Detaylı ultrason doktor önerisi İst- Avrupa yakası

cennetmeyve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2024
6
1
1
30
Merhabalar 20 haftalık gebeyim. Araştırdım baya ama netleştiremedim. Gidip memnun kaldığınız İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason yaptırdığınız doktor önerisi var mı? Yine takip eden özel kadın doğum doktor önerisi de olur hala sabit bir doktorum yok maalesef

Fehmi yazıcıoglu var kadınlar kulubunde baya araştırarak bulmuştum kendisini yaşlı ve çok bilgiliydi kızımda ona gitmiştim çok memnun kalmıştım birşeyi fark etti kızımda iyikide fark etti zorunlu sezeryan olmaliydim normal doğum çok riskli olduğunu anladım sayesinde ozamana göre araştırdığım doktorlara göre uygunduda kadın doğum Fatma Türkan ayan var medicine bagcilarda oraya gitmiştim

Teşekkür ediyorum fehmi beyi aradım bilgi aldım yorum hakkında fazla sadece fotoğrafları ekstra ücret ile veriyormuş sanırım. 1 tane kötü bir yorum gördüm hakkında sadece 4500 dedi muayene ücretine de. Fatma hanımı da araştırıncam

Bu işin en iyisi Atıl Yüksel’dir, yorumları inceleyebilirsiniz. Onu tavsiye ederim.

Randevu için konuşucam çok okudum onun da ismini bu grupta çok önceden ayarlamak lazımmış sanırım randevu yarın görüşücem. Teşekkür ederim
Ben bir ay önce randevu almıştım sanırım, umarım randevu bulursunuz, cok memnun kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…