anlatmalıyım ?

SonunaKadar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
19
0
36
Almanya
Merhaba :)))
Sizden yardim istiyorum .. Nasil ne yapicagimi bilmiyorum ..
Konuyu söyle acikliyim...

18 Yasindayim Almanyada yasiyorum ve bu sene Meslegimi bitirmek üzereyim.. 3,5 yillik Sevgilim var ve artik babama söylemek istiyorum sevgilim oldugunu. Yanliz babamin nasil Tepki vericegini bilmiyorum ve gercekten Korkuyorum ters tepki vericek yada herhangi bi sorun cikaricak diye. Babam aslina geri kafali biri degildir yani hersey yasina göre diyor ama mesela gecen Gün sofrada aksam yemegi yerken biyerden konu acildi ve Babam sakin 25 yasina kadar benim basima erkek getirme dedi.. Annemde biliyor sevgilim oldugunu Babanemde. Nasil dicegimi bilmiyorum anneme desem sen konuyu ac sonra o beni cagirir konusmaya saten diye öylede istemiyorum cünkü ozaman kizim banaa güvenmiyormu neden benimle kendi gelip konusmuyor diye tepkide verebilir diye korkuyorum gercekten napicagimi bilmiyorum Lütfen yardim edin
Ben hemen evlenmek istemiyorum saten ama Babamin burda cok arkadasi ve cevresi oldugu icin hep gizli sakli bulusmalardan sIkIldIk artik ikimizde .. Sevgilim ben beklerim diyor ama artik ben hictiyse bi söz olsun aramizda istiyorum .. :84:

Bence de küçük,ama resmileştirmek için küçük.
Yani babana söz nişan vs istediğini değil de bi ilişkin olduğunu söylesen ona da kızar mı?
Sevgilin olması gayet doğal çünkü

Sözü aile içinde düşünüosun sanırım.
İşin içine aile girdiği zaman çok ciddiye biner iş.
Yani daha fazlasını beklerler ve (olmasın tabiki ama) günün birinde bozulduğunda onlar da devrede olduğu için daha çok sıkıntı yaşarsın.

Haklisin aslinda ama biz saten 3,5 senedir cikiyoruz ? Ve bilmiyorum tabiki sonrasi nasil olur ama gercekten iyi anlasiyoruz yani öyle pek kavgalarimizda olmuyor.. Tabii söz sadece hani aileler tanissin ve bi yüzük takilsin .. öyle salonda falan istemiyorum onun icin tabikide cok erken .. Kötümü olur

Madem çok istiosun önce babana bi sevgilin olduğunu söyle.
Daha hiç haberi yokmuş direkt söz falan dersen tepki gösterebilir.
Aradan bi süre geçtikten sonra da (babanın tavrı doğrultusunda tabi) söz işini konuşursun.

Evet haklisin, bastan bi sevgilim oldugunu söyliyim Tepkisine göre devaminida getiririm ?

burda önemli olan babanın verceği tavır. babanı iyi tanıyosundr ona göre hareket et bence yani belki bi daha görüşme dyip karşıda çkablr belki de gelsin tanışalm da diyebilir. yani demek istediğim önemli olan babanın vereceği tavır sen buna hazır mısın?

Son düzenleme:
Aynen, bende ondan korkuyorum saten, ya herşeyimi ellimden alırsa diye. Tanıyorum ablamıda sevgilisyle yakalamıştı ve onlara bize böyle şeyler yakışmadığını istemeye gelsnler demiştı..
Ama bende nasıl tavır verir bilmyorum.. Cnkü ablamla kavgalılar o istemeye geldıklerı günden berı.. Yanı 14seneden berı.. O yüzden benım üstme titriyor

Eveet Evlenmek icin kücükk ama ben hemen evlenmek istemiyorum kii.. Sadece bilsinler istiyorum birazda olsa rahat dolasa bilsem yavas yavas ailesini tanisam.. ? Gercekten yanlismi düsünüyorum ?

bencede küçük yaşın ama:)) ben 23 yaşındayım bu sene nişanım oldu ve yine bu sene yaza ewleniorum ayrıca öğretmende oldum tavsiyem beklee biraz daha:)

Son düzenleme:
Canım çok iyi düşün,aile bilsin söz olsun isterken sevgilinden olma.
zaten daha yaşın küçük,sevgilin de beklerim demiş,daha ne istiosun?
Boşu boşuna bozabilirsin güzel giden ilişkini.
Acele etme derim ben.
zaten ciddi bi ilişkiyse ömür boyu sürer,söze gerek yok henüz siz zaten sözünüzü vermişsiniz.
Emin ol baban yüzünden bitmesi,kendi sorunlarınız yüzünden bitmesinden daha çok üzer insanı.

18 yaş çok kücük bir yaş değil üstelik 3.5 yıllık bir sevgililik dönemi var ,seni istemeyi mi düşünüyorlar ki babana açmak istedin bilemiyorum ama eğer bu tarz bir beklentin yoksa bence huylandırmana gerek yok babanı.ve babanın 25 yaşına kadar erkek çıkartma demesi çok garip geldi.nasip işleri bunlar kimin kaç yaşında çıkar bilinmez.üstelik sen 25 yaşına kadar hiç mi evlenme fikrine sahip olmayacaksın geri kafalılık değil babam kızmaz demişsin ama bu lafı da pek iyi dememiş baban.

olabildiğince uzat ertele. hiç gerek yok söze nişana. istediğin gibi gezip çıkıyorsunki erkek arakdaşınla görüşüyorsun. bi düşün söz oldu diye sevgilinin ailesiyle gidip gelinmeye başlancak. daha düğünün adı bile olmucak. hemen istemiyorum diyorsun. araya kesinlikle sorunlar giriyor. bugünki aklıma olsa hayatta acele etmezdim. senide anlıyorum. heves heyecan. adı konusun istiyorsun ama acele etme güzelim etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…