Detaylı ultrasonda korpus kallasum uzunluğu (Beyin anomalisi)

Bu arada sağlıkla gelsin bebeğiniz boğaziçi de kazanamasın harvard’a kabul edilsin sinir oldum doktora

cevap için çok teşekkürler bu arada
Norml
Normalde 60 günde çıkıyor, ancak aynı sıvı kullanıldığı için ve DNa zaten çıkmış olduğu için süre biraz kısaldı. 42 gün gibi bi sürede çıktı sonuç. Bu arada sonuç mail adresime geldi. 2 tane sendrom çıktı. Doktoruma ulaşana ve gerçeği öğrenene kadar ömrümden ömür gitti. Meğer o sendromun hastası değilmiş, taşıyıcıymış. Heterezigot yazarsa taşıyıcı, homozigot yazarsa hasta demekmiş. Heterezigot yazarsa sakın korkmayın.
cevap için çok teşekkürler bu arada

Ya bu çok tuhaf bir örnek değil mi. Üniversite sınavı ne zamandan beri zeka ölçer oldu.
Şunu demek istedi sanırım: bu hastalık öğrenme güçlüğü yaratabiliyormuş. Bunu da üniversite sınavı ile ilişkilendirerek daha rahat anlamamı sağlamak istedi sanırım.

Merhaba , bu konuyu açalı 2,5 yılı geçmiş neredeyse. Kızım şu anda 24 aylık. Ben benim durumumda olanlara bilgilendirme yapmak istiyorum. Çünkü kendimden biliyorum , kendi durumumda olan birinin yaşadıklarını öğrenmek çok önemli idi benim için o aralar. Tabiki bu durumu tamamen aynı yaşadığımız kişiler dikkate alsın beni , çünkü aynı değiş ama benzer durumlarda sonuç bambaşka olabilir .
Benim kızım (maşallah diyeceğim ) sorunsuz , sağlıklı , bıcır bıcır dünya güzeli bir kız , korpuz kallasumu kısa evet ama 10 a kadar sayıyor mesela :) yürümesi , kelimeleri , hareketleri herşey zamanında oldu, çok şükür korktuğumuz gibi olmadı, yazık o hamilelik süresince göktüğüm gözyaşlarına

Ay baştan sona okudum bütün yaşadıklarınızı. Teknoloji iyi hoş ama bazen de yok yere nice kadının gebeliği zehir oluyor sizinki gibi. Karnında bebek taşırken gece gündüz bunları düşünmek kim bilir ne kadar zordur. Allaha şükür ki korkulan hiçbişey gerçek olmamış. Sağlıkla büyüsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah

Herkese merhaba, 21 haftalik hamileyim. 22 ye girmek üzereyim. Bebegimde corpus collosum kısa ve ince çıktı. Bu haftada 22 mm olması gerekirken 18.6 mm çıktı. Ancak arka beyincikte gelismemis dediler. Fetal mr a girdim bu hafta ama çok net sonuçlar çıkmadığı için 10 gün sonra yenileyelim dediler fetal mr. Amniyosentez microarray ve wes e gerek yok boşa para verirsiniz tarzı konuştu dr. Onlarda sonuçlar iyi çıksa bile mr ve ultrasonda görüyoruz bu çok önemli dedi. Ve gebelik sonlandirma önerdi. Çok çaresiz kaldım. Yardım edin arkadaşlar lütfen. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Bir de siz Micro array ve wes gelecekteki bebeğe yatırım demişsiniz ama şu an ki bebeğin sıvısından bakılan ile gelecekteki bebeğin sivisi farklı olmaz mı? Bizim genetigimize bakmıyorlar o testte sonuçta? Bilemiyorum bir yardım edin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…