• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı ultrason ??

Pembe Bal10cuk

Oğlum 👼🏻♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
1.440
3.784
83
Merhaba Arkadaşlar,

22. Haftama detaylı ultrason randevusu alacağım.
Henüz doktor araştırmasındayım.

Normalde İstanbul Medipol Koşuyolu hastanesine gidiyorum. Yalnız oradaki ultrasonu yapan doktor ayrı ve kendisini bilmiyorum. 650₺ de bilmediğim bi doktora vermek istemiyorum açıkcası. İsmi Dr. Hakan Şefik Apaydın. Eğer giden varsa deneyimini bizimle paylaşırsa sevinirim.

Bir de siz nereye gittiniz, ne kadar ücret ödediniz ve memnun kaldınız mı?

Tercihim Anadolu yakasından yana.

Teşekkür ederim şimdiden. :))

Agustosda yaptirdik biz. Ankarada eyüp ekiciye. 500 lira verdik. Kime sorduysak o ismi önerdi. Sizde ikili testde filan sorun yoksa cok da kasmayin. Normal süreç. Cihaz 3 boyutlu mu yapan doktor bu isi mi yapiyor sadece? Bu sorularin cevaplarina bakin derim ben

Istanbul sonomed de nahit beye yaptirdim cok ovduler bende memnun kaldim biraz pahali ama pazarlik yapin.. hatta dun baska bisey usg yaptirirken radyolog ile.konustuk cok farkli bir hastanede. Soyledim nerede yaptirdigimi falan aa o cok iyidir falan dedi.
Birde kosuyolu goruntuleme merkezi onerilmisti bana...

Kendi doktorum kosuyolunda bir muayene benim, sonomedi oneren o.

Istanbul sonomed de nahit beye yaptirdim cok ovduler bende memnun kaldim biraz pahali ama pazarlik yapin.. hatta dun baska bisey usg yaptirirken radyolog ile.konustuk cok farkli bir hastanede. Soyledim nerede yaptirdigimi falan aa o cok iyidir falan dedi.
Birde kosuyolu goruntuleme merkezi onerilmisti bana...

Kendi doktorum kosuyolunda bir muayene benim, sonomedi oneren o.

nahit bey radyolog değil mi? jinekolog değil sanırım.
Kaça yaptırdınız siz sonomed de?

nahit bey radyolog değil mi? jinekolog değil sanırım.
Kaça yaptırdınız siz sonomed de?

Nahit bey radyolog evet zaten ya radyologlar yada perinatologlar yapiyor. Ben hep perinatolog istemistim ama nahit beyin cok deneyimli oldugunu soyleyip durdu doktor arkadaslar. 830 sonomed. Ama pazarlikla.herkese baska bisey soyluyolar. Kosuyoluda 600 civari.sanirim

Nahit bey radyolog evet zaten ya radyologlar yada perinatologlar yapiyor. Ben hep perinatolog istemistim ama nahit beyin cok deneyimli oldugunu soyleyip durdu doktor arkadaslar. 830 sonomed. Ama pazarlikla.herkese baska bisey soyluyolar. Kosuyoluda 600 civari.sanirim

peki benim 2-3 lü taramalarım temiz çıktı. Bilinen bir sağlık sorunumuz ve de yok bizde veya ailede. Normal yolla olan bi gebelik. Yinede yüksek yerlere gitmeye gerek var mı? Yoksa Medipol de kendi hastanemde yaptırsam mı sizce 600 e ?
Sonomed pazarlıklı bile çok pahalı cidden yaa :/

peki benim 2-3 lü taramalarım temiz çıktı. Bilinen bir sağlık sorunumuz ve de yok bizde veya ailede. Normal yolla olan bi gebelik. Yinede yüksek yerlere gitmeye gerek var mı? Yoksa Medipol de kendi hastanemde yaptırsam mı sizce 600 e ?
Sonomed pazarlıklı bile çok pahalı cidden yaa :/

Kendi hastanizde yaptirin o zmaan guvenmiyosaniz kosuyolu goruntuleme merkezine gidin. Ama mutlaka yaptirin. Bunu 2 liyle falan alakasi yok. Burda gorulebilen seylere anne karninda yada dogumdan hemen sonra mudahale sanslari var cunku.

Dedigim gibi ben muayenehaneye gidiyorum kendi doktorum bakmiyor o yuzden disari bir yere gittim

Kendi hastanizde yaptirin o zmaan guvenmiyosaniz kosuyolu goruntuleme merkezine gidin. Ama mutlaka yaptirin. Bunu 2 liyle falan alakasi yok. Burda gorulebilen seylere anne karninda yada dogumdan hemen sonra mudahale sanslari var cunku.

Dedigim gibi ben muayenehaneye gidiyorum kendi doktorum bakmiyor o yuzden disari bir yere gittim

anladım tşk ederim.

Back