- 22 Temmuz 2024
- 5
- -4
- 25
- Konu Sahibi sorusoracagim
Merhaba. 19 haftalık hamileyim doktorum detaylı ultrason yaptırırsınız 3 hafta sonrada sizi bekliyorum dedi. Başka bir şey söylemedi. Doğum yapmış bir arkadaşım zaten bana demişti aynı doktora gidiyoruz. Gittiğimiz hastanede detaylı bakılmıyormuş başka yerde yaptırıp sonucu doktor inceliyormuş. Arkadaşım rapor gibi bir şey alacaksın hastaneden o olmadan detaylı yapmıyorlar dedii ilk gebeliğim hiçbir bilgim yok bilem yardımcı olabilir mi? Doktorumda öyle bir şeyden söz etmedi hatta hiçbir şey demedi detaylıua bakılsın gelin dedi. Kocaelide oturuyorum doktorum Yalovada. Kağıt gibi bir şey veriliyorsa madem bize neden verilmedi anlamadım tek bir kağıt için hastaneye fidecdğiz gibi görünüyor. Detaylıyı kocaelide düşünğyoruz çünkü. Arkadaşıma sordum dönüş yapmasını bekliyorum ona göre bende bilgilenip ne yapmam gerektiğini öğrenirim ya da hastaneyle iletişime geçeceğim. Eşim devletten sıra bakmamı söyledi detaylıda eşi içeri almıyorlar mı öyle bir şey mi var? Bunun gibi benzeri bilmem gerekenler varsa aklımda bulunması için yazarsanız memnun olurum. Teşekkür ederim.