Doktor size söyleseydi ne değişecekti aldıracakmıydınız benim yiğenime daha 3. Ayında söylemişti doktorlar sadece ablamın bütün hamileliği rezil oldu üzülmekten çünkü yapılacak bişey yok bu konuda
Hayır tabikide aldirmayacaktim en azından hazırlıklı olurduk psikolojikmen sonuçta detaylı ultrasonu bunun için yaptırıyoruz değil mi ??Doktor size söyleseydi ne değişecekti aldıracakmıydınız benim yiğenime daha 3. Ayında söylemişti doktorlar sadece ablamın bütün hamileliği rezil oldu üzülmekten çünkü yapılacak bişey yok bu konuda
Evet annenin hakkıdır bilmek buna katılıyorum ama ne değişirdi mesela yani biz 9 ay bununla mücadele etmiş olarak soruyorum biz hiçbir şey yapamadıktaBilmek annenin hakkı. Yani çok şey değişirdi bebek alınmasaydı bile.
O zamanda emin olun berbat bir hamilelik geçirecektiniz doktorun yaptığı ihmali savunmuyorum ama her işte bir hayır vardır keşke bizde bilmeseydikte o günleri yaşamasaydık doğduktan sonra kabullenmesi daha kolay oldu allah bebeğinize sağlık sıhhat versin geçmiş olsunHayır tabikide aldirmayacaktim en azından hazırlıklı olurduk psikolojikmen sonuçta detaylı ultrasonu bunun için yaptırıyoruz değil mi ??
Evet annenin hakkıdır bilmek buna katılıyorum ama ne değişirdi mesela yani biz 9 ay bununla mücadele etmiş olarak soruyorum biz hiçbir şey yapamadıkta
Bunu ihmal eden doktor acaba hastalariyla ne kadar alakali.ne yapsaydi kadin ohh doktor bey ne guzel gorememissiniz mi deseydi.bir degisik yorumlariniz var yani. Suctur bu.hakkinizi arayin konu sahibiEvet annenin hakkıdır bilmek buna katılıyorum ama ne değişirdi mesela yani biz 9 ay bununla mücadele etmiş olarak soruyorum biz hiçbir şey yapamadıkta
Evet verdiler hepsi duruyorNormalde parmaklar sayılır organlar kan akışı kalp atışı beslenme kordonu. Eğer konunun uzmanına gitmediysen bilemem. Ama bu söylediklerinle mahkemeye verebilirsin. Sana cd ve resimlerini vermiş olmalılar
Cok gecmiş olsun ..dava acsan bisey cikmaz cunku raporlarin en altinda kesin sonuc vermemektedir gibi bi ibare yazar..Merhaba arkadaşlar detaylı ultrason yaptirdim bebeğin sapa sağlam denildi hiç bir sıkıntı yok dedi yapan doktor fakat doğumda öğrendim ki bebegimin redus ve ulna kol kemiği yok ve 4 parmagi var onlarda bitişik doktora dava açmak istiyorum sonuç ne olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?