• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DETERJANLARA ALERJİM VAR :(

Ersağ markasını daha önce duydum. Bilgi verirmisin memnun musun

Evet banyo wc ve yağ çözünü kullanıyorum, çok güzel ürünler. Ben yoğun kimyasal kullanmam, bu ürünleri de sık kullanmıyorum doğal olduğunu söyleselerde haftada en fazla 1-2 kez ersağ ile temizlerim. Günlük temizlikte karbonat, sirke kullanıyorum.
Evi arap sabunu ile silerim

Evet banyo wc ve yağ çözünü kullanıyorum, çok güzel ürünler. Ben yoğun kimyasal kullanmam, bu ürünleri de sık kullanmıyorum doğal olduğunu söyleselerde haftada en fazla 1-2 kez ersağ ile temizlerim. Günlük temizlikte karbonat, sirke kullanıyorum.
Evi arap sabunu ile silerim
Ersağı deneyeceğim. Karbonat ve sirkeyi tuvalette mi kullanıyorsun ?

Amway in hem look hemde bulaşık deterjanını kullandım. Tuvalet için olan deterjanı var mı
Evet var banyo ve tuvalet icin .hatta beyaz tozda var . Oda çamaşır suyu niyetine kullanıyorsun. Çamaşırda kokusunda süper. Ama sulandirarak kullaniyorsun

Ersağ ürünlerini tavsiye ederim. Bebeğim olduktan sonra tüm temizlik malzemelerimi ersağ çevirdim. Tamamen bitkisel, yakın bir arkadaşımız fabrikasını denetlemişti, o da onayladı. Evde farklı sadece domestos var, nadiren kullanıyorum o Zaman bile ellerim paramparça oluyor. Dikkat edin cildinize, kızamıklar geçmezse mutlaka doktora görünün.

O saydiklarinizla kim temas etse benzer tepkiler verir.
Eldivenin kucuk olanini deneseniz,elinize daha iyi olacagi icin sizi kisitlamaz diye dusunuyorum.

Ben camasir suyuna elimi surmem hic. Zaten sanayi tipiymis onlar. Evde hic ihtiyac yok diyo uzmanlar. Klozete dok sadece. Lavabolari cifle

Ersağ ürünlerini tavsiye ederim. Bebeğim olduktan sonra tüm temizlik malzemelerimi ersağ çevirdim. Tamamen bitkisel, yakın bir arkadaşımız fabrikasını denetlemişti, o da onayladı. Evde farklı sadece domestos var, nadiren kullanıyorum o Zaman bile ellerim paramparça oluyor. Dikkat edin cildinize, kızamıklar geçmezse mutlaka doktora görünün.
Ersağı araştıracağım Teşekkürler

Back