Detaylı ultrasonda kalp sorunu yaşayanlar yardım !!!

cicek-1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
5
0
28

Detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde sol ventrükül hacmi simetriğine görece olarak düşük izlendi. Daha önce böye bir sorun yaşayan var mı kızlar ?​

Detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde sol ventrükül hacmi simetriğine görece olarak düşük izlendi. Daha önce böye bir sorun yaşayan var mı kızlar ?​

Benim bebegimin kalp odaciginin birinin küçük oldugu söylenmişti hatta doktor dogumu arastirma hastanesinde yapmami bebek dogdugunda ameliyata alinmasi gerekebilecegini ozel hastaneden sevkle ugrasip bebegi tehlikeye atmamamizi soylemisti bizde dedifi gibi arastirma hastanesinde dogum yaptim fakat doguma kadar doplere duzenli aldilar 2100 kg 37. Hf. Dunyaya geldi cok şükür ameliyatlik bir durum yasamadik kalbi icin 1-2 ay kontrollere gittik sonrasinda bitti gönlünü ferah tut sende duani eksik etme saglicakla gelir bebisin insallah

Benim oğlumda 4 tane delik vardı ikisi kapanmıştı iki tanesi doğuma kadar devam etti bende bu yüzden ünv Hastanesi'nde doğum yaptım hep korkuyordum ama çok şükür sorun çıkmadı oğlum 6 aylık olunca kontrolde artık kapanmıştı diğer deliklerde

İzmir'de 4d ultrason için gideceğim bir hastane veya doktor öneriniz var mı acil. Hamileliğim riskli. İyi bir doktora ihtiyacım var

X