Erkek İnfertilitesi Detaylı sperm analizi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Glz1

Sabır,Dua,şükür🌸🤲
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
1.081
883
73
Merhabalar esime sebepsiz azosperm teshisi konuldu . ankara da detaylı sperm analizi yapan yer varmı a life hastanesini duydum a life da veya ankara içi baska biyerde detayli sperm analizi yaptiran varmı varsa sonuç nasıl oldu normal spermiyogram da arasinda fark gördünüzmü çıkan spermleri hemen donduruyorlarmı bilgi verirmisiniz.

Sperm dna hasar testi diyorsanız Düzen labratuvarı yapıyor.
morfoloji bozukluğunuz varsa Y gen arge var.
sizin probleminiz ne? Doktorunuz yönlendirmedi mi?

Sperm dna hasar testi diyorsanız Düzen labratuvarı yapıyor.
morfoloji bozukluğunuz varsa Y gen arge var.
sizin probleminiz ne? Doktorunuz yönlendirmedi mi?
Esime Azosperm teshisi konuldu yazmamisim hemen düzenliyorum .
Sebepsiz azosperm suan nedeni bulunamadi .
Konya da 4 aydır 3 tane doktor gezdik 3 ü de mikro tese baska çaresi yok diyor bizde ankara ya da gitmek istiyoruz detayli spermde belki daha farklı olur belki tedavi uygular hemen mikro tese olmak istemiyoruz .

Esime Azosperm teshisi konuldu yazmamisim hemen düzenliyorum .
Sebepsiz azosperm suan nedeni bulunamadi .
Konya da 4 aydır 3 tane doktor gezdik 3 ü de mikro tese baska çaresi yok diyor bizde ankara ya da gitmek istiyoruz detayli spermde belki daha farklı olur belki tedavi uygular hemen mikro tese olmak istemiyoruz .
Sperm testini bugün devlet hastanesinde yaptırdık. Sonuçlar ne zaman çıkıyor? Bir bilginiz var mı acaba?

Sperm testini bugün devlet hastanesinde yaptırdık. Sonuçlar ne zaman çıkıyor? Bir bilginiz var mı acaba?
Normal Devlette hic yaptirmadik üniversite dev. hastanesinde yaptirdik günü birlik çıktı yaptirdigi yerde sormustuk günübirlik ciktigini soyleyince beklemistik sormadinizmi hemsireye vs . Kaçta çıkar diye .
Yarın aramazlarsa siz arayın spermiyorgam sonucumuz çıktı mi diye yönlendirirler sizi ona göre de söylerler çıkıp çıkmadigini .

Normal Devlette hic yaptirmadik üniversite dev. hastanesinde yaptirdik günü birlik çıktı yaptirdigi yerde sormustuk günübirlik ciktigini soyleyince beklemistik sormadinizmi hemsireye vs . Kaçta çıkar diye .
Yarın aramazlarsa siz arayın spermiyorgam sonucumuz çıktı mi diye yönlendirirler sizi ona göre de söylerler çıkıp çıkmadigini .
E nabızda görünüyor mu? Hemşireye sormayı unuttum.

Malesef bizim düşmemisti üni. Hastanesi oldugu icin. ama normal devletse belki duser bi bakın olmazsa arayın biz genelde arayip bilgi aldik hep kan vs.sonuçlar icin .
Anladım. Cevapladığınız için çok teşekkür ederim 🥰

Detaylı sperm testi, olgun sperm hücrelerinden önceki spermatidlerin de incelendiği testtir. İstabulda Andromed ve Medicalpark Göztepe yapıyor, Ankara'da ise Centrum Klinik ve A life hastahanesi. Centrum da ücret 200 lira, A life da 300...Andromed en son 500 dü, Medicalpark da 300.

MerhabalAr benimde esimin sperm testi sonuclari yeni cikti.Cevap verirseniz cok mutlu olurum

miktar 1.5 ml
Renk:krem
Vizkozite:Normal
Ph:8
Sayi:48000 ml
Total sayi:72000
Total motil sperm sayisi:54000
Sivilasna zamani suresi:30 dk
Sivilasma zamani sonu hareket orani:%75
1/2 saat sonu hareket:%75
1 saat sonu hareket:%70
2 saat sonu hreket: %60
Hizli ileri hareket orani:%25
Yabas ileri hareketli orani:%35
Yerinde hareketli orani:%15
Hareketsiz oran:%25
Spontan aglutinasyon:negatif
1-2 lokosit,2-3 sperrmiyogenezhucresi,hareketlu ve hareketsiz spermatozidler goruldu

sperm morfolojusu normal yapi who:%56
Anormal yapi who/%44
Igne basli: %11
Kucuk baski:%4
Boyun:eek:rta parca defekti %9
YuvRlak basli %5
Bas degekti %7
Kiyruj defekti %8

Sperm morfolojusu normal yapi(kruger-strict criteria) %32
Anormal yapi #%68

Detaylı sperm testi, olgun sperm hücrelerinden önceki spermatidlerin de incelendiği testtir. İstabulda Andromed ve Medicalpark Göztepe yapıyor, Ankara'da ise Centrum Klinik ve A life hastahanesi. Centrum da ücret 200 lira, A life da 300...Andromed en son 500 dü, Medicalpark da 300.
Tesekkur ediyorum cevabiniz icin 🤗

Back
X