- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizlerede gecmiş olsun Allahım esirgesin tüm evlatlarıTesekkur ederim. Sukur bizimki salginla alakali degil. Korktugumuz sey de cikmadi basit bir sekilde atlattik Allah’in izniyle. Korkusu yetti ama.
2000 daha okudum. Son sayi ne kadar bakamadan alintiladim.
Amin tesekkur ederim. İnsallah bugun hemen koynunuzda evde uyutursunuz yavrunuzu.Sizlerede gecmiş olsun Allahım esirgesin tüm evlatları
İnsallahAmin tesekkur ederim. İnsallah bugun hemen koynunuzda evde uyutursunuz yavrunuzu.
1000 aldım kalan 4.0002500 daha aldim. Kalan 5000.
500 çekebildim kalan 3.5001000 aldım kalan 4.000
Tam geldim yazmaya okudum diye ama bitmiş. Olsun ben yinede içimden geldiği kadar okuyacağım. Umarım güzel haberlerini alırızTekrardan cook tesekkur ederiz teyzeleri Allahım sizi darda koymasın
Teşekkür ederim cok sagolunTam geldim yazmaya okudum diye ama bitmiş. Olsun ben yinede içimden geldiği kadar okuyacağım. Umarım güzel haberlerini alırız
Parem nolur kusura bakmayin ben cok giremiyorum rabbim deva bebek ve tum hastalara sifa versin insallah gec kalsam bile dualarimda olacakKızlar hepinizden Allah razı olsun
Ağzınıza yüreğinize sağlık ❣
Deva bebek inşallah çok daha iyi olur ailesine yuvasına döner
Yok magnim kusura bakılacak bir şey yok senin de kendi telaşın kendi bebeğin var bitanemParem nolur kusura bakmayin ben cok giremiyorum rabbim deva bebek ve tum hastalara sifa versin insallah gec kalsam bile dualarimda olacak
Herzaman dualarimdasiniz guzel kalpli meleklerimYok magnim kusura bakılacak bir şey yok senin de kendi telaşın kendi bebeğin var bitanem
Inşallah duaların kabul olur canım benim ❣❣