- Konu Sahibi SonunaKadar
-
18 yaş gerçekten küçük değil mi babanız haklı gibi
Bence de küçük,ama resmileştirmek için küçük.
Yani babana söz nişan vs istediğini değil de bi ilişkin olduğunu söylesen ona da kızar mı?
Sevgilin olması gayet doğal çünkü
Sözü aile içinde düşünüosun sanırım.
İşin içine aile girdiği zaman çok ciddiye biner iş.
Yani daha fazlasını beklerler ve (olmasın tabiki ama) günün birinde bozulduğunda onlar da devrede olduğu için daha çok sıkıntı yaşarsın.
Haklisin aslinda ama biz saten 3,5 senedir cikiyoruz ? Ve bilmiyorum tabiki sonrasi nasil olur ama gercekten iyi anlasiyoruz yani öyle pek kavgalarimizda olmuyor.. Tabii söz sadece hani aileler tanissin ve bi yüzük takilsin .. öyle salonda falan istemiyorum onun icin tabikide cok erken .. Kötümü olur
Madem çok istiosun önce babana bi sevgilin olduğunu söyle.
Daha hiç haberi yokmuş direkt söz falan dersen tepki gösterebilir.
Aradan bi süre geçtikten sonra da (babanın tavrı doğrultusunda tabi) söz işini konuşursun.
Aynen, bende ondan korkuyorum saten, ya herşeyimi ellimden alırsa diye. Tanıyorum ablamıda sevgilisyle yakalamıştı ve onlara bize böyle şeyler yakışmadığını istemeye gelsnler demiştı..burda önemli olan babanın verceği tavır. babanı iyi tanıyosundr ona göre hareket et bence yani belki bi daha görüşme dyip karşıdaa tanışalm da diyebilir. yani demek istediğim önemli olan babanın vereceği tavır sen buna hazır mısın?
Eveet Evlenmek icin kücükk ama ben hemen evlenmek istemiyorum kii.. Sadece bilsinler istiyorum birazda olsa rahat dolasa bilsem yavas yavas ailesini tanisam.. ? Gercekten yanlismi düsünüyorum ?
Teşekür ederim .. Tabiki yazarımEvet aynen öyle :)
Sonucu yazarsın
Sevgiler
ablalarım diyim ben size, yarın erken kalkmam lazım. Yarın cevap yazsam ayıp olmaz dimi? Teşekür ederm yorum atanlara iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?