Dev derbi için dev önlemler !

Ya ben kişisel olarak feneri hiç sevmem de o yüzden fenerin şampiyon olduğu sene evde televizyon açmıyodum bu konu çıkıcak diye

Ne fener ne beşiktaş şampiyon olmasa da Galatasarayım şampiyon olsaydı keşke neyse seneye artık

Sürücüleri düşünmüşsünüz iyi güzel de toplu taşıma aşırı sıkıntılı suan. Insanlar karşı taraftan buraya gelemiyorlar.

Ya ben kişisel olarak feneri hiç sevmem de o yüzden fenerin şampiyon olduğu sene evde televizyon açmıyodum bu konu çıkıcak diye

Ben de aynı şeyi GS için düşünüyorum ama GS ve FB ezeli rakipler. Ama BJK size yamuk yaptı sonuçta ve sizi kardeş takımlıktan çıkardı. Sevimli tatlı rakibiniz FB mi , size stadta yamuk yapan BJK mi?

Yani o görüntüleri hiç unutmuyorum tüm taraftar sahaya inmişti, koltuklar sökülmüştü, ne bileyim o olaydan sonra BJK-GS kardeşliği bitmiştir.
O yüzden BJK şampiyon olmasın, tüm GS taraftarını FBye desteğe çağırıyorum, 2013'ün intikamını alalım

Hahaha çok şekersin

Galatasarayi tutacagim aklima gelmezdi hic ama bugun fenerin yenmesi lazim Beşiktaşimin şampiyon olmasi icin inşallah galatasaray alir :) tabi olaysiz sakin bir mac olur umarim

Berabere biter :)

Yalnız bu FB bir bize karşı canla başla oynadı arkadaş, ya da biz mi çok feciydik.

Bak kardeş kardeş oynayıp bitirdiler maçı.

Yazık oldu o kadar trafik çilesine. İstanbullu arkadaşlardan haberleri alalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…