Nişan detaylarıyla (tanışma-isteme-nişan) yardım :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bana yarın çarşı yolu gözüktü.evet şık bi hafif topuklu babet tarzı yada terlik gibi birşey bakayım ben.
bulabilirsem resimli olarak atarım..
giyisilerimi belirledim ..
vizon tonlarında sarı düğmeli bi etek ve lacivert _sarı düğmeleri olan bi gömlek ve vizon lacivert karışımı ipek eşarp takacağım.
ayakkabı olarakda o tonlarda olur sanırım.vizon _ten rengi arası birşey uygundur sanırım.

ben olara tanışmaya gittiğimizde babet giymiştim canım rahat oluo topuklu ve terlik yerine babette olur bak

canım sizin tanışma akşamı isteme mi oldu

Canımmm her şey güzelce olup bitmiştir inşallah :) Senden detaylı bir anlatım bekliyoruzzz Allah daim etsin,çok mutlu olun inşallah darısı bize olsunnn :)

ayyyyy unutmamışsınız yaaaa çok sağolun..

dün için öldüm öldüm dirildim onlar gelene kadar :)
ailemde çok heycanlıydı.evin bi kızıyım ve ilkkez böyle bişey başımıza geliyordu.
beklemeye koyulduk sonra kapı çaldı ve geldiler....
onu gördüm kapıdaa
heycanım herşeyim bitti o an sanki.

erkeklere hoşgeldiniz dedim.
annesinin elini öptüm.
görümcemide öptüm.
içeri geçtiler.bi 15 dakika oturdum yanlarında nasılsın iyimisin konuşuldu işte.
aileler kaynaştı biraz tanımışlık var uzaktanda olsa görmüşlük var.
kültürlerimiz çok ykaın çünkü aynı hemen hemen konular hep aynıydı.
sonra kuzenim ve amcamlar geldiler.
biz kuzenle mutfakta oturduk hep.
çay faslına geçtik.börek kek tatlı kurabiye yapmıştık onlarda tatlı getirmişleri hepsini ikram ettik.
bizi bi ara odada görüştürdüler.
bizde bu vardır konuştururlar.konuştuk falan derken.
bi ara mutfakda abim ve damat bey vardı :) gittim çok utandım o an ..
sonra gittiler.
herşey iyiydi
bidahaki gelişlerinde kısmetme isteme ve yüzük olucak.
kıyafetim ise eklediklerimi giymedim.
başka bi kıyafet aldım hem sade hemde daha şık.
teşekkürler herkese

canım benim çok sevindim güzel geçtiğine valla düşündm cumartesi günü seni senin kadar heyecanlandım :) msni özelden atsana canım faceye ekleyim bnm 100 msj olmadı msj yazamadım sana

Canımm çok sevindimm çok şükür her şey yolunda gitmiş ne güzel.. :) Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…