- 6 Temmuz 2023
- 4.948
- 17.541
İnşallah içine siner sağlıkla kucağına alırsın hayatımÇok iyi bir doktormuş fiyat olarakta aldığım en düşük fiyattı sanırım ona gideceğim öneren birileri olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah içine siner sağlıkla kucağına alırsın hayatımÇok iyi bir doktormuş fiyat olarakta aldığım en düşük fiyattı sanırım ona gideceğim öneren birileri olmazsa
Yasiniz ileri değil.29 yaşım ilk çocuğum olacak benim 2023 le fiyatlar aynı olamaz tabii iyi zamanlarda çocuk yapmışsınız şuan sadece muayeneler 2200den başlıyor istanbulda
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla doğsunda sağlıkla yaşasındaİnşallah içine siner sağlıkla kucağına alırsın hayatım
Ah vallahi de öyle sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün canım başka ne istenir kiTeşekkür ederim inşallah sağlıkla doğsunda sağlıkla yaşasında
İstanbul ateş pahasııı Sağlık sigortası yaptıracağım zaman hamile kaldım onuda iptal etmek zorunda kaldım çok zormuş böyle hem devlet hastanesinde randevu bulmak hem özellerde testler için fiyatlar çok fazla doğum fiyatları zaten 35ten başlıyor işin içine girince insan bir şok geçiriyor Ablam 2 sene önce doğum yaptı biz detaylı ultrasonu 350tlye yaptırdık dedi hastanesini aradım bana 8500tl fiyat verdiYasiniz ileri değil.
Ikili test yaptirin, orda sorun cikmazsa detayliya girmeyin hic.
Bu arada dogum paketi bakjnin derim ben, madem gebeliginiz yeni, oyle daha hesapliya geliyor.
Ankara'min gözünü seveyim.
Kliniklerden bildiğiniz varsa bana özelden yazar mısınız arayıp fiyat alayım özelede giderimZeynep Kamil Hastanesine gidip muayene olun, takipli hasta olduğunuzda sisteme kayıt açıyorlar orada detaylı ultrason var ama randevu için çok dakik olup ilk açılanı kapmak için beklemeniz gerekiyor.
Avrupa Çapa Fatih taraflarında özel klinikler 2-4 arası yapıyor bilginize.
İstanbul'da Baskent Universitesi Hastanesi var ise (bildigim kadariyla var) orayi arayin dogum paketi fiyati alin (sigortaya gerek yok)İstanbul ateş pahasııı Sağlık sigortası yaptıracağım zaman hamile kaldım onuda iptal etmek zorunda kaldım çok zormuş böyle hem devlet hastanesinde randevu bulmak hem özellerde testler için fiyatlar çok fazla doğum fiyatları zaten 35ten başlıyor işin içine girince insan bir şok geçiriyor Ablam 2 sene önce doğum yaptı biz detaylı ultrasonu 350tlye yaptırdık dedi hastanesini aradım bana 8500tl fiyat verdi
Tamam sorarım yarın çok teşekkür ederimİstanbul'da Baskent Universitesi Hastanesi var ise (bildigim kadariyla var) orayi arayin dogum paketi fiyati alin (sigortaya gerek yok)
Bu kadar ucacaklarini sanmıyorum.
Bu arada saglicakla dogurun
Dedigim gibi halledemezseniz, ikili testte sorun cikmazsa detayliya girmezsiniz.
İstanbul'da Baskent Universitesi Hastanesi var ise (bildigim kadariyla var) orayi arayin dogum paketi fiyati alin (sigortaya gerek yok)
Bu kadar ucacaklarini sanmıyorum.
Bu arada saglicakla dogurun
Dedigim gibi halledemezseniz, ikili testte sorun cikmazsa detayliya girmezsiniz.
Tamam sorarım yarın çok teşekkür ederim
Ali ekizi öneririm hem mükemmel bir doktor hemde fiyatı daha makuldü. Eylül ayında 4500₺ tarzı bir fiyat ödedik29 yaşım ilk çocuğum olacak benim 2023 le fiyatlar aynı olamaz tabii iyi zamanlarda çocuk yapmışsınız şuan sadece muayeneler 2200den başlıyor istanbulda
Oya Demirci Altunizade de . Kendisi prof . Ve Zeynep kamilin eski baş perinatologu . Sıkıntı görürse falan Zeynep kamile yönlendiriyor . 4.500 ücretiMerhaba kızlar detaylı ultrason için 9-11 hafta ve 18-22 haftarda iki kere öneriyorlar.siz yaptırdınız mı ? Birde istanbul Anadolu yakası özel klinik özel hastane detaylı ultrason önereceğiniz doktor veya hastane var mı ?
Çok teşekkür ederimOya Demirci Altunizade de . Kendisi prof . Ve Zeynep kamilin eski baş perinatologu . Sıkıntı görürse falan Zeynep kamile yönlendiriyor . 4.500 ücreti