- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 36
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
frosch markanın detarjanını denedin mi?Merhaba kızlar. Bu bulaşık deterjanı ve çamaşır suyu benim ellerimi mahvediyorlar. Şu an ellerim kızarıklık kuru ve kaşınıyorgaliba egzama oldum bulaşık eldiveni denedim ama rahat yıkayamıyorum o şekilde bir ara bingo nun beyaz renkli hassas ciltler için olan bulaşık deterjanını kullandım. Ama o da sanki iyi köpürmüyordu bıraktım. Ocak için çamaşır sulu deterjan olacak. Mermer çamaşır sulu yüzey temizleyici olacak. Ellerim de bu şekilde mahvoldu küvetler lavabo lar çamaşır suyuyla ovulacak derken Ellerimde mahvoldu. Arkadaşlar kısaca bana önerebileceğiniz doğal ama güzel temizleyen deterjan varmı ? Hem bulaşık için hemde tuvalet banyo temizliği için
Amway in hem look hemde bulaşık deterjanını kullandım. Tuvalet için olan deterjanı var mıAnyway ürününü kullanıyorum look . Bide onu deneyin banyo icinde var
Nivea nın aloe vera lı el kremi var. Müthiş bir krem. Akşam dan sabaha ellerin bütün kızarıklığını acısını alır. Ama deterjanlarla temasta yine aynıTıbbi beyaz eldivenlerden kullansaniz. Bi de muhakkak doktordan egzama icin bi krem alin daha da kötülesmesin.
Haklısın ama özellikle bit misafir falan gelip banyo tuvalet kullanınca çamaşır suyu kullanmadan içim rahat etmiyor. Fros markanın varmı tuvalet temizleyicisiellerini yakacak kadar kimyasala maruz bırakman da iyi değil
canına yazık arkadaşım
temiz olacak diye sağlığından olma
çAmaşır suyu o kadar iyi bişey değil
sirke de temizlikte kullanılabilir
dediğim marknın ürünleri sirke de içeriyor mutfak temizleyicisi falan
Nivea nın aloe vera lı el kremi var. Müthiş bir krem. Akşam dan sabaha ellerin bütün kızarıklığını acısını alır. Ama deterjanlarla temasta yine aynı
Bugünden sonra gitmem gerekli zaten ellerim çok kötüNivea'yı falan boşverin siz.
Bir cilt doktoruna gidin bir gün size bir krem yazsın.
3 sene önce gittim doktora bunun için.Yazdığı kremi bir kaç hafta kullandım yanılmıyorsam,3 senedir elimde hiçbir şey yok.Üstelik benimki çok sık olurdu ve dayanamazdım kaşınmasına.
Nivea'yı falan boşverin siz.
Bir cilt doktoruna gidin bir gün size bir krem yazsın.
3 sene önce gittim doktora bunun için.Yazdığı kremi bir kaç hafta kullandım yanılmıyorsam,3 senedir elimde hiçbir şey yok.Üstelik benimki çok sık olurdu ve dayanamazdım kaşınmasına.
Ersağ markasını daha önce duydum. Bilgi verirmisin memnun musunÇamaşır suyu cildinize bu kadar zarar veriyor görüyorsunuz, ama bununla bitmiyor solunum yoluyla sizi ve ailenizi zehirliyor.
Sirke, karbonat, limon tuzu, arap sabunu ve ersağ banyo wc yağ çözücü temizlikte vazgeçilmezim.
Zararlı kimyasallara alerjiniz olması çok normal, vücudunuz size msj yoluyor uzak durun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?