• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dev derbi için dev önlemler !

Ben GSli olsam BJK alsın demezdim sanırım çünkü BKJ ile GS arasındaki 2013 deki o ciddi kavgadan sonra kardeş takım olmadığınız BJKliler tarafından defalarca dile getirilmişti. Hatta sizinle FB'den daha çok dalga geçiyorlar.

Bence hakeden kazansın yani FB :KK73:
Ya ben kişisel olarak feneri hiç sevmem de o yüzden fenerin şampiyon olduğu sene evde televizyon açmıyodum bu konu çıkıcak diye:KK70::KK70::KK70:

Ne fener ne beşiktaş şampiyon olmasa da Galatasarayım şampiyon olsaydı keşke neyse seneye artık:mad::mad:

Sürücüleri düşünmüşsünüz iyi güzel de toplu taşıma aşırı sıkıntılı suan. Insanlar karşı taraftan buraya gelemiyorlar.

Ya ben kişisel olarak feneri hiç sevmem de o yüzden fenerin şampiyon olduğu sene evde televizyon açmıyodum bu konu çıkıcak diye:KK70::KK70::KK70:

Ben de aynı şeyi GS için düşünüyorum ama GS ve FB ezeli rakipler. Ama BJK size yamuk yaptı sonuçta ve sizi kardeş takımlıktan çıkardı. Sevimli tatlı rakibiniz FB mi :KK22:, size stadta yamuk yapan BJK mi?

Yani o görüntüleri hiç unutmuyorum tüm taraftar sahaya inmişti, koltuklar sökülmüştü, ne bileyim o olaydan sonra BJK-GS kardeşliği bitmiştir.
O yüzden BJK şampiyon olmasın, tüm GS taraftarını FBye desteğe çağırıyorum, 2013'ün intikamını alalım :KK73::KK73::KK73::rolleyes:

Ben de aynı şeyi GS için düşünüyorum ama GS ve FB ezeli rakipler. Ama BJK size yamuk yaptı sonuçta ve sizi kardeş takımlıktan çıkardı. Sevimli tatlı rakibiniz FB mi :KK22:, size stadta yamuk yapan BJK mi?

Yani o görüntüleri hiç unutmuyorum tüm taraftar sahaya inmişti, koltuklar sökülmüştü, ne bileyim o olaydan sonra BJK-GS kardeşliği bitmiştir.
O yüzden BJK şampiyon olmasın, tüm GS taraftarını FBye desteğe çağırıyorum, 2013'ün intikamını alalım :KK73::KK73::KK73::rolleyes:
Hahaha çok şekersin:KK70::KK70:

Galatasarayi tutacagim aklima gelmezdi hic ama bugun fenerin yenmesi lazim Beşiktaşimin şampiyon olmasi icin inşallah galatasaray alir :) tabi olaysiz sakin bir mac olur umarim ;)

Berabere biter :)

Yalnız bu FB bir bize karşı canla başla oynadı arkadaş, ya da biz mi çok feciydik.

Bak kardeş kardeş oynayıp bitirdiler maçı.

Yazık oldu o kadar trafik çilesine. İstanbullu arkadaşlardan haberleri alalım...

Back