Detaylı, Renkli Ultrason için Uzman lazım acil yardımm!!

miss12

aşkların♥en♥güzeli♥KAYRA
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
1.139
0
42
Merhaba Arkadaşlar,

ben 23 haftalık hamileyim renkli yani detaylı ultrason zamanım geldi son 1 haftam var sayılır doğru zaman için. ve uygun bi doktor uzman profesör hala bulamadım. doktorumun ısrarla gönderdiği yer çok para istiyor ve karşılayamyorum şu an için 270 ytl nakit. sizden yardım rica ediyorum. avrupa yakasında detaylı ultrasona giden oldumu? ücret nedir? uygun bir ücretle uzman doktor bi adres isim telefon verebilirseniz çok memnun olurum kolay randevu alabileceğim. doktorlar hep dışarı yönlendiriyo bende güvenilir biyere gideyim istiyorum yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürlerrr a.s.

detaylı ultrasonda sana medipol hastanesinde opr.dr hakan apaydını tavsiye ederim canım üzerine bi dr yok ama işte maalesefki anadolu yakasında gelmek gibi bi şansın varsa kesinlikle öneririm adam öyle inceliyoki tırnağına kadar çokta şeker bi dr.senin bebeğini senden daha çok seviyo :1hug:

evet bende medipol hakan beye gittim haziran ayında bende kesinlikle tavsiye ederim. çok şeker ve ilgili bir doktor. bende avrupa yakasında oturuyorum ama doktorum detaylı için hakan beyi tavsiye etti oraya gitmemi istedi iyikide gitmişim çok güzel inceliyo ve tatlım benim arkadaşın dedğii gibi bebeğini senden dah açok seviyo :)))) ben gittiğimde 130 ytl ödedim ssklı olarak ( şimdi ssk fiyatları düştü belki şu an daha uygundur )

benim o gün sadece detaylı inceledi cd cihazı ve renkli resim cihazı bozuktu bana borcum olsun söz yapılınca arıycaz seni dedi ve aradılar sözlerinede sadık bir hastane ...9 ağustos için randevu verdiler yarın gidicem kızımı cdye çekicek ve renkli resim vericek.

sen gittiğinde detaylıda hem cdye çekicek hem renkli resim vericek hem detaylı bakıcak hepsi bir arada..

canlarım geçen gün bi tanıdığım söyledi onlarında tanıdığı hamileymiş ve ultroson görüntülerini cd ye almışlar diye bende merak etmiştim.peki hangi haftada oluyor renkli ultroson detaylı inceleme.ve dr.mu istiyor böyle birşeyi ben daha yolun çok başındayım bilgi sahibi olmak istiyorum..

Doktor kendi istiyo canım.zaten vakti gelince sana söyleyecek .sen kaç haftalıksın 18-24. haftalar arasında yapılıyor bildiğim kadarıyla.
a.s benim doktorum 22. haftada istemişti

Son düzenleme:
Ben 20. haftamda yaptırdum koşuyolu görüntüleme merkezi'ne yönlşendirdi doktorum. Çok memnun kaldım. hem resimlerini, hem de resimlerinin bulunduğu CD verdiler. telefon ettiğimde 180 YTL dendi ama oraya gidip peşin vereceğimi söylediğimde 140 YTL ye indiler.

cnm benim biraz zamanım gecmişti tatilde olduğumdan fakat yinede yaptırdım bugun 4 boyutlu doppler. dr um bakırköyde bilson görüntüleme merkezine yönlendirdi 200 ytl dediler tomomerden yılmaz bey gönderdi dedim 120 ytlye indirdiler cd si içinde gayette güzel ve uygun fiyatı bakırköyde radyomer görüntüleme merkezini aradım 190 dedi bilsonda 120 neden burda böyle deyince ozaman 150ytlye çekeriz dediler herkes ne tutturusa anlıycagın.internetten bi araştır istersen bilsondan uyguna yok

benim doktorumun özel muayenehanesi Şişlide Osman Özyurt. doğumuda o yaptırdı şişli camiinin karşısında Çok iyi bir doktordur renkli ultrason var cd ye de çekiyor. sana fazla fazla zaman ayırıyor hemencecik başından savan doktorlardan değil 5 ay önce 120 idi şimdi kaç lira bilmiyorum canım:)
www.renkliultrason.com dan telefonuna ulaşabilirsin.

Detaylı ultrason ikinci düzey ultrason ben size cerrahpaşaya gitmeni öneriirim ama renkli değildi kolay gelsin size.........

arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum, 1-2 yerle görüşüyorum İnşallah bu hafta halledicem bu meseleyi. anadolu yakası malesef bana çok uzak yoksa çok isterdim iyi bir doktorla görüşüp halletmeyi.

bilson görüntülemenin telefonunu aldım ve aradım banada nakit olursa 120ye düştüler yarına randevu aldım galiba yarın gidicem hihoyyyt

bide buradan deneyip ücret alayım bakalım değişmişmi.. ona göre 2 yerden birine kesin giderim. çok teşekkürler yardımlarınız için hepinizden Allah razı olsun bebeğinizi sağlıkla büyütün bizlerde sağlıkla kucağımıza alabilelim İnşallah.. sevgiler a.s.

amin canım allah bebeklerimizi bize bağışlasın. Hayırlısı nereyse oraya git canım hangisi kafana yatarsa..

Benimde 15 ağustosta 2. Düzey ultrason randevum var medipole gidiyorum,kontrolümüde hakan bey gerçekleştiricek süper bi hekim bence.

ben de medipolde hakan apaydin'i tavsiye ediyorum. benim doktorum kendisi her muayenemiz detayli oluyor .detayli ultrason icin gelenler de cok.

merhabalar benim yengem 19 haftalık hamile,23 ocakta ultrasona gidicez,120 TL olduğunu öğrendik.

kızlar bana acil tavsiye edebileceginiz renkli ultrason yerlerini avrupa yada anadolu yakası farketmez yazarsanız cok sevinirim..
medical e sordum 215 ytl fiyatlar hep bu arada mı acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…