- Konu Sahibi SonunaKadar
Merhaba :)))
Sizden yardim istiyorum .. Nasil ne yapicagimi bilmiyorum
..
Konuyu söyle acikliyim...
18 Yasindayim Almanyada yasiyorum ve bu sene Meslegimi bitirmek üzereyim.. 3,5 yillik Sevgilim var ve artik babama söylemek istiyorum sevgilim oldugunu. Yanliz babamin nasil Tepki vericegini bilmiyorum ve gercekten Korkuyorum ters tepki vericek yada herhangi bi sorun cikaricak diye. Babam aslina geri kafali biri degildir yani hersey yasina göre diyor ama mesela gecen Gün sofrada aksam yemegi yerken biyerden konu acildi ve Babam sakin 25 yasina kadar benim basima erkek getirme dedi.. Annemde biliyor sevgilim oldugunu Babanemde. Nasil dicegimi bilmiyorum anneme desem sen konuyu ac sonra o beni cagirir konusmaya saten diye öylede istemiyorum cünkü ozaman kizim banaa güvenmiyormu neden benimle kendi gelip konusmuyor diye tepkide verebilir diye korkuyorum
gercekten napicagimi bilmiyorum Lütfen yardim edin![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Ben hemen evlenmek istemiyorum saten ama Babamin burda cok arkadasi ve cevresi oldugu icin hep gizli sakli bulusmalardan sIkIldIk artik ikimizde .. Sevgilim ben beklerim diyor ama artik ben hictiyse bi söz olsun aramizda istiyorum .. :84:![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Sizden yardim istiyorum .. Nasil ne yapicagimi bilmiyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Konuyu söyle acikliyim...
18 Yasindayim Almanyada yasiyorum ve bu sene Meslegimi bitirmek üzereyim.. 3,5 yillik Sevgilim var ve artik babama söylemek istiyorum sevgilim oldugunu. Yanliz babamin nasil Tepki vericegini bilmiyorum ve gercekten Korkuyorum ters tepki vericek yada herhangi bi sorun cikaricak diye. Babam aslina geri kafali biri degildir yani hersey yasina göre diyor ama mesela gecen Gün sofrada aksam yemegi yerken biyerden konu acildi ve Babam sakin 25 yasina kadar benim basima erkek getirme dedi.. Annemde biliyor sevgilim oldugunu Babanemde. Nasil dicegimi bilmiyorum anneme desem sen konuyu ac sonra o beni cagirir konusmaya saten diye öylede istemiyorum cünkü ozaman kizim banaa güvenmiyormu neden benimle kendi gelip konusmuyor diye tepkide verebilir diye korkuyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ben hemen evlenmek istemiyorum saten ama Babamin burda cok arkadasi ve cevresi oldugu icin hep gizli sakli bulusmalardan sIkIldIk artik ikimizde .. Sevgilim ben beklerim diyor ama artik ben hictiyse bi söz olsun aramizda istiyorum .. :84: